Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
24.8.12 11:19

Taky mi to prave neni jasny s tema poslickama :nevim: myslela jsem, ze to musi byt po nejakych intervalech nebo tak
@k acka a krizove bolesti mam, mela jsem to i u porodu, ale to bylo teda horsi a prave v intervalech s kontrakcema
jinak ja uz jsem prave k. o. od uterka, ale spis to pricitam tomu pocasi - doma mame vsude kolem triceti stupnu, ale preci jen uz jsem se ted prehoupla do tretiho trimestru, tak to bude asi horsi a horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.8.12 11:27

Tak jste mě aspon trošku uklidnily že to je normální. Já už jsem se bála aby nevylezla třeba moc brzo. Vždy vidím katastrofický scénáře dopředu. Ještě jeden dotaz. Mám porodnici kde není pohotovost, když by se to zhoršovalo nebo i jen pro klid. Myslíte že tam můžu zajet i když tu pohotovost nemají aby mě prohlídly? Třeba večer?
Když nešpiním a nic tak aby si neklepaly na čelo.
My chceme jet zítra do westernového městečka a teda taky nevím jak to dám pokud to nepovolí. Máme to už naplánovaný aspon měsíc tak jestli vůbec pojedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 11:51

@kajinkac, já právě poslíčky měla v kuse, žádné intervaly a když u Terezky přišel skutečný porod, tak to bylo hned po pěti minutách, žádná sprcha nepomohla a sotva jsem se oblékla sama… U poslíčku to nebylo tak hrozné…

@Edita27, já bych tam pro svůj klid určitě zajela i když nemají pohotovost… Jak říkám, vždycky je lepší jet stokrát zbytečně než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.8.12 11:53

S poslickama taky nporadim, nemela jsem vubec, a me ted bricho taky ruzne poboliva

do te porodky bych zasla - u nas taky neni klasicka pohotovost, proste mamina prijde, zazvoni a nekdo se ji ujme, takze bez, pro svuj klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.8.12 11:55

@critline mas manzela Jirku? :lol: ja taky, dceru Simonku, no pekna shoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.8.12 13:15

Ahoj holky, můžu se přidsat?

Termín mám 18.11. a čekám první miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 13:18
@Pavlínka1988 píše:
Ahoj holky, můžu se přidsat?Termín mám 18.11. a čekám první miminko…

:mavam: vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.8.12 13:23
@k acka píše: :mavam: vítej mezi námi :kytka:

Děkuju…
Jak prožíváš ta strašná horka? Já už se modlím, aby trošku polevily. Takhle nejsem schopná pomalu ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 13:34
@Pavlínka1988 píše:
Děkuju…
Jak prožíváš ta strašná horka? Já už se modlím, aby trošku polevily. Takhle nejsem schopná pomalu ničeho.

ještě to jde, já jsem teplomil, takže to nesnáším úplně tak nejhůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.8.12 13:45

@k acka TAk to tiše závidím. čekáš první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 14:00
@Pavlínka1988 píše:
@k acka TAk to tiše závidím. čekáš první miminko?

ono taky hodně záleží na tom jaké to teplo je… někdy je příjemné a jindy se nedá vůbec dýchat jaké je sparno a to nemusím… já čekám druhou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.8.12 14:08
@k acka píše:
ono taky hodně záleží na tom jaké to teplo je… někdy je příjemné a jindy se nedá vůbec dýchat jaké je sparno a to nemusím… já čekám druhou holčičku :-)

A to máš termín hned někdy na začátku listopadu, že? Už pereš? Nebo při druhém dítěti se to tak moc neřší??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.8.12 14:58
@Hanulka82 píše:
@critline mas manzela Jirku? :lol: ja taky, dceru Simonku, no pekna shoda :lol:

Ano manžel je Jirka a malá Simonka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.8.12 14:59

Tak jsem si dala teplou vanu, poradnej nezdravej obidek, pred chvili i peprmintovou cokoladu a je mi lip - je pekna zmena pocasi, tak ty navaly budou z toho a zada a bricho dobry, priste zalezu do vany rovnou :-)
@Pavlínka1988 take te zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital