Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já to mám jak kdy… Někdy mi stačí vyjít pár schodů a funím jak lokomotiva… Ale teď na té dovolené jsme některý den ušli i šest kilometrů a naprosto v pohodě…
@szusza, já v Lidlu byla včera a měli tam krásnou dívčí bundičku za 149,– takovou fialkovou se sovičkami ![]()
Jinak já včera byla na kontrole a už mám prdélku taky hlavou dolu, tak jsem si oddychla a jen doufám, že se ještě nepřetočí ![]()
@szusza píše:
@k ackajá vím. Já jsem koupila tu růžovou
no jo, mě pomáhá vybírat Terezka a teď miluje fialovou ![]()
@angellik23
Klobouk dolů ![]()
Já teda pobíhat po venku zvládnu taky hezky, břicho mi netvrdne a užívám si to. ale tvrdne mi strašně z toho sezení v kanclu na židli, jak nemá místo, tak se mu to nelíbí a hrozně kope a vzpírá se. občas si tu lehám na podlahu, abych tonějak srovnala
no, už se těším, až tu nebudu muset trčet
@Jaadis
tak od toho jsou separacni plenky, ktere se vyhazuji nebo se daji i parkrat vyprat, kdyz jsou jen pocurane
ja je vyuzivala teda dost ![]()
@Hanulka82 taky jsem se chtela registrovat do dm bonusu, ty ubrousky se tam fakt vyplati a jinak to pichani je blby - mne to chytlo jen dvakrat, ale to clovek neudela ani krok a taky jsem to mela vpravo ![]()
jo, a ty albertacky jsou vzhledem k cene taky dobry, ale Terka uz ma plinku jen obcas na noc a nekdy ani to ne - porad nevim, jestli ji mam plenku uz sebrat nebo ne, ale zakon schvalnosti na tohle funguje - tri tydny bez nehody a pak se bez plinky pocura ![]()
@k acka jeee, uz jste otoceny
tak to je parada, ale ty jsi o par tydnu napred - mne to jeste ceka, ale asi je to jedno - stejne bude u me asi cisar, ale jeste se uvidi… a tu fialovou bundicku maji i pro cca trilete holcicky? nejakou shanim a zatim nikde nic nemaji nebo se mi moc nelibi
@kajinkac @k acka
Malý už byl posledně taky hlavou dolů, ale přišlo mi to hrozně brzo na to, aby tak už zůstal.. nemůže se ještě otočit zpátky? (27.týden)
@EliskaS muze a nemusi se otocit, zalezi, kolik mas plodovky apod. - to ti nikdo s jistotou nerekne… vim, ze kamaradce se otocil mimik hlavou dolu az 14 dni pred porodem - ji dlouho napinal a jedne se neotocil vubec a ta rodila koncem panevnim
Včera mi taky kamarádka psala, že jedna co má rodit tento měsíc měla mimčo na každé kontrole otočené jinak, takže ono opravdu záleží kolik má místa a možné je všechno…
@kajinkac, u nás měli největší velikosti tuším 92…
@EliskaS jÁ UŽ MÁM TAKÉ MIMČO HLAVIČKOU DOLŮ A U PRVNÍHO TO BYLO TO SAMÉ. oTOČIT SE MŮŽE DO PORODU I NĚKOLIKRÁT. Ale nemusí. U malýho poprvé se to nestalo. Naposledy mě právě gyn. řekl že oni jako lékaři to vidí rádi když mají děti tendenci se přetáčet. Většinou-ne vždy-když ty tendence nemají jsou jakoby líní, tak se pak už nepřetočí vůbec.
Ja tentokrat vubec nevim, jak je mala ulozena, pokazde se zapomenu zeptat a dr. nic nerikal, kazdopadne KP bych rodit nechtela, domluvila bych si cisare ![]()
@Hanulka82, u nás v porodnici ani nenechávají rodit KP - automaticky se jde na císaře…
@Hanulka82 moje dr. to vřdy píše do průkazky, buď tam mám zkratku KP a nebo HL …taky se mi tam mrška pořád otáčí. Minule jsme byli 2× hlavičkou dolů a dnes je zase hlavičkou nahoru.
Tak malej podle dnešního utz pořád leží napříč. Hlavička vpravo, prdelka vlevo. Tahle poloha mu hodně vyhovuje, občas změní strany, to jo, ale nepřetáčí se. Máme utz docela často a přetočený byl jednou, kolem 16tt a to hlavičkou nahoru ![]()
Tak tady v porodnici je nastesti moznost volby, kdyz mimi neni moc velke a o toho cisare - fakt neni o co stat, je to velke omezeni po porodu a mozne komplikace pro dalsi tehu - mam cisare za sebou a moc lituju, ze to neslo prirozene, ale zase jsem rada, ze je mala zdrava, ale je tu porad spousta ale, takze se nedivim, ze nekdo chce rodit i koncem panevnim
jinak ja ani nevim, jak je prdolka v brisku - myslim, ze je porad napric, ale jista si nejsem - minule mi dr mimi na utz neukazoval, mel casovej skluz, tak to spis jen tam prolitnul, promeril a mrknul na tu placentu
Já jsem taky ráda, že jsem rodila přirozeně i když zrovna v bolestech jsem si říkala, že císař by byl asi lepší, ale dneska bych neměnila…