Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
tak už v průkazce všechny razítka ![]()
Testu na cukrovku jsem se vyhla. Dávala jsem si pravidelně nabírat krev nalačno. Dělám na pidi úvazek na diabetologii a bylo mi to schváleno ![]()
Mám dotaz- kdy začnete prát na miminko?
@critline já se chystám prát už od příštího týdne…od čtvrtka mi začne nemocenská a stejně bych se doma nudila ![]()
Ahojte děvčata, hlásím se po delší době. Koukám, že se tu už pere
Já mám v plánu praní první týden v září. Budu mít poslední dovču v práci a přijede i mamča na celý den a koukneme co mi ještě chybí a co už mám
Manžel se už těší že bude moct poskládat i postýlku ![]()
@opiopka
to máš dobré, že víš, že od čtvrtka budeš na neschopence ![]()
@Hanulka82
také bych diskuzi uzamčela ![]()
Jinak je zvláštní, že nejdeš na plicní… pan Pavlica snad ví co dělá…
@szusza ja nebyla na plicnim ani v prvnim tehu u Mifka, a nechodi ani
moje kamosky od Tempira ![]()
holky, chcete teda uzamknout diskuzi? kdyztak se k tomu vyjadrete, pozdeji sem budeme vkladat fotky miminek, tak treba ja bych to i uvitala, kdyby to bylo zamknute - tak piste, kdo souhlasi a kdo ne![]()
ja na mimco budu prat az v rijnu, musim probrat krabice s vecma, vubec se mi do toho nechce ![]()
Tak já mám už vypráno asi 99% věcí. Měla jsem možnost něco dokoupit na holčičku za hubičku, tak jsem to potřebovala vybalit a podívat se co a v jaké vel. můžu dokupovat, tak jsem to už vzala jedním vrzem. A jsem ráda, příjde mi že je mě číndál hůř, číndál víc unavená a tak to mám už aspon hotový. To druhé těhotenství vůbec nezvládám. Poprvé jsem ani nevěděla, že jsem těhotná a ted pořád něco. Máte to také tak druho a vícerorodičky?
Uzamknou diskuzi-no já nevím co to obnáší jinam mi to je celkem jedno. Až tak se v tom nevyznám, ale abych se pak do té diskuze dostala ![]()
Taky se asi na to praní vrhnu příští týden. V uterý jdu naposled do práce a už se moc tešííím ![]()
Ja už mám věci po Simonce vytříděný- je toho halda
tak vyperu jen vel. 56 a 62.
@Edita27 píše:
Tak já mám už vypráno asi 99% věcí. Měla jsem možnost něco dokoupit na holčičku za hubičku, tak jsem to potřebovala vybalit a podívat se co a v jaké vel. můžu dokupovat, tak jsem to už vzala jedním vrzem. A jsem ráda, příjde mi že je mě číndál hůř, číndál víc unavená a tak to mám už aspon hotový. To druhé těhotenství vůbec nezvládám. Poprvé jsem ani nevěděla, že jsem těhotná a ted pořád něco. Máte to také tak druho a vícerorodičky?Uzamknou diskuzi-no já nevím co to obnáší jinam mi to je celkem jedno. Až tak se v tom nevyznám, ale abych se pak do té diskuze dostala
Taky to nějak nedávam. A přijde mi že to víc utíká. Chodím na 4 hod. ráno do práce, pak s vyplácnutým jazykem domů- vezmu psy a díte a letíme ven. rychle oběd. Chodím po oběde spát s malou. Jinak bych to nedala.
Do 16 tt mi bylo hodně špatně teď tak obden ale stále se to dá. Kdyby aspoň ta naše Simča nebyla tak aktívní ![]()
@szusza no protože, se mě dr. ptala už minule jestli nechci být už doma a já jsem ji říkala, že ještě měsíc vydržím a vyberu si dovolenou, která mi končí ve středu a ten den jdu i na kontrolu, takže mi to krásně vyjde. V práci už s tim počítají.
Ja druhy tehotenstvi taky hur snasim, poprve jsem byla v praci az do porodu, ted se sotva vlecu, spatne mi bylo do 17tt a bricho mam vetsi, vic funim, hur se hybu, vsechno me boli
uz aby byl aspon rijen ![]()
@Edita27 píše:Uzamknou diskuzi-no já nevím co to obnáší jinam mi to je celkem jedno. Až tak se v tom nevyznám, ale abych se pak do té diskuze dostala
znamena to, ze se do diskuze nedostane nikdo cizi, jen ten, kdo ma pristup.....me je to celkem jedno, jen pokud zustane otevrena, nebudu sem vkladat fotky, nechci, aby je kdokoliv videl…
@opiopka
tak to máš super… já ještě musím chvilku vydržet…
@Hanulka82
25.8.budu u mamky, dovlečeš se na žerotínák?? ![]()
@Hanulka82 A ten přístup se dozvím jak? Jinak je to určitě rozumný. Fotky sem taky jinak vkládat nebudu. Nevíš kdo to může zneužít.
@Edita27
no, to se musí vytvořit skupina, k té skupině je jeden správce, pokud chceš vstoupit do skupiny, odešleš nejdřív žádost správci a ten tě musí povolit. Následně vidí všechny příspěvky i fotky pouze přidaní uživatelé.
@szusza koukam, ze je to vikend, tak to se omlouvam, my pres leto jezdime kazdy vikend pryc z Veprova
jinak pres tyden, pokud nemam nic domluvenyho, tak muzu, ale ty jsi asi v praci…
ano, je spravce skupiny a ten rozesle vsem pozvanky a schvali pristup + kdo bude chtit pozdeji vstoupit, tak mu vstup schvali / neschvali, podle domluvy ve skupine…jinak to funguje uplne stejne, jako bezna diskuze…
pokud to chcete nechat otevreny, nevadi mi to, ale jak uz jsem psala, nebudu vkladat fotky, ani nejake osobni informace apod…bohuzel uchylaku je i na techto strankach dost
![]()
tak u nas furt prsi, doufam, ze zitra bude lip, chceme jet na hody, Sima se nemuze dockat kolotocu ![]()
děvčátka,
tak jsem zas po delší době u Vás
.
Byli jsme na dovolené na Slovensku a pak na pár dní v Beskydech - bylo to moc príma, jen to rychle uteklo, ono která dovolená neutíká rychle, že?
.
Pár kilometrů za tu dobu v nohách taky máme (zhruba 20-25), počásko nám taky přálo - prostě lahoda pohoda
.
A co je nového tady??? Budu se snažit dočítat, ale nějaké shrnutí by třeba bodlo ![]()