Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
24.8.12 16:50

@Pavlínka1988 Taky tě vítám. :kytka:

Holky co @immportalkova? Prošvihla jsem jak na tom je nebo se ještě neozvala?

S poslíčkama taky neporadím, ani při jednom těhu jsem je neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
24.8.12 16:53

Taky zdravim @Pavlínka1988 :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
232
24.8.12 17:11

@Pavlínka1988 :mavam:

Holky, myslím, že teď v tom extrémním počasí trpí skoro všechny těhulky. Známá je 33tt a zrovna je v nemocnici, z ničeho nic se začala otvírat, tak se snaží udržet mimi aspoň do 36tt :(
Já včera byla jako mrtvola, nemohla jsem si dojít ani pro vodu, strašně mě bolely nohy a bříško, tak jsem polehávala. Ale mimís řádil celý den, tak snad vše ok. Dnes už je to lepší, dokonce jsem jela i tramvají, ale není tedy o co stát. Už aby to počasí bylo nějaké rozumné :cert:

Tenhle poslední týden malého cítím mnohem silněji, mám pocit, že skoro nespí, musel pěkně narůst, protože většina pohybů je vidět a i cítit rukama. Bříško nadskakuje různými směry a ráno jsem dostala takový kopanec do levého boku, až to opravdu bolelo. Tak si říkám, že se mám ještě na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
24.8.12 22:24

Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte :)

http://www.facebook.com/…88644305435/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 22:31

@Pavlínka1988, podle MS mám termín 3.11. a podle UTZ 29.-30.10. No já bych ještě neprala, ale holky mě tu docela vyplašily, že už perou, tak jsem se do toho taky pustila. Ještě mi zbývá přebrat půlku věcí a mám hotovo :-D. A co Ty?? Vše hotovo? :-)

@kajinkac, tak to je moc príma, že už je to lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.8.12 22:32

@Jaadis, taky teď malou poslední dobou cítím mnohem víc a někdy jsou to takové kopance, že je to vidět pouhým okem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
24.8.12 22:34

@k acka
já mám podle UTZ taky 30.10 a dle MS 7.11 až :)

• Citovat
  • Upravit
680
25.8.12 10:13

@k acka Vše hotovo?! :lol: Nemám skoro vůbec nic a do toho ještě doděláváme barák… Začínám mít obyvu, že to všechno nestihnu. Polovinu věcí nemám ještě ani koupenou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.8.12 10:32

@MartickaNela, tak to máš větší rozdíl mezi MS a UTZ než já :mrgreen:

@Pavlínka1988, já skoro všechno nakoupila přes internet, takže jsem si tím ušetřila čas a zbytek mám po Terezce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
25.8.12 10:46

@k acka Mám, jenže já řekla špatné datum PM, tak pro to - jinak to mám stejně :mrgreen: jsem holt šikovná :oops:

• Citovat
  • Upravit
6918
25.8.12 11:30
@MartickaNela píše:
@k acka Mám, jenže já řekla špatné datum PM, tak pro to - jinak to mám stejně :mrgreen: jsem holt šikovná :oops:

aha tak to jo :mrgreen:. Však já myslím, že stejnak většina doktorů se řídí spíš UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
25.8.12 11:32
@k acka píše:
aha tak to jo :mrgreen:. Však já myslím, že stejnak většina doktorů se řídí spíš UTZ

Doktoři možná, ale co prcci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
25.8.12 13:25

Tak jsem doprebrala veci po Terce a mam toho asi 2,5 velikanskych megakrabic a to jsem vybirala jen veci do 68 :-D… to je tak kdyz si clovek vse potrebne koupi a pak jeste minimalne tretinu navrch dostane :-o minule jsem mela veci jeste pujcene od kamosky, tak to ted fakt rozhodne nepotrebuju (ne ze bych to minule nejak potrebovala teda :-D)
jinak ja vcera trpela az do noci - zase krizaky v zadech a pichani v podbrisku, tepla vana pak zase pomohla… to bricho neni tak hrozny, to je spis, jak se tam uz mimi roztahuje, ale ty zada - to je priserny, kdo tu psal, ze to mel v minulem tehu - co na to funguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.8.12 15:08

@k acka to nám ty děti pěkně rostou :)

Já mám vypráno taky půlku, chybí dokoupit 4 věci, přeskládat a vyzdobit pokoj, postavit postýlku a hotovo :potlesk: konečně :mrgreen: Ještě že jsem začala postupně, jinak nevím jak bych co teď stíhala. Už i ten internet mě hned unaví 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.12 15:23

@Jaadis
to jsi dobra :potlesk: mne dalo praci jen prohrabat veci a do prani se mi vubec nechce a pak do toho zehleni, ale musim nejdriv dcerce presunout veci jinam, abych davala veci na mimi uz tam, kde je budu potrebovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí