Poradna duly
Jana Čurdová
Jájo, vítej mezi námi
. Já bych byla ráda kdyby se u nás tripply zrušily stejně jako v zahraničí poněvadž to těhotné většinou jenom vyděsí a ať se raději dělá jen ten první NT screening, nicméně to bude určitě dobré a bude to jenom kvůli věku
![]()
Edit, velký ultrazvuk se dělá přesně tak, jak psaly holky - já ho budu mít ve 21.týdnu …
Jsem moc ráda, že se přidáváte další, jsem se bála jednu chvíli, když jsem tuhle diskuzi zakládala, že tu snad zůstanu sama ![]()
@jaja445 píše:
V druhém trimestru je to v rozmezí 18.-23.tt, takže je to tak na hranici.
ahoj holky, já jdu na kontrolu v 18. týdnu (v průkazce mám napsaný velký UTZ 18.- 20. týden), tak předpokládám, že mě bude čekat ten velký UTZ, nebyla některá z Vás taky taky už v 18. týdnu?
@Matysska píše:
@Edita27ahoj holky, já jdu na kontrolu v 18. týdnu (v průkazce mám napsaný velký UTZ 18.- 20. týden), tak předpokládám, že mě bude čekat ten velký UTZ, nebyla některá z Vás taky taky už v 18. týdnu?
já na kontrole byla v 18tt, ale to mi velký UTZ nedělala, takže předpokládám až 21tt
Já jsem vlastně taky už objednaná na 19+1… akorát ani dneska ještě nebyly výsledky triplů, chjo ![]()
@Matysska píše:
@k acka
aha a dělala ti alespoň běžný UTZ?
jj, ten mi dělá pokaždé když jdu na kontrolu
@EvS píše:
Já jsem vlastně taky už objednaná na 19+1… akorát ani dneska ještě nebyly výsledky triplů, chjo
no jak to??? ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? TP mám 7 nebo 17, ale spíš toho 17 ![]()
@EvS píše:
Vůbec netuším, mám to zkusit zase zítra
to je k zbláznění co???
@angellik23 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? TP mám 7 nebo 17, ale spíš toho 17
jasně, vítej mezi námi ![]()
Tak já jsem taková budoucí matka začátečnice
, žiju od kontroly ke kontrole a nejradši bych se přestěhovala k doktorovi na lehátko a pořád nevěřícně čučela na tu obrazovku ![]()
@angellik23 píše:
Tak já jsem taková budoucí matka začátečnice, žiju od kontroly ke kontrole a nejradši bych se přestěhovala k doktorovi na lehátko a pořád nevěřícně čučela na tu obrazovku
to je hezký, ale taky si na to ještě pamatuju. Ono se to u toho čtvrtého už tak nebere. Ani manžel mě tolik nešetří jako minule. A to jsem zase o něco starší. ![]()
Ahoj holky, nepatrim sem, ale uvidela, ze uz jsou dalsi Listopadove miminka a ja jsem z Listopadek 2011 a tak me chytla nejaka nostalgie
a chtela jsem vam jen poprat krasne tehotenstvi a spoustu stesti a radosti v listopadu! Hrozne rychle to utece. Tak si uzivejte briska.