Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
28.8.12 11:22

Ahoj holky, tak jsem se teď vrátila z poradny. Vše Ok, výsledky z cukrovky dobré, tlak 120/70, čípek uzavřený v celé délce, 43mm dlouhý, jen mám lehkou anemii, tak se budu ladovat železem. Mám +10kg a máme na 100% potvrzeného chlapečka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.8.12 11:25
@Pavlínka1988 píše:
Ahoj holky, tak jsem se teď vrátila z poradny. Vše Ok, výsledky z cukrovky dobré, tlak 120/70, čípek uzavřený v celé délce, 43mm dlouhý, jen mám lehkou anemii, tak se budu ladovat železem. Mám +10kg a máme na 100% potvrzeného chlapečka. :dance:

supééér, gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.8.12 11:52

Tak holky, snažila jsem se Vám všem rozeslat pozvánky, kdybych na některou zapomněla tak se omlouvám, kdyžtak se ozvěte :-)… Jinak je to https://www.emimino.cz/…stopad-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
28.8.12 21:56

Ahojte holky, čtu Vás skoro každej den a taky jsem díky Vám konečně oblečení pro miminko roztřídila a vyprala! Díky! Některé z Vás jsou fakt vzorné provokatérky a mě to dohání k lepším výkonům :) Jinak včera jsem se byla podívat ve Vinohradské porodnici a málem jsem se tam složila. Vy z Prahy, budete rodit kde? Já syna rodila v Jičíně a tam je to moc pěkný a útulný, ale na Vinohradech… uf… docela mě to překvapilo. Dneska kontrola a nic novýho, jen jsem byla odeslána zas na odběr krve, ani jsem se nezaptala kvůli čemu a 4.září jdu na ultrazvuk a to se teda těším nesmírně!!! Co Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.8.12 22:09

Ahoj holky, no tady se stalo věcí, ca těch pár dní, co jsem tu nebyla… jak je Immortalkove, nevíte někdo? my teď byli na dovolené v jeseníkách - výborné místo, chcete li utéct letním vedrům :-) akorát když jsme slézali po různých lávkách a žebřících údolí bílé opavy, usoudila jsem, že malý asi bude horolezec.. jinak ale díky bohu za lanovky, které jezdí i v létě a autobus, co vás vyveze skoro až k pradědu :-) průměrně jsem za den ušla cca 10 - 12 km a byla jsem večer úúúplně hotová :lol: ale zase mě mimís nedokázal v noci ani jednou probudit, což teď už zase pravidleně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
29.8.12 07:24

@Réska @EliskaS v poslednim prispevku od Kacky mate pozvanku do uzavrene skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.8.12 07:26

@Hanulka82
Hani, můžu i já??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
29.8.12 07:34
@szusza píše:
@Hanulka82
Hani, můžu i já??? ;)

no jasne, je to pro vsechny, co jste sem psaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
29.8.12 20:04

Ahoj děvčátka :kytka: Zdravím vás všechny a děkuji za milá slovy podpory. Ten minulý týden ve čtvrtek jsem opravdu brzy ráno vyrazila na „preventivní“ prohlídku, kdy mi nebylo dobře od testu na těhotenskou cukrovku, kterou mi zjistili. Křeče v podbříšku a špinění na intimce nebylo dobrým znamením a primář mi doporučil hospitalizaci. Na UZV jsem byla uzavřená a miminko zdravé, ale raději si mě nechali na pozorování. Jak vidíte, tak z toho bylo 6 dnů, ale jsem ráda, že jsem je absolvovala (aspoň jsem okoukla terén :D). Sice mi bylo moc smutno, ale zdraví miminka je u mě na prvním místě :* Potíže mi nejspíš způsobil stres a shon, ve kterém jsem poslední týdny byla a který se mi takto vymstil. Nařídili mi klidový režim a nesměla jsem z postele, kromě toalety. Do toho 2× denně 500 ml kapačky Magnesia a 3× denně tabletky Magnesia. Vše se upravilo odpočinkem a ležením, přestože tvrdnutí bříška mám i nadále, ale už ne bolestivé a tak časté. Výtok přestal ihned po prvním dnu, to mě rychle uklidnilo.
Dnes jsem přijela domů a šíleně moc se těším do naší postele :* Tabletky jsem dostala i domů, takže musím poctivě užívat. „Díky“ nemocničnímu jídelníčku a diabetické dietě jsem v nemocnici nepřibrala, naopak shodila 1,5 kg (jak je to možné, když jsem se jen válela?). Jsem ve 27.týdnu, miminko holčička už je velká přes kilčo :hug: a v nemocnici se mi v pupíku obrátila koncem pánevním, ale to ještě nic neznamená :*
Všem přeji krásné a bezproblémové těhulkování :srdce:

• Citovat
  • Upravit
232
29.8.12 21:52

@Immortalkova Ahojky, zrovna dnes jsem na vás myslela. Byli jsme na ko a malej má 1358g, což je hodně moc a frčíme ráno znovu a ogtt, dr si myslí, že teď už máme cukrovku :( Děsí mě, že tenhle týden jsem měla poslíčky, někdy i hodně, ale naštěstí jsem uzavřená a čípek v pořádku. Takže taky zobeme magnezko.
No jsem zvědavá, jak dopadneme :nevim:
Tak ať se vám oběma daří dobře, vše probíhá co nejlépe a malá princezna ať pěkně dozrává v bříšku. Ty hlavně odpočívej, žádný stres :kytka:
A dnes se hezky vyspěte ve vlastní postýlce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
29.8.12 23:54

@Jaadis Děkuji za „přivítání“ :kytka: Jak vidíte, tak ještě nespím. Primář měl pravdu, jak se dostanu domů, tak najedu na svůj režim. S tou váhou jste na tom pěkně - jsme od sebe cca 2 dny a my máme 1.050 g či jak :* Miminka a maminky ale nejdou dát do tabulek, tak třeba to cukrovka nebude ;) A i kdyby byla, tak teď už taky vím, že se svět nezboří. Proč mě to tak vzalo - doktor cukrovkář mi to podal docela necitlivě a popsal mi ty nejhorší varianty a vývojové vady miminek. Připadala jsem si jako ta nejhorší maminka na světě, co trápí a ničí svoje miminko ještě v bříšku :,(
S těmi poslíčky - taky v tom mám zmatek. Dodnes mi vlastně nikdo pořádně nevysvětlil, jak ty různé typy bolestí od sebe odlišit. Někde čtu, že ty jakoby menstruační jsou už předporodní, anebo že když jsou nepravidelné, tak jde o trénink dělohy; jinde zase, že jde o roztahování vazů a pánve, tak v tom aby se čert vyznal :cert:
Ať vám to dobře dopadne a rychle vám to uteče :hug:

• Citovat
  • Upravit
53
27.11.12 16:53

Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte.. :) děkuju :)

http://www.facebook.com/…52939719328/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.12.12 11:49

Ahoj holky, tak TP byl sice 14-20.11. ale cvrček se nám narodil po druhém pokusu vyvolání až 4.12. :-) máme kluka Vašíka, vážil 4380g, měřil 54cm. :dance: :potlesk: je to zlatíčko :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
26.12.12 00:51
:kytka:

Příspěvek upraven 14.03.13 v 22:47

• Citovat
  • Upravit
1.1.13 19:47

Ahojte holky.. Četla jsem začátek této diskuze a chtěl abych se zeptat na víznam - ducha? Jinak to tady už musíme mít všechny zasebou a těšit se s těch naších robátek prďolatých :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí