Poradna duly
Jana Čurdová
Taky mi to prave neni jasny s tema poslickama
myslela jsem, ze to musi byt po nejakych intervalech nebo tak
@k acka a krizove bolesti mam, mela jsem to i u porodu, ale to bylo teda horsi a prave v intervalech s kontrakcema
jinak ja uz jsem prave k. o. od uterka, ale spis to pricitam tomu pocasi - doma mame vsude kolem triceti stupnu, ale preci jen uz jsem se ted prehoupla do tretiho trimestru, tak to bude asi horsi a horsi
Tak jste mě aspon trošku uklidnily že to je normální. Já už jsem se bála aby nevylezla třeba moc brzo. Vždy vidím katastrofický scénáře dopředu. Ještě jeden dotaz. Mám porodnici kde není pohotovost, když by se to zhoršovalo nebo i jen pro klid. Myslíte že tam můžu zajet i když tu pohotovost nemají aby mě prohlídly? Třeba večer?
Když nešpiním a nic tak aby si neklepaly na čelo.
My chceme jet zítra do westernového městečka a teda taky nevím jak to dám pokud to nepovolí. Máme to už naplánovaný aspon měsíc tak jestli vůbec pojedem.
@kajinkac, já právě poslíčky měla v kuse, žádné intervaly a když u Terezky přišel skutečný porod, tak to bylo hned po pěti minutách, žádná sprcha nepomohla a sotva jsem se oblékla sama… U poslíčku to nebylo tak hrozné…
@Edita27, já bych tam pro svůj klid určitě zajela i když nemají pohotovost… Jak říkám, vždycky je lepší jet stokrát zbytečně než jednou pozdě…
S poslickama taky nporadim, nemela jsem vubec, a me ted bricho taky ruzne poboliva
do te porodky bych zasla - u nas taky neni klasicka pohotovost, proste mamina prijde, zazvoni a nekdo se ji ujme, takze bez, pro svuj klid!
@critline mas manzela Jirku?
ja taky, dceru Simonku, no pekna shoda ![]()
Třeba Vám to pomůže: http://www.celostnimedicina.cz/…d-zacina.htm
Ahoj holky, můžu se přidsat?
Termín mám 18.11. a čekám první miminko…
@Pavlínka1988 píše:
Ahoj holky, můžu se přidsat?Termín mám 18.11. a čekám první miminko…
vítej mezi námi ![]()
@k acka píše:vítej mezi námi
Děkuju…
Jak prožíváš ta strašná horka? Já už se modlím, aby trošku polevily. Takhle nejsem schopná pomalu ničeho.
@Pavlínka1988 píše:
Děkuju…
Jak prožíváš ta strašná horka? Já už se modlím, aby trošku polevily. Takhle nejsem schopná pomalu ničeho.
ještě to jde, já jsem teplomil, takže to nesnáším úplně tak nejhůř ![]()
@Pavlínka1988 píše:
@k acka TAk to tiše závidím. čekáš první miminko?
ono taky hodně záleží na tom jaké to teplo je… někdy je příjemné a jindy se nedá vůbec dýchat jaké je sparno a to nemusím… já čekám druhou holčičku ![]()
@k acka píše:
ono taky hodně záleží na tom jaké to teplo je… někdy je příjemné a jindy se nedá vůbec dýchat jaké je sparno a to nemusím… já čekám druhou holčičku
A to máš termín hned někdy na začátku listopadu, že? Už pereš? Nebo při druhém dítěti se to tak moc neřší??? ![]()
@Hanulka82 píše:
@critline mas manzela Jirku?ja taky, dceru Simonku, no pekna shoda
Ano manžel je Jirka a malá Simonka ![]()
Tak jsem si dala teplou vanu, poradnej nezdravej obidek, pred chvili i peprmintovou cokoladu a je mi lip - je pekna zmena pocasi, tak ty navaly budou z toho a zada a bricho dobry, priste zalezu do vany rovnou ![]()
@Pavlínka1988 take te zdravim