Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
14.6.12 18:19

Jinak :mavam: děvčátka,,

konečně jsme z HK zpátky - bylo to náročné a já už se těším až zalehnu do postele :mrgreen:.

Moc Vám všem děkuju za držení palečků, vážím si toho :hug:. Výsledky jsou výborné, tudíž žádné riziko NTD nehrozí a zvýšený AFP jsem měla a mám díky tomu, že jsem až do konce třetího měsíce špinila a doteď s tím mám ještě trošičku problémy. Pan doktor byl opravdu moc milý a také vtipný :mrgreen:. A prcek váží 344g :srdce:

A už taky víme co se nám tam ukrývá ;) - holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
14.6.12 18:37

Ahojky tak jsem se sem zase koukla-všem gratuluju kdo má za sebou vpořádku testy. My jsme byli u urologa s prvním synem a bohužel nás čeká operace. Moc se bojím jak o malýho tak o malou v bříšku. Jsem hroznej nervák a citlivka kor když jsem těhotná tak doufám, že dopadne vše bez úhony. Nástup do nemocnice máme 3.7.Byla to dost šokující zpráva. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 19:27
@EvS píše:
Cassidy, jj, bříško mám, ale většina je podle mě ještě furt špek, který nad sebou tlačí prcek :roll: jsem teprve 16+4

Tak já jsem docela štíhlá, ale zdá se mi, že mám dělohu, pupík a nad tím taky vytlačenej špíček. Jo a ještě nad tím obrovský prsa(75 F).Každopádně už je břísko vidět :) Tak to jsi těhotná skoro jako já, podle posledního UTZ jsem dnes 17+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
14.6.12 19:31

Kacko, gratuluju k výsledkům :potlesk:
Edito, to je mi malého líto :hug: doufám, že vše bude bez komplikací a brzo se budeš moct uklidnit
Cassidy, vidíš, dle UTZ jsem 17+3 to je prakticky nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.6.12 19:32

Ta tabulka s TP je výborný nápad a jsem ráda, že máš Kacko výborné výsledky, a že vše dobře dopadlo.
Edito27:držím palečky, aby vše proběhlo v pořádku. Je mi jasné, že se musíš cítit opravdu hrozně, vůbec nevím, jak budu já jednou snášet nemoci a těžkosti mých dětí. Každopádně všem maminkám přeji, aby těch těžkostí a nemocí bylo co nejméně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
14.6.12 19:36

Moc Vám děkuju holky :hug: :hug: :hug:. A tabulku zkusím nějak vymyslet a společně jí vyplníme ;)

Edit, moc moc moc držím pěsti, aby všechno dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.6.12 20:11
@Edita27 píše:
Ahojky tak jsem se sem zase koukla-všem gratuluju kdo má za sebou vpořádku testy. My jsme byli u urologa s prvním synem a bohužel nás čeká operace. Moc se bojím jak o malýho tak o malou v bříšku. Jsem hroznej nervák a citlivka kor když jsem těhotná tak doufám, že dopadne vše bez úhony. Nástup do nemocnice máme 3.7.Byla to dost šokující zpráva. :( :( :(

Jejda a co je malýmu? Je to něco vážného? Určitě to všechno dobře dopadne, oni ti prckové všechno zvládají lépe než mi stařešiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
15.6.12 06:16

No není to zas tak vážné, ale časem když by se neudělala ta operace by mohlo. Malý se narodil s VV tzv. Hypospádii-má velmi lehkou formu, takže kvůli tomu nemusí, ale může na operaci. Ale z tété vady vyplynulo postupně i zůžení moč. trubice a musí jít na tzv. meonatotomii. Měli jsme se rozhodnout jestli to udělat zárověn i s tou hypospádii, ale když mu to v ničem nevadí a je to jen kosmetická vada, tak na to bych opravdu psych. neměla ho tam někdě 10-15 dní v němocnici držet přivázanýho v posteli a pak ještě dalších 14 dní doma s hadičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.6.12 09:39

Milá Edit, přeji Vám, aby všecko dobře dopadlo a Vy už neměli žádná trápení. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.6.12 10:27

@Edita27 držím pěstičky, ať to dobře dopadne a malému to pomůže. Teď jsou to právě 4 roky co mě chytly ledvinové koliky, ale kamen nešel ven, protože mám zúžené močovody a nějakou vrozenou vadu na ledvinových pánvičkách. Takže jsem chodila měsíc s pytlíkem, aby se mi ledvina zase vrátila k činnosti. Budu taky muset na urologii na kontrolu, protože v těhu se nesmí brát léky. Já ty doktory tak nerada. :twisted: Přístí středu musim k zubaři. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.6.12 10:32

@k acka taky jsem včera psala, že by bylo dobré udělat seznam TP. Já umím tabulky jenom v excelu, ale nevím jak to sem pak vložit. A stejně na to nemám moc času. Takže díky, že se do toho pustíš. :potlesk:
V jiné diskuzi máme nástěnku, kde jsme každá o sobě napsala základní údaje, tam by se to dalo píchnout, ale asi musí být uzavřená diskuze, nevím. V tomhle jsem teda 100 let za opicema. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.6.12 10:56

Tak jdu vařit, žehlit, poklízet. Zítra budu péct rolády a dort, musím naložit masíčko a v neděli bude na zahradě žranice, grilováníčko. Vašík bude mít druhé narozeniny, tak se sleze rodina. Snad bude pěkné počasí. Je jedinej kdo to může mít venku. Jinak jsme 3. a 10.-12.měsíc, což je dost blbé na grilování. :lol:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.6.12 11:06

@Cassidy taky mám velká prsa, normálně mám 75g, teď už 80H. Je to děs, v noci mě dusí moje vlastní tělo. Už teď mám panděro, jak jiné před porodem. Ale protože ho prsa schovávají, tak přes volné triko není nic vidět. :lol: Jinak kalhoty nosím pořád vel. 40. Ale při posledních dvou porodech jsem přibrala 20 kg, teď to vypadá tak na 30kg. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.6.12 11:07

Jak tady není Vašík, tak jsem líná. Ale maso se peče a žehličku už jsem taky zapla. Tak čau čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
15.6.12 11:22

Jájo, nemusíme být uzavřená skupina, ale klidně být můžeme pokud chcete a všechny se na tom shodneme. Tabulka se může vyrobit přesně tak jsi to říkala, jen jí sem potom vložíš jako obrázek, ale já to vymyslím hned jak budu mít volnou chviličku, ať v sobě nemáme takový zmatek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí