Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
29.7.12 12:07

@kajinkac Jestli můžu dát tip na postel, tak my máme z Ikey tady tuto http://www.ikea.com/…ts/00228705/ .Je v dobré cenové relaci a řešila jsem jak to bude. Plánovali jsme 2 děti, tak že se dá vysunout, nebo pro mě když by byl nemocnej popřípadě později pro kamaráda co by u nás chtěl přespat. Má to i úložný prostor. Máme jí od vánoc a zatím jsme spokojeni, i když malej v ní moc nepobyl.Jak se mu řeklo, že postýlka bude pro miminko, tak se nechce vzdát postýlky za žádnou cenu.Tak uvidíme jak to nakonec u nás dopadne. :D Nakonec jsme se rozhodli pro půdní vestavbu, tak to dopadne asi tak že postel skončí v pokoji pro návštěvy.
@Immortalkova S osmičkama tě lituju. Užila jsem si taky s nima dost. A jsem nejpokojenější když je mám všechny venku. aspon nedělají neplechu.Tak at moc nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.7.12 14:55

@Edita27 jeee, na tuhle jsem koukala, ale jestli jsem to dobre pochopila, tak je jen v bile a my uz mame vestavene skrine v pokojicku, tak chci prirodni drevo
@k acka no, jeste dost vaham, jestli k te palande prikoupit pridavne vytahovaci luzko nebo ulozny prostor - si rikam do budoucna, kdyby u nas nekdo spal, ale furt se nejak nemuzu rozhodnout… jinak ja taky nemela vajicko do konstrukce kocaru a chybelo mi to asi jen jednou, jako na nakup asi dobry, ale vzdy jsem dala vajicko do nakupniho kosiku a jeste se mi k tomu vesel nakup a kdyz jsem sla na nejake hadriky, tak jsem holt vytahla kocar z auta a prendala :nevim: ale treba kamoska, co ma uz dve deticky povidala, ze by to vyuzila - jezdi uz do skolky s prvnim ditkem, tak pry proto… Terka se do skolky ale nedostala, takze u nas to cestovani bude spis na nakupy a za babickama
my to asi porizovat nebudeme v trojkominaci, ale ve dvojkombinaci - vajicko uz mame a davat o pomalu dva tisice navic se mi nechce, kdyz uz to vajicko mame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
29.7.12 19:40

@Edita27 Děkuji za přání, zatím se mi z té osmičky řeže jen jeden rožek, takže tímto tempem mi vyleze celá tak s prvním zoubkem naší malinké :mrgreen: Moc hezká postel a ty šuplíky, super. Já Ikeu mám moc ráda, sama z ní mám letiště, skříně, stolíky, kde co. Právě tento týden budeme nejspíš řešit nákup postýlky pro malou. Jsme spíš na tmavší odstíny, tak máme vyhlédnutou tuto postýlku: http://www.ikea.com/…ts/20187879/ My máme rádi tmavší odstíny, ta bílá nám přijde moc čistá a ty barevné moc pastelové.
@kajinkac Jéje, my podobný „problém“ řešíme teď. Budeme kupovat kočárek a nevím, jestli jít do trojkombinace, kde už je i autosedačka (vajíčko?), anebo do dvoukombinace a autosedačku koupit extra. S autem budu jezdit nejspíš k dětské doktorce a na nákupy, ale penízek na nějakou drahou autosedačku taky moc nemáme :idea:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
29.7.12 20:14

Ahojda holky, mi koupili kocarek dvojkombinaci…oni ty autosedacky nejsou pry nejbezpecnejsi..tak jsme kupovali zvlast… :-)

• Citovat
  • Upravit
6918
29.7.12 20:16

No my máme právě vyhlídnutý kočárek taky jenom jako dvojkombinaci a autosedačku zvlášť, protože chceme s isofixem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
29.7.12 22:07

Já si u kočárku taky jsem úplně jistá těma 3kombinacema - nejdřív jsem to tak chtěla, ale teď si právě říkám, jak moc bezpečné ty autosedačky jsou :think: no bude to ještě boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.7.12 22:11

@Immortalkova
tak jestli nemate autosedacku a k vybranemu kocarku by sla treba maxi cosi ci podobna, tak bych asi vybrala s tim, ze si ji muzes dokoupit levnejsi pouzitou, ty autosedacky nejsou pouzivane ani rok a byvaji pomalu jako nove… jinak k detske dr. bych to urco nevyuzila - zaparkuju kousek a vajicko vemu do ruky
@k acka s isofixem moc chvalim, urcite je to bezpecnejsi, ale my tenkrat nemeli auto s isofixem a urco je to lepsi s isofixem, protoze je to snazsi na pripoutavani - mne to vzdycky u toho vajicka stvalo - bojovat s tema pasama - des a hruza, ale na druhou stranu - ja malou vozila dost vepredu - kdyz jsem s ni jela sama, tak jsem ji mela radsi pod kontrolou - mela reflux a jakmile zacala trosku brecet, tak blinkala a ja se bala ze se mi chudacek udusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
30.7.12 07:34

Jé jak to tak čtu jsem ráda že nemusím kočárky řešit. :-)
@Immortalkova Já do bílé také nejsem moc velký nadšenec, ale chtěla jsem něco rozkládacího a s úložným prostorem. A z té Ikey to bylo nejlevnější, tak jsme šli do toho. Když jsme zkoušeli na zazakázku, jen postel by vyšla asi na 25 000 kč. Což jsme nebyli ochotni dát. Aspon zatím. Nakonec to v tom dětským vypadá celkem dobře. Má tam namalovaný auta a nábytek z Ikey.Ten modro zelený neí tak špatný.:-) Říkali jsme si, že u nás jsou pořád nějaký změny, tak když by jsme mu chtěli změnit pokojíček jak půjde do školy aby jsme příliš moc neinvestovali. A ještě, že jsme tak udělali, už ted vím, že bude mít za 2 roky jiný skříně a tím pádem i postel. A taky to domlátil-stačí hodit 1-2 x autíčkem a je vymalováno. Já jsem bohužel člověk u kterého se musí pořád něco dít. Když už něco moc dlouho stojí tak musí být změna. Jinak by to byla nuda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
30.7.12 09:34

@kajinkac, no je fakt, že jediné co mě na tom isofixu děsí to, že malá bude vzadu a nebudu nad ní mít kontrolu. Ale pak budu jezdit každé odpoledne pro Terezku do školky a vázat se pokaždé s autosedačkou… Takhle bych to jenom naklapla a bylo by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.7.12 15:45

@k acka
jo, to naklapnuti je fajn - to zavidim… akorat ty isofixovy jsou asi tezsi, ne? ted co ma Terka, tak ta ma snad 15 kg :-o nastesti mame jeste jednu podedenou bez isofixu (ta je tak ctyrkilova), tak tu vyuzivame na presuny z auta do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
30.7.12 21:46

@kajinkac, já myslím, že to vajíčko není tak těžké… Ten isofix co se nám líbil tak na něj právě jde nacvaknout jak vajíčko tak potom ta větší autosedačka, což se nám zdálo fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.8.12 09:26

@k acka jo, tak to je fajn (ja se v tech vajickach az tak moc nevyznam, spis jsem studovala ty vyssi kategorie) - koukni na testy od adacu, ja jsem dle toho vybirala tu vetsi autosedacku… vim, ze nejake vajicka s isofixem i lepsich znacek tam moc neprochazely kvuli bocnimu narazu, ale to uz bylo nejaky ten rok zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
2.8.12 16:37

Ahoj, všechny zdravím. Doufám, že se máte dobře.
Manžel vzal všechny 3 děti do Prahy do Aquapalace, tak mám volno. A konečně jsem mohla dodělat to pletení, tak se musím pochlubit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181
2.8.12 17:01
@Immortalkova píše:
@Hanulka82 Jo, ty jsem zapomněla zmínit - ty jsme taky nekupovaly, a to právě z důvodu, že dupačky budou zřejmě praktičtější než se navlékat s punčocháčkama :* Jinak můj přítel už dupačky přejmenoval na „dupy“, takže se nad tím slovem musím vždycky moc smát :lol:Z těch látkových plen mám docela strach. Vím, že je musím mít s sebou ve výbavičce jak doma, tak do porodnice, ale kromě praní, žehlení a skládání s nimi vůbec nic neumím :oops: Budu muset asi někde něco nastudovat a přečíst, abych se pak v porodnici neznemožnila. Když mi mamka popisovala ten proces odstraňování bobků a „lišek“, tak klobouk dolů, co to je za práci. Zatím peru a žehlím ráda, ale myslím, že budeme kupovat jednorázovky :mavam:

Trochu jsem se vám vloudila do diskuze, já mám termín na přelomu listopadu a prosince 2012 a jsem v diskuzi v prosinci. Jen bych ti chtěla říct svůj názor na látkové plínky. Já látkovala u první dcerky a byla jsem s tím spokojená, ale do porodnice jsem si brala jednorázovky. Bylo to pro mě jednodušší, už jenom pro to, že jsem se s miminkem seznamovala. Látkovat jsem začala tak 14 dní až 3 týdny po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.8.12 19:25

@jaja445 Krásný jsi moc šikovná. to já jsem na pletení úplně neschopná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí