Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
14.8.12 09:09

Holky já to mám jak kdy… Někdy mi stačí vyjít pár schodů a funím jak lokomotiva… Ale teď na té dovolené jsme některý den ušli i šest kilometrů a naprosto v pohodě…

@szusza, já v Lidlu byla včera a měli tam krásnou dívčí bundičku za 149,– takovou fialkovou se sovičkami :-)

Jinak já včera byla na kontrole a už mám prdélku taky hlavou dolu, tak jsem si oddychla a jen doufám, že se ještě nepřetočí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
14.8.12 10:11

@k acka

já vím. Já jsem koupila tu růžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
14.8.12 10:17
@szusza píše:
@k ackajá vím. Já jsem koupila tu růžovou :)

no jo, mě pomáhá vybírat Terezka a teď miluje fialovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.8.12 13:43

@angellik23
Klobouk dolů :-)
Já teda pobíhat po venku zvládnu taky hezky, břicho mi netvrdne a užívám si to. ale tvrdne mi strašně z toho sezení v kanclu na židli, jak nemá místo, tak se mu to nelíbí a hrozně kope a vzpírá se. občas si tu lehám na podlahu, abych tonějak srovnala :-) no, už se těším, až tu nebudu muset trčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.8.12 20:53

@Jaadis
tak od toho jsou separacni plenky, ktere se vyhazuji nebo se daji i parkrat vyprat, kdyz jsou jen pocurane :-) ja je vyuzivala teda dost :-D
@Hanulka82 taky jsem se chtela registrovat do dm bonusu, ty ubrousky se tam fakt vyplati a jinak to pichani je blby - mne to chytlo jen dvakrat, ale to clovek neudela ani krok a taky jsem to mela vpravo 8o
jo, a ty albertacky jsou vzhledem k cene taky dobry, ale Terka uz ma plinku jen obcas na noc a nekdy ani to ne - porad nevim, jestli ji mam plenku uz sebrat nebo ne, ale zakon schvalnosti na tohle funguje - tri tydny bez nehody a pak se bez plinky pocura :nevim:
@k acka jeee, uz jste otoceny :-) tak to je parada, ale ty jsi o par tydnu napred - mne to jeste ceka, ale asi je to jedno - stejne bude u me asi cisar, ale jeste se uvidi… a tu fialovou bundicku maji i pro cca trilete holcicky? nejakou shanim a zatim nikde nic nemaji nebo se mi moc nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.8.12 08:47

@kajinkac @k acka
Malý už byl posledně taky hlavou dolů, ale přišlo mi to hrozně brzo na to, aby tak už zůstal.. nemůže se ještě otočit zpátky? (27.týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.8.12 09:12

@EliskaS muze a nemusi se otocit, zalezi, kolik mas plodovky apod. - to ti nikdo s jistotou nerekne… vim, ze kamaradce se otocil mimik hlavou dolu az 14 dni pred porodem - ji dlouho napinal a jedne se neotocil vubec a ta rodila koncem panevnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
15.8.12 09:14

Včera mi taky kamarádka psala, že jedna co má rodit tento měsíc měla mimčo na každé kontrole otočené jinak, takže ono opravdu záleží kolik má místa a možné je všechno…

@kajinkac, u nás měli největší velikosti tuším 92…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
15.8.12 09:45

@EliskaS jÁ UŽ MÁM TAKÉ MIMČO HLAVIČKOU DOLŮ A U PRVNÍHO TO BYLO TO SAMÉ. oTOČIT SE MŮŽE DO PORODU I NĚKOLIKRÁT. Ale nemusí. U malýho poprvé se to nestalo. Naposledy mě právě gyn. řekl že oni jako lékaři to vidí rádi když mají děti tendenci se přetáčet. Většinou-ne vždy-když ty tendence nemají jsou jakoby líní, tak se pak už nepřetočí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.8.12 10:29

Ja tentokrat vubec nevim, jak je mala ulozena, pokazde se zapomenu zeptat a dr. nic nerikal, kazdopadne KP bych rodit nechtela, domluvila bych si cisare :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
15.8.12 11:21

@Hanulka82, u nás v porodnici ani nenechávají rodit KP - automaticky se jde na císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
15.8.12 12:08

@Hanulka82 moje dr. to vřdy píše do průkazky, buď tam mám zkratku KP a nebo HL …taky se mi tam mrška pořád otáčí. Minule jsme byli 2× hlavičkou dolů a dnes je zase hlavičkou nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.8.12 15:56

Tak malej podle dnešního utz pořád leží napříč. Hlavička vpravo, prdelka vlevo. Tahle poloha mu hodně vyhovuje, občas změní strany, to jo, ale nepřetáčí se. Máme utz docela často a přetočený byl jednou, kolem 16tt a to hlavičkou nahoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.8.12 22:05

Tak tady v porodnici je nastesti moznost volby, kdyz mimi neni moc velke a o toho cisare - fakt neni o co stat, je to velke omezeni po porodu a mozne komplikace pro dalsi tehu - mam cisare za sebou a moc lituju, ze to neslo prirozene, ale zase jsem rada, ze je mala zdrava, ale je tu porad spousta ale, takze se nedivim, ze nekdo chce rodit i koncem panevnim
jinak ja ani nevim, jak je prdolka v brisku - myslim, ze je porad napric, ale jista si nejsem - minule mi dr mimi na utz neukazoval, mel casovej skluz, tak to spis jen tam prolitnul, promeril a mrknul na tu placentu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.8.12 10:08

Já jsem taky ráda, že jsem rodila přirozeně i když zrovna v bolestech jsem si říkala, že císař by byl asi lepší, ale dneska bych neměnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí