Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanesca
20.8.12 00:00

Ahoj děvčata :kytka: Zdravím po delší „dovolené“ a jdu si sem odpočinout. S bříškem jsem absolvovala metalový fesťák a bylo to velmi náročné. Co jsem tam shodila, to už jsem i zdárně nabrala :mrgreen: Přítel se mnou absolvoval prohlídku a ustál to, tak mám radost. Opět nám primář potvrdil holčičku, tak jsme šťastní. Přece jen už máme ve skříni růžovo :*
Na koupání miminka jsme teď v Lidlu koupili vaničku, která má vylisovaný zvýšený prostor na zádíčka, tak snad bude prima. Neperu ještě nic (mám TP 27.11.), ale zdá se mi, že toho máme pořád málo. Naštěstí aspoň nová postýlka už stojí, tak se na ni nemůžu vynadívat :srdce:
V úterý musím na gestační test, tak se mu nevyhnu. Snad nebudu vrhat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
116
20.8.12 08:56

@Immortalkova
Já teda byla tak hladová, že jsem to vyžahla a ještě koukala po něčem k jídlu :-) nevrhneš, neboj… kdyžtak si vezmi sebou citron a vymáčkni ho tam, to se může :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.8.12 09:53

@Immortalkova urcite to zvladnes, ale je fakt, ze znam par holek co to nedaly :nevim: test neni povinny, tak kdyz to nepujde, svet se nezbori ;)

ja taky neperu, zatim jsem nakoupila zasoby plen, dnes jsem vyrazila do Rosmana pro ty bily pampersky, maji tam akci, tak jsem vzala 1 balik newborn, kombinezku jsem vzala od pani z MMB, jeste nejakou zimni cepicku, rukavicky a koncim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
20.8.12 11:19

@kajinkac Já si to spletla s @Hanulka82 .To nevadí. Mám v tom už zmatek a příjde mi že poslední dobou už i začínají působit těhotenský hormony blbnutí :-) .Je to hrozný. Malej až takovej nebyl.Je takovej od toho pobytu v nemocnici. A nevím proč. Zas tak hrozný to tam nebylo.
@Hanulka82 Jakou mají ted akci v Rosm.?Já se tam také chystám. Co vím na ty premium care mají 222Kč? Je to ono? At se dívám kdyžtak ještě i po jiných věcech když už tam budu.
Jinak jakou kosmetiku budete holky používat pro mimčo? Já mám na malého do ted Seba med a ted přemýšlým, že bych vyzkoušela Weledu. Nemáte některá zkušenost? Nebo i jiné co by jste mohly doporučit? Malej má ekzém tak to chci změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.8.12 11:20

Ja sla jen na ty pleny za 222,– jinak nic

kosmetiku zadnou nekupuju, jen pak na mazani po koupani vezmu olej v lekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
20.8.12 11:25

To je nějaký olej přímo pro mimča z lékárny? Nějaký spec.? Nebo nějaká značka? Já prové u malého používala jen krém. Olejíčky jsme neměly žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.8.12 11:36

Jj nejaky detsky olej delany primo v lekarne, nazev nevim, me to doporucila detska dr., zasla jsem do lekarny, ze chci olej na mazani miminka u nich delany a hned mi ho prodali

jinak jsme meli jeste predepsanou tu Linolu do koupele, a jak jsme ji vypotrebovali uz jsme nekupovali novou, koupeme dotedka v ciste vode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
20.8.12 12:12

:mavam: holky,

tak mě dneska konečně přišly plíny a ubrousky a koš na pleny co jsem objednala, tak alespoň zas malý krůček dopředu.

Jinak ke školce… Já dávala Terezku zatím jenom pětkrát v měsíci, ale chtěla bych jí až bude malá na světě dávat každý den i s tím rizikem, že domu přinese nějakou rýmu nebo tak… Ono se tomu stejnak v zimě asi nevyhnu i kdyby do školky nechodila… Neštovice měla Terezka když jí nebylo ještě ani půl roku a jsem ráda, že jsme si to odbyly tak brzo, takže bych to možná i zas tak nějak brala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.8.12 21:25

@Edita27
kosmetiku zadnou, i dr. mi tenkrat rikala, ze kosmetiku porizovat zadnou nemam - jen lih na pupik a neco na mazani prdelky - za me je super bepanthen (je super i na bradavky), infadolan taky neni spatnej - ten jsem hodne vyuzila na rourkovani :-( a pak sudocream
jinak diky za tip na plenky, mam zatim velkej balik dvojek, dva baliky trojek a jeste nejaky ty jednicky doukoupim, ale kamoska mi slibovala nejake zbytecky a jeste me porad nepustilo to latkovani, tak toho do zasoby nechci zatim moc kupovat :D
jinak ja ted zacala prehrabovat vecicky pro mimi - potrebuju to nejak prerovnat a prohazet detem skrinky a tak :-))) - Terka ma porad vecicky pod prebalovakem dole, tak ji to musim prestehovat uz pomalu nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.8.12 07:14

No ja uz zacala s tim pranim :oops: potrebovala jsem protridit veci po male, abych vedela co dooupit, nastesti toho moc nebude :)

jo k te kosmetice - my treba lih na pupik pouzivat nesmeli…a na zadek jsem mela rybilku a pak vzorecek sudocremu z porodnice

holky me se vcera stal trapas :zed: sla jsem si do lekarny koupit magnesko, ted uz se prodava bez receptu a lekarnice se me ptala, jestli mi to doktor schvalil.....tak jsem rikala, ze jo, proc by ne? pak se zacala domlouvat s druhou lekarnici, furt na me hledeli a rikaji, ze ale mesic pred porodem uz se magnesko brat nesmi......tak jsem jim rekla, ze jeste rodit nebudu, ze mam jen tak velky bricho :oops: :oops: no smaly se tam vsechny, achjo, ja mela depku jak prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
23.8.12 07:36

@Hanulka82 Haňulko, to byl spíš jejich trapas, tak je hoď za hlavu. Takové „taktkní“ lidi fakt zbožňuju. Na mě si nedávno vylila zlou náladu pokladní z Lidlu. Tahala jsem se s kartony vody (6×2 l) a ona se mi ze židličky smála, jaké to prý je a že oni to musí tahat častěji. Tak jsem se jen usmála a řekla jí, že s tím břichem nic moc a že oni za tou berou aspoň penízky. No to jsem měla co říct, rozjela se proti mě jak vlak. Měla jsem jí jednu vrazit, taky vím, co je to práce v obchoďáku, brigádničila jsem v Kaufu za pokladnou a tam jsme si s děvčaty nesměly ani sednout jako ona! Nebylo ani na co a stejně pořád kontrola a naklánění se k vozíkům :?

Jinak holky - těhotenskou cukrovku bohužel mám :| Při testování jsem odpadla, takže otřesný zážitek. Hodinu po tom vypití čaje jsem měla nástup jako na nějaké droze (ledový pot, točení hlavy, pocit za zvracení). Celkem po doktorech 6 hodin a na konci jsem vyfasovala glukometr a budu si měřit cukr v krvi až do konce těhotenství. Byla jsem z toho strašně smutná. Včera mi do toho začaly potíže (doteď jsem měla krásné těhotenství bez problémů), bolestivé křeče v podbříšku jako při té nejhorší menstruaci, táhnutí břicha jako by chtělo prasknout a hlavně celý den hnědorůžový hustý výtok, takže zrovna se chystám jet na kontrolu, aby to nebylo něco vážného. Primář mi teď ráno jen do telefonu řekl, že ten výtok není dobré znamení, tak mám hrůzu, co se děje 8o Držte mi, prosím, pěstičky, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
137
23.8.12 07:50

:mavam:,

já jsem včera byla taky na testech na cukrovku, na mě to naštěstí nepůsobilo nijak strašně, ale co je nekonečné, je to čekání, nepochopím, jak můžou nechat těhotnou ženu bez vody a jídla od 6:30 do 10:30h. Jinak mě naštěstí testy dopadly dobře, ta voda se mi zase tak hrozně sladká ani nezdála (chutnalo mi to jako Sprite - samozřejmě ještě trošku sladší). Každopádně všem kdo ještě nebyl, držím palce, aby to dopadlo OK. :)
@Hanulka82
Z toho bříška si nic nedělej, někteří lidi jsou svými poznámkami docela trapní…
@Immortalkova
držím palce, určitě vše bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
23.8.12 07:58

@Immortalkova tak to je mi líto, ale zase je dobře, že jis na test šla a budeš hlídaná :hug: věřím, že výtok je jen nějaká stresová reakce na ten test :hug:
já si vypila ten glukózový blivajz - jak jsem měla žízeň, tak to nebylo tak hrozný, teď jsem doma a je mi z něj trochu blbě… za 1.5 hoďky jdu na odběr a pak se budu moct konečně napít a najíst, už se fakt těším… prckovi se to buď nelíbí nebo má moc energie, prostě se děsně mele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.8.12 08:04

@Immortalkova jejda, teda to je fakt hrozny :? snad to bude vsechno v poradku :kytka: :kytka: :kytka:

@Matysska to je fajn, ze ti to vyslo dobre!

me ceka test v utery, no vubec se mi nechce, mivam ted po ranu zase divny stavy, neco mezi nevolnosti a pocitem na omdleni :zed:

s tim brichem me to nastvalo, jako ja fakt vypadam, ze bych mohla za mesic rodit, ale tak zase lepsi, nez nemit zadny bricho a bat se, aby mimco vubec melo nejakou slusnou vahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.8.12 09:35

@Hanulka82
lekarnic si nevsimej, aspon se tam ma mimi dobre, kdyz tam ma hodne mista
@Immortalkova
jejda, tak to mi mrzi, ale snad to bude jen tim stresem a az budes vic v pohode, tak se to spravi - drzim palecky
jinak Terka dneska dobira penicilin, v pondeli nas ceka kontrola - uz se tesim, ze budeme moct trosku trajdat venku - doma v tomhle horku je to na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí