Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda, tak to já jsem na 4měsíce ušetřená nějakým nakupováním, půjčím si vše od své sestry, maximálně si koupím nějakou kombinézku
ani nevím pořádně co je potřeba a co by třeba bylo zbytečné
druhorodičky by nám mohly poradit ![]()
holky,
tak máme pokojíček konečně hotový a teď už jen nastrkat a přebrat do skříní oblečení, hračky a takové ty detaily poladit - jenže ono je to v podstatě to nejhorší na tom
. Ale jsem ráda, že malá už tam má velkou postel a hezky si tam chrupká…
Jinak co se týče oblečení, tak já měla Terinku na jaře, takže teď budu muset nakoupit také něco zimního, ale zas to nebudu přehánět páč ve velkých mrazech se stejnak ven chodit nesmí… A nakupovat začnu asi až přeberu co mám a co nemám po Terince…
@EvS
tak az bude mimis venku, tak se bude dobre nakupovat, protoze az skonci sestinedeli a Vanoce, tak bude vsechno pro mimisky pomalu za pulku - doporucuji udelat nalet na Tesco ![]()
jinak ja mela par veci pujcenych, jsem si rikala, jak ta moje cacorka bude dedit po kamaradcine holcicce (o 9 mesicu starsi) a to neslo, protoze ta moje cacorka ji chtela dohnat a uz za par mesicu nosila stejnou velikost a ted je Terka ve 2,5 letech uz o par centimetru vetsi
@k acka
super, ze mate pokojicek - trosku zavidim, ja teda chci vybrat postel, nejakou komodu na vecicky a tim to asi skonci, mozna jeste nejakou policku a ukladaci boxiky na mraky hracek
no, jinak jsem dneska musela k dr - asi mam nejaky zanet, sice zadny vytok, ale to paleni a dreni uz se nedalo vydrzet… doktor mi napsal tablety na zavadeni a masticku clotrimazol - moc nadseny z toho nebyl a rikal, ze tam mimi jeste musi vydrzet, tak mi to akorat polekalo - chjo, tak snad to nebude nic vaznyho, ale holt vzdycky neco
![]()
@kajinkac, tak držím pěsti, aby to brzy přešlo… Taky toho máš poslední dobou požehnaně, co???
Já si zas při při čištění konzole páč mi spadla na nohu zlomila malíček ![]()
@k acka
tak to jsi teda sikulka
no, uz mi to nebavi… hlavne ted koukam na net a studuju neco o zanetech a tak, je to caste v tehotenstvi, ale kdyz uz ma clovek pokoj od
, tak prijde neco jineho ![]()
@kajinkac ať tě to brzo přejde, tahle věci jsou na prd ![]()
@kacka to snad ne? to tě lituju, budeš teď pěkně pajdat
ale aspoň tě může těšit, že je to hotové ![]()
No jo holky, jsem holt tele… Mám mít nohu v klidu a co nejvíce jí šetřit - to jsou vždycky rady
. A přitom od rána běham s krabicemi z obýváku do pokojíčku a přebírám a rovnám ať je to hotové komplet a máme zas konečně obývák a ne skladiště, jenže dneska to nestihnu. Už teď toho mám plné zuby, tak snad to dokončím o tomto víkendu celé a pak už budu mít vážně pokoj…
Já jsem taky „nemehlo“
Celou dobu nic, ani na ledu, a jen jsem otěhotněla, tak jsem v 6.t. zakopla doma o práh, spadla na břicho a v 8.t. vlezla psům při hře do cesty, takže mě srazili na zem. Bylo z toho 3denní špinění, strach a pláč. Nakonec to mohlo být prý rozšiřováním a usazováním dělohy, anebo tím otřesem
Pak mě honili doktoři skrz tmavé a bolavé flíčky na noze s podezřením na zánět podkoží (Erythema Nodosum), ale tento týden po 3 měsícech hrůzy, jsem se jich zbavila a jsem zdravá ![]()
@kajinkac píše:
@EvS
tak az bude mimis venku, tak se bude dobre nakupovat, protoze az skonci sestinedeli a Vanoce, tak bude vsechno pro mimisky pomalu za pulku - doporucuji udelat nalet na Tesco
jinak ja mela par veci pujcenych, jsem si rikala, jak ta moje cacorka bude dedit po kamaradcine holcicce (o 9 mesicu starsi) a to neslo, protoze ta moje cacorka ji chtela dohnat a uz za par mesicu nosila stejnou velikost a ted je Terka ve 2,5 letech uz o par centimetru vetsi
@k acka
super, ze mate pokojicek - trosku zavidim, ja teda chci vybrat postel, nejakou komodu na vecicky a tim to asi skonci, mozna jeste nejakou policku a ukladaci boxiky na mraky hracekno, jinak jsem dneska musela k dr - asi mam nejaky zanet, sice zadny vytok, ale to paleni a dreni uz se nedalo vydrzet… doktor mi napsal tablety na zavadeni a masticku clotrimazol - moc nadseny z toho nebyl a rikal, ze tam mimi jeste musi vydrzet, tak mi to akorat polekalo - chjo, tak snad to nebude nic vaznyho, ale holt vzdycky neco![]()
JÁ MĚLA TENZÁNĚT PŘED TÝDNEM AMĚDOKTOR ŘÍKAL AT JSEM V KLIDU, ŽE TÍM SI PROJDE SKORO KAŽDÁ TĚHOTNÁ… ![]()
Holky tak at vám to všechno co nejrychleji zmizí a noha přestane bolet. Já musím zaklepat, mě se zatím všechno vyhýbá. Akorád jsem byla už 2 x nemocná (rýma, kašel, bolest v krku)-nic vážnýho, ale předtím 5 let nic.Tak si to taky myslím vybírám až když nemůžu prakticky žádné léky
. Všem přeju hodně zdraví.
A gyndař mě příjde že akorád zbytečně vylekal, co vím tak jsou záněty opravdu časté-já jsem asi světlá vyjímka ![]()
Ja mela taky zanet, mela jsem ho i v minulem tehotenstvi, prelecilo se to a ok…doktor te, nevim proc, vylekal, je to bohuzel bezna soucast temer kazdeho tehotenstvi
@Sandra752
tak pri prvnim tehu me tohle teda nepotkalo
nejaky rezim mi nenakazal, tak nevim
a taky jsi brala tablety na zavadeni a masticku???
a za jak dlouho jsi mela pokoj???
jinak me doktor asi leka/neleka - spis asi vi, cim jsem si vsim uz prosla a tak to se mnou mnohem vice proziva a daleko vice me kontroluje