Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
@k acka tak to je dobřem že už máš po sladkém hnusu ![]()
kočárek mám taky jasný požadavky - do 10tisíc, nafukovací kola, aretace, trojkombinace… koukám i po polských - jsou na ně celkem dobré reference.. i firkon jsem koukala… hezky, pls, dávejte tipy i na co si dát pozor… stejně rozhodne až zkouška na živo - po netu všechno vypadá hezky ![]()
@angellik23 píše:
@Hanulka82 Tenhle nemá natáčecí kolečka. A v čem je to lepší když se otáčí? Já řídila kočárek naposledy když mi bylo 5 let a narodila se ségra a to se kolečka sotva otáčely ve směru jízdy.
no je to lepsi v tom, ze nemusis do kazde zatacky kocarek nadzvedavat, proste jen jednoduse zatocis…nejvic jsem to ocenila v obchode, kde jsem pohodle jednou rukou ridila mezi regalama a v druhe drzela kosik…kamoska mela klasicky kocar bez oatcecich kolecek a v obchode musela mit kosik na korbe, protoze manipulace byla hrozna
@Hanulka82 Dobrá rada, zkusím to vyzkoušet až ho někde objevím v obchodě a porovnat mezi sebou
.
@EvS Kdzž já mám u těch trojkombinací problém s tou autosedačkou. většinou mi tam přijdou takový vetchý a jelikož dost jezdím tak jsem si říkala že vyberu radši nějakou lepší a bezpečnější a tam ta cena už jde nahoru. Vím že to prcka zachránit nemusí, ale taky třeba jo.
@Hanulka82 tak casualplay maji znami a ten opravdu ne, vzali ho novy ze zahranici za dobrou cenu, ale prestala jim fungovat aretace a dokonci i brzda po par mesicich
@angellik23 x-lander ma malou korbu, ja mam treba stary beranci fusak, tak ten by se mi tam rozhodne nevesel a emitexovy fusak se mi nezda tak teply (je pravda, ze yuz ho mam z druhe ruky teda)
jinak ja treba mela taky pevne kolecka, ale uz chci otaceci, je to lepsi pro manipulaci, kdyz nejsou otaceci, tak se musi zatlacit na rukojet a tim se predni kola zvednou - to je pak super, kdyz ma kocar pres 15 kilo, 15 kilo dite a jeste uvnitr treba 3 kilca nakupu, ale jinak do terenu jsou urco lepsi ty pevne, ale u me zvitezila jina priorita ![]()
@k acka tak tes na cukrovku za sebou ti zavidim! ja dostala zrovna na screeningu kazani, jak mam poctive jist a pit, hlavne nez nekam odejdu apod., ze jsem dost bleda… no, fakt bojim, bojim - uz jsem rekla priteli, ze bude muset jit radsi se mnou, tak pry jo
Ahoj holky ![]()
už máte něco nakoupeno? Doporučíte nějaký kočárek do terénu? dík
@angellik23 no ta autosedačka mě tam taky trochu brzdí v rozletu ![]()
Ahoj, tak my máme kočárek po malým a i když by mě to lákalo na nový, tak asi(teda přítel říká určitě) kupovat nový nebudem. Máme Roan a byla jsem moooc spokojená. Je pravda, že nemá otáčecí kolečka, ale my např. jsme ho používali jen do té doby než si malej sednul-pak jen přítel občas kvůli tomu, že se mu s ním jezilo dobře-je vysoký. Pak jsme koupili sporták-mě se moc roan jako sporták nelíbil, tak jsem chtěla jiný i aby byl užší, menší kolečka(do autobudu a po městě) a s tím jsem byla moc spokojená-má otáčecí kolečka. Tak jsem právě zvědavá jak si budu zase zvykat u hlobokýho na pevná.
.Je fakt, že je jako nový, tak je škoda kupovat jinej. Přítel mě v tomto drží tak trochu nohama na zemi.
X-ladner se mi líbí, ale jen jako právě sporták. Jako hlubokej se mi zdá, že je hrozně malinkej a prostě né můj vkus, ale to má každej jinak, tak ho nikomu neberu. Spíš jsem to brala z toho prakt. hlediska že mimina budem mít na začátku zimy tak za ty peníze, aby se pak nemusel dokupovávat ještě druhej ![]()
@k acka : Já jdu na gyndu 25 tak uvidíme. Snad nezapomenu a ještě se ho na cukrovku zeptám. On mě neposlal ani u prvního, tak vím, že mě sám určitě nepošle. Ale nevím jestli to už nebude pozdě-budu 25+5 myslím. Tak jsem zvědavá co mi řekne.
@hatty1 Máme toho hromadu, ale je to po malým. Už mám i něco růžového, poslední úlovek v pátek měl Next výprodej, tak jsem myslela i na malou
.Ale už toho nechám. I holka může mít modrý a máme hodně neutrálního, tak to stačí. I když na začátku těh. jsem říkala že nakupovat opravdu nic nebudu, že máme všechno po malým. Tak já už mám plnou velkou polici ve skříni vypranýho a vyžehlenýho. Ale je ještě brzo, já to vyprala protože vyklízíme půdu a potřebovala jsem to někam dát aby to nepřišlo k úhoně-a bylo teplo tak na sušení ideálka. ![]()
@angellik23 Jinak je lepší koupit autosedačku nějakou opravdu lepší, ale bohužel ji pak nebudeš mít na kočárku, ale tahat ji v rukách protože na kočárek obyč. nesedne autosedačka např. Romer. Bohužel všechno má své pro a proti, ale bezpečnost je nejdůležitější. My tahali v ruce a nadávali a ted budem zase asi tahat a nadávat-teda přítel
Nechce novej kočárek ani autosedačku, tak to má
Není to pořád tak se to dá.
@Edita27 Právě jsem se dívala, že ten X lander má asi 4 verze autosedaček-cenově a kvalitativně odstupňovaných a můžeš si tam volit jakou chceš a všechny pasujou, proto nad ním uvažuju. Jinak co jsem se dívala na ty korby tak jsou vesměs všechny skoro stejně široký (nebo aspoň ty co jsem porovnávala
a je fakt že ta hluboká se mi taky moc nelíbí
)
Ja mam taky stary berankovy fusak, me se do toho Firkonu vesel i s vic jak pulrocnim ditetem v pohode…jenze ted, kdyz budeme rodit v listoapdu, tak opravdu nehrozi, ze by se i do tech mensich korbicek dite s fusakem neveslo, jeste jsem o tom teda neslysela
autosedacku, mame tu od trojkombinace, kdyz se narodila mala, nemeli jsme jeste svoje auto, jezdili malo, ted asi koupim Cybex nebo Maxi cosi, kterou v zapeti prodam, no a ze nebude pasovat na kocar nevadi, my jsme to nevyuzili ani jednou…
@Hanulka82 Ta Maxi Cosi i Cybex se mi taky líbily, ale ještě víc se mi teď líbí tahle http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… a když jsem se dívala na ceny tak jsou skoro stejný jako u té Maxi Cosi.
Jinak tady je test 2012 http://img.mimishop.cz/…dacek2-b.jpg