Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
2.7.12 16:46

Ahoj holky, mam za sebou velky UTZ, potvrzena i mym gyndr. holcicka :mrgreen: bylo to moc pekny, uplne me to dojalo :oops:

jinak nevim, jestli jsem vam sem psala, ze jsem spinila, myslim zejo, tak dr. se tvaril tragicky, ze priste okamzite do nemocnice, ale zaroven zkontroloval cipek a pry je pevny, neotviram se, uz teda nespinim vubec, ze nevi, ze ceho by to mohlo byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
2.7.12 17:19

Kočky tak jsem dopoledne letěla na gyndu..to svědění a pálení na FRNDĚ nepřestalo, ba naopak to bylo ještě horší, celou noc jsem nespala..jsem myslela že dojdu na půdu pro kominickou štětku do komína a podrbu se Doktor mi hned potvrdil kvasinky, kterým, se prý těhotná málokdy vyhne..to mě teda uklidnil..tak jsem dostala čípky a mastičku Rovnoumi teda udělali i poradnu..vše je v pořádku, ale nasral mě že mi neudělal ultrazvuk Jen se zeptal na pohyby, moč si vzal, tlak mám 138/85 a zvážili mě hned jak jsem viděla kolik mám tak jsem propukla v záchvat smíchu.. mám 66.8 kg..za 2 týdny jsem přibrala 3.8 kg

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
2.7.12 17:44

@Hanulka82 pěkný, a ktomu špinění - hlavně, že nic nenašel, zkontrolovaná jsi, tak by to mělo být OK
@Sandra752 aspoň máš mastičku a uleví se ti… se v těhle vedrech taky bojím, kdy se mi objeví… začla si nabírat brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
3.7.12 08:15

@Hanulka82
Gratuluji k děvčátku :)

@Sandra752
tak výraz Frnda jsem už hóóódně dlouho neslyšela… :D Tak hlavně aby tě dal do kupy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.7.12 08:53

@Hanulka82 take gratuluji k holcicce :potlesk:
@Sandra752 tak doufam, ze tomuhle vyhnu a s vahou to je pekny, ale mas malou pocatecni vahu… to u me mi dr pomalu vynadal, za kazde kilo pri minulem tehu, mela jsem asi 9 navic jen nastesti celkem, ted se necham prekvapit, stale asi minus osm, devet :-)

jinak jsem se chtela zeptat, citite pohyby kazdy den? ja ted ne, tak nevim, jestli mam plasit nebo se tam jen mimis natocil jinak a necitim ho, driv jsem ho taky necitila kazdy den, ale ted uz jsem dvacaty tyden, tak si rikam, ze bych mela mimise citit castejc a ono ne

jo a jeste dotaz pro stale emiminacky, nevite, jak si pridat diskuzi zpet do upozorneni, omylem jsem tukla na nesledovat toto tema a neukazuji se mi upozorneni o novych prispevcich :nevim: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
3.7.12 10:40

Já cítím pohyby furt, malámě tím až večer budí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6918
3.7.12 12:37

@Hanulka82, moc gratuluji k holčičce :palec: a nádherná fotečka :palec:

@Sandra752, jé tenhle výraz používáme normálně doma - páč jsme pořád přemýšleli jak tomu říkat, aby to nebylo přirovnání k něčemu :lol: :lol: :lol:, tak ať se to brzy zlepší a je všechno zase ok. Tak to máme zhruba stejný váhový přírůstek - já mám celkem zatím 3kila nahoře…

@kajinkac, já teď pohyby cítím každý den - někdy je to méně a někdy opravdu až dost :mrgreen:. Když začnu plašit, že se tam dlouho nehýbala mám naštěstí ten angelsound - zkontroluji srdíčko a jsem hned v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
3.7.12 12:47

Ahoj holky :mavam: já ze začátku spíš na váze ubírala, teď mám tak necelý 2kg… bojím ale, že ke konci to půjde nahoru - mamka s bráchou z 50 kg (což jsem teda neměla ani nepamatuju :roll: ) nabrala ke 40 8o
@kajinkac prcka necítím pořád, ale minimálně o půlnoci má mejdan, na to se evidentně můžu spolehnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
3.7.12 13:08

@EvS, já u Terinky na konci díky otokům přibírala kilo za týden, takže se toho taky děsím, ale hlavní je, že prďolka bude v pořádku a snad se mi podaří to nějak shodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.7.12 13:23

tak prcek se ohlasil, mam pocit, ze po par dnech :-( ale kope jinde a min (kdybych se na to nesoustredila, tak to fakt nepoznam), tak se asi otocil - jinak doktor rikal, ze mam dost plodovky, takze to bude asi i tim… vim, ze na ultrazvuku mi dr rikal, ze mam strasne zive dite a ja to vubec necitila… ale jsem teprve 20.tyden… co si pamatuju u Terky, tak nekdy kolem toho 20.,21. tydne jsem ji teprv zacala trosicku citit
jinak 9.7. jdu na druhy screening, tak se docela tesim - snad se tam neco navic nevyklube, kdyz uz jsme tu pracne dali dohromady jmeno pro holcicku :lol:
pak jdeme jeste dcerce zaridit obcanku, ne, ze bysme chteli ted cestovat, ale casem urcite… tchanojc se divili proc jako a kdyz jsme jim to vysvetlili, tak z nich vypadlo, ze s malou byli v Bavorske rude a ze si ani neuvedomili, ze by mala potrebovala nejaky doklad 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
3.7.12 13:29

@kajinkac, je fakt, že hodně záleží na tom kolik máš plodovky a jak je prcek otočený - to potom dělá divy a není to třeba tolik cítit jako dny předtím, určitě bude maličká v pořádku :hug:.

My máme pro Terezku od letošního roku pas, člověk nikdy neví kam bude potřeba vycestovat a tohle se neztratí - navíc v občance jí ani jeden nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.7.12 13:58

@k acka
jo, snad je v poradku, ale poradne mi strasi, ze to jeji kopani necitim… uz vidim, jak si za par mesicu budu stezovat, jak mi tam prerovnava zebra :D

jinak my ji mame v obcance oba, ale to uz ted stejne nejde zapsat a zatim asi obcanka staci, nikam daleho urcite cestovat nebudem… i kdyz ja bych pristi rok jela klidne k mori, uz jsem tam nebyla ani nepamatuju, ale ten muj je proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
3.7.12 14:02

@kajinkac, tak to já bych k moři klidně letos, ale nějak to časově asi bohužel nezvládneme a to mě mrzí a příští rok nechceme ani jeden, protože to bude malá ještě opravdu maličká na ty tepla u moře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.7.12 16:58

@k acka
no, letos to u me nepripada v uvahu kvuli tem nevolnostem a kdyz mi neni blbe, tak jsem utahana… mne to naopak spoustu lidi doporucuje a znam hodne rodin, co takhle s prckama jezdi - samozrejme v cervnu nebo v zari, aby se vyhly tem nejvetsim vedrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
4.7.12 11:18

@kajinkac, já si to neumím nějak představit s tím prckem :nevim:. Po ČR určitě, ale do zahraničí, no uvidíme co nám ten rok přinese :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí