Poradna duly
Jana Čurdová
Já si teda fakt užívám to plavání i v těchdle vedrech je to super - manža chodí se mnou a říká, že to je legrační, jak se to bříško pohybuje se setrvačností oproti zbytku mého těla
a taky se vždycky výborně uvolním - i malému plaváčkovi se to musí líbit
jen si vždycky připadám trošku jako velrybátko a někteří kolem koukají, jako by nikdy neviděli bříško
![]()
Já jsem zkoušela jít jednou plavat a musím říct, že jsem se málem utopila-měla jsem pocit že to břicho plave proti mě
ale byla to úleva na záda. Já teď začínám chodit na jogu, tak jsem zvědavá jak dlouho mě to bude bavit ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsme 25tt a termín máme na 17.11. ![]()
Taky jsem chtěla chodit na jogu, ale s tim jak mi při trošku větší zátěži (stačí delší procházka) tvrdne břicho, tak asi nic ![]()
@babynka vítej
ty vedra jsou fakt děsný
já byla na nemocenské ze začátku do toho 20tt, teď jsem ale ráda, že už ji nemám, vycházky fakt omezovaly…
já si chodím zaplavat 2× týdně před prací - ven do Podolí - a je to super (dnes jsem byla), jen si člověk musí dávat pozor na ty zuřivé plavce, co jdou někdy přes mrtvoly… dneska mi při prvním bazénu jeden hodil vlnu do nosu a šla jsem mále ke dnu ![]()
@opiopka taky vítej
mě břicho taky děsně tvrdne, tak mám magnézko… ale plavání mi dr schválila, cvičení teď moc nedoporučila ![]()
@opiopka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsme 25tt a termín máme na 17.11.
Taky jsem chtěla chodit na jogu, ale s tim jak mi při trošku větší zátěži (stačí delší procházka) tvrdne břicho, tak asi nic
Taky 17.11?To už jsme tady tuším 3
. Břicho mi taky začíná tvrdnout, ale s tím nic neudělám-to bych musela přestat pracovat
, naštěstí se mi nezkracuje čípek tak to prý vůbec nevadí.
Holky tak jsme včera s mužem byli podívat na kočárek a autosedačku. Pořád jsme přemýšleli co koupit a nakonec jsme se spontálně rozhodli v obchodě úplně pro něco jiného
a hned to objednali ![]()
@angellik23 @EvS
jj magnézko mám taky a čípek též dobrej…mě už tvrdne někdy od 16tt, takže jsem si zvykla, ale není to tak hrozný (třeba jen 3× denně).
Nad plaváním asi začnu uvažovat, nejdřív sem se toho bála, ptž před těhotensvím jsem z bazénu hned chytla něco na spodek, ale letos jsem už byla jednou v Lodíně a vše bylo ok. Přemluvím svoji drahou polovičku abych nechodila sama.
Jinak 17.11. je krásný datum, ale kdo ví jestli se to tak vůbec některý z nás narodí
já počítám s tím, že budu jako prvorodička přenášet.
A co čekáte??? Já se chtěla nechat překvapit, ale nevydržela jsem, takže teď vím že to bude holčička ![]()
@opiopka My si to říct nenechali, líbí se mi to nevědomí a alespoň se těším na porod až se to dozvím
. Já mám právě taky z bazénů exémy tak se jim spíš vyhýbám a bohužel není moc čistých rybníků ![]()
Já mám teda termín 11.11. tak už jsem se na začátku smířila s tím, že to je příliš krásné, než aby to vyšlo ![]()
Jinak mě břicho taky normálně dost tvrdne, chození v tomhle vedru je zápřah, ale právě v tom bazénu se to vždycky všechno tak krásně uvolní, že bych tam nejradši bydlela
taky jsem zjistila, že je hrozně legrační dělat v té vodě pomalu a vláčně kotrmelec, to si vždycky připadám, že asi tuším, jak se to mimčo uvnitř má ![]()
Na podolí jsem párkrát byla a moc se mi tam líbilo, přece jen ta čistá voda a přitom sluníčko nad hlavou je uper. Ale já mám ještě permanentku do Radlic a chci to stihnout vychodit do porodu, protože v šestinedělí to na koupání moc nebude ![]()
Jaké nosíte plavky? já nejdřív uvažovala na 1.dílnými těhu, pak chvíli dumala nad tankinami, ale vadila mi ta látka, která bříško stejně celé nezakryla, tak jsem nakonec u klasických dvojdílných, s tím, že je můžu nosit i po porodu ![]()
Já dvojdílný-do jednodílných se už nenarvu a nový se mi kvůli tomu kupovat nechtějí
. Stejně to břicho už neschovám a za tu chvíli než vlítnu do vody snad nikoho nepohorším pohledem na svůj pupek.
@angellik23 u mě rybníky nepřipadají v úvahu, mám hned mykózu, takže jedině chlor. voda a to taky není 100%
@EliskaS
já taky dvoudílný, jednodílný ani nemám, ale určo bych se do nich vešla, ptž já ještě skoro žádný bříško nemám, lidi si myslí že sem se jen hodně najedla ![]()
@opiopka vitej, ja mam TP taky 17/11
ale klidne bych rodila uz 1/11
bricho mam obrovsky, ale je uz vytahany od jedne holcicky ![]()
a jako prvorodicka muzes rodit i driv, ja rodila o 8 dni driv ![]()
magnesko mam taky, mela jsem bolesti bricha, ted je mam taky, ale z duvodu zacpy
![]()
@angellik23 tak jaky jste vybrali?
@Hanulka82 No nakonec jsme si vybrali od ABC design Viper 4S a k tomu Cybex Aton 2. Jako barevný kombinace nic moc, ale docela dobře se řídil a hlavně nevrzal a neklepal ještě když byl prázdný
.
@Hanulka82
No uvidíme
, ale moje mamka mě i segru přenášela skoro 14dní vždy rodila těsně před vyvoláním. Mě by to ani nevadilo…v práci mám od pondělí dovolenou a pak neschopenku, ale chodim ještě do školy, tak se pokusím do porodu zvládnout semestr.