Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
7.8.12 08:28

Já si teda fakt užívám to plavání i v těchdle vedrech je to super - manža chodí se mnou a říká, že to je legrační, jak se to bříško pohybuje se setrvačností oproti zbytku mého těla :-) a taky se vždycky výborně uvolním - i malému plaváčkovi se to musí líbit :lol: jen si vždycky připadám trošku jako velrybátko a někteří kolem koukají, jako by nikdy neviděli bříško :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 08:32

Já jsem zkoušela jít jednou plavat a musím říct, že jsem se málem utopila-měla jsem pocit že to břicho plave proti mě :lol: ale byla to úleva na záda. Já teď začínám chodit na jogu, tak jsem zvědavá jak dlouho mě to bude bavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.12 08:52

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsme 25tt a termín máme na 17.11. :)
Taky jsem chtěla chodit na jogu, ale s tim jak mi při trošku větší zátěži (stačí delší procházka) tvrdne břicho, tak asi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
7.8.12 08:53

@babynka vítej :kytka: ty vedra jsou fakt děsný :roll: já byla na nemocenské ze začátku do toho 20tt, teď jsem ale ráda, že už ji nemám, vycházky fakt omezovaly…
já si chodím zaplavat 2× týdně před prací - ven do Podolí - a je to super (dnes jsem byla), jen si člověk musí dávat pozor na ty zuřivé plavce, co jdou někdy přes mrtvoly… dneska mi při prvním bazénu jeden hodil vlnu do nosu a šla jsem mále ke dnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
7.8.12 08:59

@opiopka taky vítej :kytka: mě břicho taky děsně tvrdne, tak mám magnézko… ale plavání mi dr schválila, cvičení teď moc nedoporučila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 08:59
@opiopka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsme 25tt a termín máme na 17.11. :)
Taky jsem chtěla chodit na jogu, ale s tim jak mi při trošku větší zátěži (stačí delší procházka) tvrdne břicho, tak asi nic :nevim:

Taky 17.11?To už jsme tady tuším 3 :lol:. Břicho mi taky začíná tvrdnout, ale s tím nic neudělám-to bych musela přestat pracovat :lol:, naštěstí se mi nezkracuje čípek tak to prý vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 09:02

Holky tak jsme včera s mužem byli podívat na kočárek a autosedačku. Pořád jsme přemýšleli co koupit a nakonec jsme se spontálně rozhodli v obchodě úplně pro něco jiného :lol: a hned to objednali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.12 09:10

@angellik23 @EvS
jj magnézko mám taky a čípek též dobrej…mě už tvrdne někdy od 16tt, takže jsem si zvykla, ale není to tak hrozný (třeba jen 3× denně).
Nad plaváním asi začnu uvažovat, nejdřív sem se toho bála, ptž před těhotensvím jsem z bazénu hned chytla něco na spodek, ale letos jsem už byla jednou v Lodíně a vše bylo ok. Přemluvím svoji drahou polovičku abych nechodila sama.
Jinak 17.11. je krásný datum, ale kdo ví jestli se to tak vůbec některý z nás narodí :) já počítám s tím, že budu jako prvorodička přenášet.
A co čekáte??? Já se chtěla nechat překvapit, ale nevydržela jsem, takže teď vím že to bude holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 09:29

@opiopka My si to říct nenechali, líbí se mi to nevědomí a alespoň se těším na porod až se to dozvím :lol:. Já mám právě taky z bazénů exémy tak se jim spíš vyhýbám a bohužel není moc čistých rybníků :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.8.12 09:30

@angellik23 @opiopka @EvS

Já mám teda termín 11.11. tak už jsem se na začátku smířila s tím, že to je příliš krásné, než aby to vyšlo :lol:
Jinak mě břicho taky normálně dost tvrdne, chození v tomhle vedru je zápřah, ale právě v tom bazénu se to vždycky všechno tak krásně uvolní, že bych tam nejradši bydlela :-) taky jsem zjistila, že je hrozně legrační dělat v té vodě pomalu a vláčně kotrmelec, to si vždycky připadám, že asi tuším, jak se to mimčo uvnitř má :)
Na podolí jsem párkrát byla a moc se mi tam líbilo, přece jen ta čistá voda a přitom sluníčko nad hlavou je uper. Ale já mám ještě permanentku do Radlic a chci to stihnout vychodit do porodu, protože v šestinedělí to na koupání moc nebude :-)
Jaké nosíte plavky? já nejdřív uvažovala na 1.dílnými těhu, pak chvíli dumala nad tankinami, ale vadila mi ta látka, která bříško stejně celé nezakryla, tak jsem nakonec u klasických dvojdílných, s tím, že je můžu nosit i po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 09:36

Já dvojdílný-do jednodílných se už nenarvu a nový se mi kvůli tomu kupovat nechtějí :). Stejně to břicho už neschovám a za tu chvíli než vlítnu do vody snad nikoho nepohorším pohledem na svůj pupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.12 09:40

@angellik23 u mě rybníky nepřipadají v úvahu, mám hned mykózu, takže jedině chlor. voda a to taky není 100%
@EliskaS
já taky dvoudílný, jednodílný ani nemám, ale určo bych se do nich vešla, ptž já ještě skoro žádný bříško nemám, lidi si myslí že sem se jen hodně najedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.8.12 10:06

@opiopka vitej, ja mam TP taky 17/11 :palec: ale klidne bych rodila uz 1/11 :lol: bricho mam obrovsky, ale je uz vytahany od jedne holcicky :lol:
a jako prvorodicka muzes rodit i driv, ja rodila o 8 dni driv ;)

magnesko mam taky, mela jsem bolesti bricha, ted je mam taky, ale z duvodu zacpy :zed: :zed:

@angellik23 tak jaky jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 10:12

@Hanulka82 No nakonec jsme si vybrali od ABC design Viper 4S a k tomu Cybex Aton 2. Jako barevný kombinace nic moc, ale docela dobře se řídil a hlavně nevrzal a neklepal ještě když byl prázdný :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.12 10:22

@Hanulka82
No uvidíme :), ale moje mamka mě i segru přenášela skoro 14dní vždy rodila těsně před vyvoláním. Mě by to ani nevadilo…v práci mám od pondělí dovolenou a pak neschopenku, ale chodim ještě do školy, tak se pokusím do porodu zvládnout semestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí