Poradna duly
Jana Čurdová
@k acka : ty jo, leve zebro, ja byla v 18.tydnu na utz a mimi je k pupiku, tak do zeber nastesti mista jeste dost
jinak v tabulce ok, jmeno jeste nevime, ale mame favorita uz z minuleho vybirani, ale jeste mrkneme do kalendare, jestli nas tam neco nezaujme jineho
jinak u me cviceni nehrozi
bud je mi spatne nebo zvracim nebo jsem utahana a chrnim a dcerka po mne skace
@Cassidy píše:
@angellik23 No taky mi to tak připadá, asi to bude tím, že má tak dobrý vybavení. Takže jdeš na velký UTZ? Tak to držím palečky.
@k acka Tabulka super, moc se povedla. Teď budeme mít přehled.
Jo jo čeká mě velký UTZ a docela se těším, konečně se půjde podívat i mužskej, tak se spíš těším co na to bude říkat
. Jinak já u Poustky skončila spíš kvůli jeho zaměření na neplodné páry
.
@kajinkac, tak já mám podle UTZ prďolku natočenou právě jakoby nalevo, takže to tomu i odpovídá. Naštěstí to není vždycky, asi jen když se zrovna vyšplhá
. Tak u nás jméno taky ještě není vybráno, ale snad to dáme brzy dohromady. My máme totiž u první dvě jména (Terezie Marta), takže tady to chceme stejně… Jen Ti v tabulce chybí Tvoje jméno (jestli chceš) a TP máš jenom jeden?
@EvS píše:
Ahoj holkytak doplňuju: 32, Praha, 1.dítě, nejspíš kluk, TP UTZ 20.11, dle MS 25.11. už druhý den mě pěkně bolí břichio - měl by si přestat dělat prostor a vrátit se ke šťouchancům
szusza - vidíš, že to šlo dolů… pánové určitě rádi pomohli
já už se těším na plavání - chci začít teďka po velkém UTZ - kdy chci taky zpátky do práce, tak držte palce, ať mě už pustí
Ty jo bych se zbláznila být celý dny doma, to musí strašně pomalu utíkat
. Doktor taky vyhrožoval, že budu muset zůstat doma, ale naštěstí jsem se nedala, vydržela jsem doma 3,5 dne a musela jsem zpátky do práce ![]()
@k acka jojo, termin mam jen jeden… vzdycky to vychazelo plus minus stejne, tak mi to doktor takhle nechal, jinak se jmenuji Karolina
a mam doma taky Terezku a mamina chtela, abych dala Terezie a ne Tereza, ze se tak jmenovala nejaka babicka ci teta ![]()
@kajinkac píše:
@k acka jojo, termin mam jen jeden… vzdycky to vychazelo plus minus stejne, tak mi to doktor takhle nechal, jinak se jmenuji Karolinaa mam doma taky Terezku a mamina chtela, abych dala Terezie a ne Tereza, ze se tak jmenovala nejaka babicka ci teta
JO JO,TO U NÁS JE PROBLÉM PŘESNĚ V TOMTO-JÁ BYCH CHTĚLA TEREZIE A PŘÍTEL TEREZU.PŘÍJDE MI TO TVRDÝ,JEŠTĚ UVIDÍME
pŘECE JEN MÁME JEŠTĚ CHVILKU NA TOZMYŠLENOU.
Angellik, já chtěla být taky v práci, vydžela jsem do 9tt, ale problémy nepřestávaly, a že se jinak pěkně vyvýjel… a po 3 potratech člověk přistoupí na otravování doma raz dva ![]()
@Edita27 ja zase uvazovala prakticky, vic je podob jmena Tereza a i kdyz to bude Terezie, tak ji tak nikdo rikat nebude a budou ji automaticky psat Tereza… ja to mela zase s Karolínou ve skole to samy, driv se totiz psalo Karolina s kratkym a ted je s dlouhym a ja jsem taky s dlouhym a starsi generace se mi neptali a vsude mi psali Karolina s kratkym… taky asi zalezi trosku na prijmeni, co se tam bude vic hodit
@EvS píše:
Angellik, já chtěla být taky v práci, vydžela jsem do 9tt, ale problémy nepřestávaly, a že se jinak pěkně vyvýjel… a po 3 potratech člověk přistoupí na otravování doma raz dva
To chápu, hlavně že už je to dobrý
a třeba se i tý práce už dočkáš
a ještě budeš nadávat že nejsi doma ![]()
@kajinkac, my se s manželem na Terezii shodli i když to bylo vlastně až těsně před porodem páč se každému z nás líbí úplně jiná jména ![]()
@Edita27, mě právě taky Tereza přišla děsně tvrdá a Terezie mi přišlo takové jakoby vznešenější ![]()
Holky teď si tady lámete hlavu se jménama a jednou se vás stejně dítko zeptá, kdo to jméno vymýšlel a proč se radši nejmenuje jinak
. Si pomatuju jak jsem nesnášela svoje jméno, ještě k tomu jsem dostala jméno po mámině první želvě
.
@angellik23 To je fakt. Neznám nikoho kdo by alespon nějaké období své jméno neměl rád. Každý chtěl někdy nějaké jiné. ![]()
Jj, do práce se těším, jsem rozhodnutá, že se tam nenechám nikým rozhodit, ale s hromadou ajťáků kolem to nebude jednoduchý ![]()
s těma jménama máte pravdu, vždycky bude někdo nespokojený nebo to budou různě komolit… my pro kluka vůbec netušíme… ještě nám zůstane ten pracovní Barnabáš ![]()
@angellik23 jezis, jak ja nesnasela svoje jmeno - moc dlouhy, neda se zkracovat a ted se divim, ze ho ma tolik holcicek… ale Terezku jsem chtela od detstvi, rikali jsme tak opicce a byl to muj nejoblibenejsi plysak… pritel s tim souhlasil a ted premyslime o Alence (byla to takova nahradni varianta Terezky), ale jeste to musime poradne probrat - treba prijdeme na jiny jmeno, ale mam hodne kriterii, tak uvidime, jestli se najde jiny jmeno ![]()
Děkuju moc za tabulku! Je to super nápad! Jmenuju se Tereza, je mi 24let a čekám druhé děťátko. Zítra se snad už konečně na velkém ultrazvuku dozvím jestli kluk nebo holka. Jo a bydlíme v Praze a termín podle PM je 8.11.
Taky teď musím ležet doma a je to celkem otrava, se snyem Štěpánkem jsem musela ležet poslední dva a půl měsíce, tak snad mě to nečeká zas…