Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, taky jsem řešila kočárek a pořád se mi líbí X-lander XA, ale cenově vychází dost draho…
Co se týče jmen, u nás to bude Eliška nebo asi Adam či Honza. Včera jsem byla na kontrole, opět potvrzen kluk ![]()
Jinak mi ale naměřili vysoký tlak, z čehož mám poměrně strach, ale zase včera bylo přeci jen 33stupňů, tak to možná bylo i tím, no musím se teď hlídat a doma pravidelně měřit tlakoměrem, pokud bude spodní tlak 90 a více, mám hned přijít. ![]()
@Edita27 na genetiku jdu do Prenatalu na Veveří. V 8.30 hod.
@jaja445 Tak to já tam jdu až v hod. At ti to dobře dopadne. ![]()
Já kdysi manželovi kupovala taky presovač na kávu, ale už je to tak dlouho, že nejspíš tu značku ani nevyrábějí. Navíc ze začátku to používal opravdu hodně a teď si to dal na kancelář, aby se vůbec využil páč u nás už přes rok chudák jenom stál a čekal jestli něco bude
.
Tak to já naštěstí problémy s vysokým tlakem nemám - spíš naopak. Včera mi sestřička na kontrole naměřila 100/70…
A co se týče cukrovky, tak já tuším, že se tam chodí až kolem 26tt, tak to máme všechny ještě času dost
, ale už teď se na to teda ani drobek netěším ![]()
Dobré ráno holky, taky jsem příteli kupovala presovač, byl obyčejnej od fagoru a myslím, že svůj účel plnil. @k acka Teď si ho přítel taky bude brát do kanceláře, protože doma už ho vůbec nevyužíváme. A stejně jako ty, taky trpím spíš na nízký tlak, takže je mi občas na omdlení.
Holky budu držet pěstičky na tu genetiku.
A na tu cukrovku se teda vůůůůbec netěším, bléééé. Naopak se těším na 9.7. na velký UTZ, až zase uvidím tu naší prďolku, akorát u mně to bude nejspíš zrovna 21. týden. a ne UTZ ve 20. tt.
No můj doktor neposílá na cukrovku vůbec. Říkal mě že je to zbytečná zátěž pro miminko tak nevím jestli si to mám tentokrát vydobít. ![]()
Čau, tak mám zubaře za sebou, juchů! Jedna plomba, tak to šlo.
Taky trpím na nízký tlak, pořád se mi motá hlava, ale při minulém těhu mi vždycky v poradně v porodnici naměřili vysoký, takže jsem si v lékárně půjčila tlakoměr a musela se doma měřit. Doma normál, u nich vysoký.
Na cukrovku se taky netěším, dělalo se mi zle vypít tolik sladké vody. Ještě že v laborce chvátali, tak jsem to nemusela dopíjet. ![]()
Taky už jsem četla o tom, že je to pro miminko spíš zátěž, ale zas kdyby žena tu cukrovku měla a nic se s tím nedělalo, je to také velké riziko - ono se dá na všem najít pro i proti ![]()
Ahoj holky
tak jsem objednala delongi
rekli jsme si, že to je na dlouhou dobu něco jen pro něj (a trošku pro mě, i když kafař úplně nejsem)…
casidy, já jdu o týden dřív 2.7. 19+1 - jsme dost stejně ![]()
jajo, super, že tě zubař moc netýral ![]()
kacko, přesně, s tít cukr testem je to na obě strany… ![]()
Jasně, mě doktor říkal že když mám krevní testy vpořádku, tak je to zbytečný ještě testovat zvlášt. Právě nevím co dál. Jestli si to u něj nekompromisně vyžádat nebo ne. Prý kdyby byli alespon hraniční tak by poslal, ale já že to mám v naprostým pořádku. Tak babo rad. ![]()
Já mám podle krve cukr taky naprosto v pořádku, ale myslím si, že i tak mě pošle ![]()
Raději tam jít, než aby pak byli nějaké potíže…ale radost z toho nemám…kor když se mi chce zvracet i z obyčejné vody… ![]()
@Sandra752 píše:
Raději tam jít, než aby pak byli nějaké potíže…ale radost z toho nemám…kor když se mi chce zvracet i z obyčejné vody…
tak to je jediné co já můžu - obyč voda ![]()
@EvS No tak to jsme opravdu hodně nastejno. Jsem zvědavá, která z nás porodí dřív? Kdy máš termín? Já podle průkazky 21.-23.11.Ale ono se to může ještě měnit. A ten delongi je určitě dobrá volba, to bude výborný kafíčko na X způsobů…
Já ani nevím, jestli mě doktor na cukrovku pošle nebo ne. Ještě nic neříkal, asi je ještě brzo. Ale krevní testy mám prý úplně v pořádku.