Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
23.7.12 08:56

@Hanulka82 Tiše závidím takovej porod.

Ale holky hlavně se nebojte a nemá cenu na to myslet. Až to příjde tak to příjde. A každá má porod úplně jinak. Nemá cenu se stresovat-právě myslet pozitivně a vše bude O. K.Já se před první porodem bála tolika věcí-např. klystýru. Jen když jsem šla na prohlídku gyn. tak celý život říkám pro mě je lepší zubař než gyndař. V porodnici jde všechno tak přirozeně. Je vám úplně všechno jedno.To dochází až zase potom. Komplikace sice byly, ale ten zdravej krásnej kluk za to stojí. Sice je někdy na zabití :lol: ale s tím se musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
23.7.12 10:27

A ještě jsem se chtěla zeptat z úplně jiného soudku na názory. Myslíte, že je blbý udělat bidet naproti záchodu? Všude ho vidím vedle sebe. Nám to nejde vedle sebe nebo by jsme ho museli mít v koupemně což já preferuji záchod oddělený od koupelny.Nebo kdo má zkušenosti je to vůbec k něčemu? Já si ho hrozně moc přeju a nevím jestli to není blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
23.7.12 12:19

Já teda byla u x porodů jako medička, ty procedury znám, ale ten zážitek v reálu mě poprvé teprve čeká… a klepat se nechci, viděla jsem mockrát, jak je to strašně individuální, tak nemá cenu se děsit předem…

@Edita27
Bidet je super, zvláště pro vegerariány a lidi s měkčí stolicí - ušetříš za papír a je to mnohem hygieničtější… ad poloha - no představ si, jak se přemisťuješ s holým špinavým zadkem a zvaž si, zda je to ve vašem případě ještě OK, nebo to umístění povede k tomu, že ho radši nebudete používat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.7.12 13:02

Ahojda, prisla jsem z kontroly, mala je hlavickou dolu, meri 35cm a vazi 1080g…mam doporuceni na vysetreni na cukrovku…fuuuuj :-D

• Citovat
  • Upravit
6918
23.7.12 13:14

:mavam: holky,

taky jsem dneska byla na kontrole - až na to, že mám v moči bílkoviny a krev, tak je všechno v pořádku…

@Sandra752, gratuluji ke kontrole :potlesk:. Tý jo, už máš malou hlavičkou dolu??? Tak to mě dneska ani neříkala, jen že váží mezi 600-700g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.7.12 13:23

Taky gratuluji ke kontrole :-) to mas drobka :-)

• Citovat
  • Upravit
6918
23.7.12 14:02
@Sandra752 píše:
Taky gratuluji ke kontrole :-) to mas drobka :-)

no mě spíš připadalo jak když to vyčetla někde v tabulce a ne, že mi prdélku změřila, ale uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
23.7.12 14:24

Teda holky, vy jste to tady s těma porodama pěkně rozjely. Já musím říct že se na porod těším, ještě jsem ho teda nikdy nezažila (tak to bude asi tím), ale říkám si že je to něco jako maturita-člověk se toho 4 roky bojí a nakonec se těší až to bude mít za sebou a všichni to nakonec nějak dají, tak nemá smysl se stresovat.

Ty jo v kolikátým týdnu už mají mimča 1kg? Jsem zvědavá příští týden na kontrolu, jak ten náš bobek vyrostl. Poslední dobou dělá jak zkaženej :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
23.7.12 14:29

Tu zadanku na test na cukrovku mam doma taky a ne a ne se k tomu primet… navic se mi tam nechce jet na lacno pres pul prahy a pak tam 2 hodiny trcet bez hnuti v pracovni den… to je fakt test na zvraceni z mnoha duvodu :P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
23.7.12 16:00

@Sandra752 @k acka gratuluji ke kontrolám, jen ať prďolky rostou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.7.12 08:16

@Sandra752
tak to uz je velika :-) to je hezky, jak ty mimca tak krasne ted nabiraji :-)
@k acka to mas drobka, ale aspon se bude lip rodit :-D a na otoceni je jeste dost casu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.7.12 09:58

Hele, drobek nebo velikán. Záleží v kterém tt jsme. Teď mimča porostou pořádnou rychlostí. Taky už se začnou stáčet hlavou dolu. U Vašíka jsme si dělaly srandu, že bude 3 měsíce jako netopýr - hlavičkou dolu. :P Ale třeba Kájík se mi otočil až asi 5 týdnů před termínem. Už jsme měli strach, protože byl pořád napříč. Nechápu jak to potom zvládl, moc místa na přetočení už tam určitě neměl.

Na cukrovku se taky netěším, já to mám teda do laborky 5 minut autem, ale nalačno do sebe nalít tu sladkou vodu, fuj. Už teď je mi zle. Sevře se mi hrdlo a nejsem schopná polykat. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.7.12 10:22

Holky nebojte, tu cukrovku zvládnete - budu na Vás moc myslet. Já jí taky zvládla a to nevypiju nic jiného než jenom čistou vodu. Když přitom budete myslet na miminko, že je to pro jeho dobro kdyby náhodou, tak to půjde hned líp ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.7.12 10:24

Jen mám ještě jednu radu pro Vás které na to půjdete úplně poprvé - snažte se vypít najednou toho co nejvíc, protože ucucávat neradím pak to jde opravdu hodně těžko. Já u Terezky to vypila nadvakrát, teď natřikrát. Sice je na to 10minut, ale je lepší to mít hodně rychle za sebou. Dokonce mi teď bylo nabídnuto si potom i vypláchnout pusu čistou vodu - to hodně pomohlo, tak si kdyžtak o to řekněte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.7.12 12:03

K tomu cukru - vemte si treba i citron a vymackejte do te vody, me to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie