Poradna duly
Jana Čurdová
@Kačika
asi bude zatim postel s pristylkou (treba i pro pripadnou navstevu), vcera jsem koukala v kika a nestoji tolik - palka budou spis ty matrace… dcerka ma (stejne tam nespi) vetsi postylku, kterou da mimiskovi a ta vydrzi dlouho, tak budeme mit asi na par let pokoj a jestli bude pritel potrebovat pracovnu i za par let, tak se holt koupi nejaka palanda… jinak bud rada ze teprv prvni - aspon nevis, do ceho jdes ![]()
@k acka tak asi zalezi jak bude mimco i velke - jedna kamoska rikala, ze druhy porod byl horsi (ale taky mimco o vic jak pul kila vetsi) a ta dalsi pry v pohode, ale prvne rodila ctyrkilovou holcicku ![]()
Ja se taky ted bojim vic jak poprve, to jsem nevedela do ceho jdu ![]()
no porod jsem mela rychly vseho vsudy 3 hodky bolesti, ktere zacaly az po klystyru…vsechny moje kamosky mely druhy porod rychlejsi, ale taky bolestivejsi, tosi teda neumim predstavit, ze by to jeste vic bolelo ![]()
@Hanulka82 Teda co já bych dala za 3 hodky.Ale bolestivější snad už nebude-říkají že vyvolávaný je bolestivější, tak snad to bylo už to maximum co může být. Holky musíme myslet pozitivně. To mimčo za to pak stojí. Také se bojím ted víc jak poprvý jelikož vím do čeho jdu.Ale taky si pamatuju ten úžasnej pocit úlevy po porodu, kdy jsem jen ležele a usmívala se jak měsíček na hnoji.
A bylo mě úúúúplně všechno jedno. Dokonce jsem ani neměla malýho u sebe kvůli komplikacím (až druhej den) a bylo mě to uplně jedno. Prostě jsem byla spokojená sama se sebou že jsem to vůbec zvládla.
No, ja uz si rikam, ze horsi to mit nemuzu… do porodnice jsem jela v nedeli po ctvrtej rano - praskla mi voda, porod vyvolavanej a mala se narodila az v utery v pul jedenacte dopol, ale tu nedeli mi nechavali, jestli se to nerozjede samo a kontrakce nikde - ty jsem si zazila az s vyvolavanim hned po 4,5 minutach, ale neotevirala jsem se vubec (za 4 hodiny bolesti o pul centimetru na zacatku) ![]()
mimco ale za to stoji a stejne clovek musi zapomenout, ja spis doufam, ze by mi mohli vzit na cisare pod lokalni anestezii - moc bych si prala mimiska po porodu videt ![]()
Ahoj holky, no vy mě teda děsíte… já čekám první 11.11. a snažím se nepanikařit… nejste některá z Prahy?
Heh,porody…ja mam zatim chladnou hlavu
Ono az to prijde, tak ji zas tak chladnou mit nebudu ![]()
Jej, si odjedu k rodičům a vy tu vytáhnete drsný sorky z porodů
já s eporodu celkem bojím, ale říkám si, že ven prostě musí, to se nedá nic dělat… takže doufám, že to nebude tak strašný ![]()
@EliskaS jj, já jsem z Prahy - okraje, ale rodit chci v Hořovicích
Přesně tak - ven nějak jít musí a já si říkám, že když jsem to zvládla prvně, tak to zvládnu i podruhé ![]()
Děvčata neděste, některé jako já tu ještě nerodily a žijí v krásné nevědomosti
Mně kolikrát stačí, když to máma nebo některá kamarádka začne popisovat, ale zase to pro naše miminko a milovaného tátu hodlám vybojovat ![]()
Holky, nebojte se niceho.
ja jsem desny posera, kdyz mam jit do nemocnice apod. takze porod byla pro me hruza, ale nejak jsem nevedela, do ceho jdu…a treba ja skoro nepoznala, ze rodim, do porodky jsem sla bez tasky, ze me jen prohlednou a poslou domu
a sestra mi rekla, ze dnes porodim
pro me to byl sok, ja nemela vubec zadny bolesti, ty zacaly opravdu az po klystyru v 8hodin a v 11 jsem byla otevrena a mohla tlacit, ve 12hodin byla mala na svete…takze za cely tehotenstvi jsem mela 3 hodiny bolesti bricha, ja nemela nikdy zadny poslicky apod.
za to ted si to vybiram ![]()
Zase znam spoustu zenskych, co tvrdi, ze porod je nejhezci zazitek v zivote - ne az to finale, i ten samotny prubeh… treba sousedka tady pri kontrakcich jeste honem luxovala a zehlila ![]()
jinak postel nekoupena - pani prodavacka hnusna a protivna, pry je postel detska s nizkou nosnosti (nikde o tom ani zminka, ani na netu - nic
- jeste, ze jsem se zeptala) a jina nez pruzinova matrace tam nejde (ja se chtela ze zacatku odstehovat do pokojicku s miminkem, takze to nepujde - nejsem zrovna diblik se svymi 185 cm
)
Ano ja chci zmenit
Holcicka se jmenuje definitivne Natalie