Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem koketovala s myšlenkou na látkovky, ale když jsem viděla, co umí dětská hovínka, tak jsem si to rozmyslela
![]()
Tak ja mela na novorozence Happy, pak jsme meli oranzovy Pampers, klasicky Pampers, pozdeji jak uz se hybala byly nejlepsi zeleny Tesco, ty mame na noc dotedka a beru i levny euroshoper z albertu, ale ty az ted, kdy je ma spis jako pojistku na noc
@kajinkac ja mam prave taky bricho jaky jsem mela tak v 8.mesici
no mazec…v DM se me prodavacka ptala, jestli uz jsem se regitrovala do baby programu, ze se muze uz 2 mesice pred porodem, to bylo v dobe, kdy jsem mela 4 mesice pred TP
![]()
a bricho me taky boli, v prvnim tehu jsem nevedela co jsou poslicci nebo nejaky pichani, ted jsem zrovna vcera zase chytla takovou krec vpravo, to me trapi ted dost ![]()
Ahoj holky
taky máme už nejaké pleny- Pampers Pc- asi 6 balíků
a vzala jsem i tesco zelený. no uvidíme co mimču sedne.
V sobotu v noci jsem měla asi poslíčky ale bylo to hrozný, silný. pak dobrý. dneska mám poradnu tak uvidíme co nového:)
Taky mi přijde že mám mega pupík. Zatím mám 4,5 kg navíc ale bříško jak když jsem šla rodit první holčičku
Taky si často říkam jak to vydržím do konce. často mi tvrdne břicho ani Magnosolv nepomáha.
Holky tak vidím že máme všichni stejný problémy nebo minimálně podobný. No já jsem ted říkala že už bych být těhotná znovu nechtěla být. Pupek taky jak jak měsíc před porodem, klouby mě bolí i přes prášky a záda už ted nějak nezvládají. Plánujem jen 2 děti, tak jsem ráda že to budu mít za sebou.Ale je pravda že to pak stojí za to. Poprvé jsem slezla z kozy do postele a už jsem si dovedla představit jak budu rodit podruhé. Tak krásný to byl pocit, že jsem to zvládla
.A to jsem porod neměla až tak vpohodě. Jinak já zatím koupila jen jeden balík těch pampers premium care a ještě plánuju dokoupit samozžejmě. Ubrousky používám dodnes na malýho také ty bílý. Já na pampers nedám dopustit, jen ty heřmánkový nám nesedly. Tescový jsem také na malého měla, ale ani jsem je nevypotřebovala-věnovala jsem je někomu. Nebyla jsem spokojená. Byly takový tvrdý oproti pamperskám. Ted to vypadá jako bych dělala reklamu
.Ale jsou dobrý i Hughies.Jen mají horší zapínání. A na miminko jsem měla i Fixies co si pamatuju.Ty také nebyli špatné.
Jo, já už bych se na to taky nejradši vykašlala, ale v práci všichni mají pocit, že to musím dodělat… to mě štve nejvíc, honí mě, jak blázen, už jsem se naštvala a řekla jsem si, že na mateřskou teda půjdu co nejdřív, jinak pořád vláčet to bříško a sedět 8 - 9 hodin v kanclu už fakt nezvládám ![]()
@EliskaS
No tak přesně vím o čem píšeš… jsem na tom úplně stejne v práci. ![]()
Byla jste se některé kouknout v lídlu? maj tam akce, nějaké mikči, gatě, punčošky ![]()
Holky buďte rády že sedíte v kanclu. Já ještě lezu po lešení na stavbách a kolikrát zapomenu že to břicho mám a pořád s ním do něčeho narážím
. Zedníci mají ze mě srandu, ale má to i svoje výhody-nabízejí mi svačiny
.
no tak to máš odvahu ještě běhat jako těhule v šestým po stavbě… to asi ani tvůj Dr neví jakou máš práci, co??
Já brečím v kanclu, že je toho hodně, tedy hlavně stálé sezení a psych. napětí, ale oproti tobě jsem fakt Béčko… ![]()
@szusza On to ví a už na začátku se mě ptal jestli nechci zůstat doma-bych se ale zbláznila
, sice mi kolikrát z toho tvrdne břicho jak prase, ale říkal že dokud se mi nezkracuje čípek tak je to v pohodě. Ale tak už taky nevydržím tolik, teď jsem pracovala na sjezdovce, třikrát jsem jí vyšlapala a pak už jsem si řekla že se na to můžu vy… a sjížděla jsem jí v autě ![]()
@angellik23
no si myslím. Ale je pravda, že když courám celý den po městě, tak taky cítím jak mi tvrdně bříško.. je to nepříjemný… a pak po sjezdovce UF UF… ve 4tým jsme šli bílou opavu v Jeseníkách a to jsem měla toho plný zuby ![]()
Teda holky, když vás tak čtu..
Já vylezu schody do třetího patra a jsem hotová celý den ![]()