Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
11.8.12 20:43

Ahoj holky, tak už řešíte praní? Taky jsem včera přemýšlela, jaký prací prášek koupit a zda pořídit i aviváž, ale nevím, zda jsou pro novorozence aviváže dobré? Co myslíte? :? No, test na cukrovku mě čeká taky - objednám se na příští týden, moc se tam netěším, ale můj doktor posílá na toto vyšetření všechny pacientky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
11.8.12 20:53

@Matysska :mavam: :mavam: že ten čas utíká, co :mrgreen: Já peru v tekuté Lovele Sensitive a Colour. Aviváž není potřeba, krásně voní, začala jsem v tom prát všechno :) Na mimouše jsem vyprala zatím 3 várky. Chystám se prát zbytek, až budeme mít přestavený pokojík, aby bylo kam ukládát. Ale žehlit se mi tááááááááááák nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.8.12 21:07

Já mám zatím vyprané deky, pleny, bryndáky, zavinovačky a povlečení… Oblečky musím nejdřív přebrat po Terezce a pak prát a žehlit… Nějak se mi do toho nechce… Jinak já peru v pracím prášku batole a aviváž používám stejnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.8.12 21:41

Tak budu prát v Persil sensitiv a nebo Tide sensitiv- za mně nej :palec: Ale pak to žehlení :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.12 09:54

@Jaadis
jojo, ten čas letí, příštá týden hlasí pěkné počasí, tak začnu s praním taky :) Aha, já jsem koupila taky Lovelu, ale bohužel práškovou a ne tekutou. Vzala jsem ale menší balení, takže časem přejdu na tu tekutou :)
Holky a kupujete už plínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
12.8.12 10:28

@Matysska, já jsem si pleny objednala včera přes internet ještě s ubrouskami a košem na pleny… Asi taky začnu pomalu prát oblečky příští týden ať to mám z krku, ale že mi do toho chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.12 10:30

@k acka
a jaké plínky a ubrousky máš objednané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
12.8.12 10:33

@Matysska, po zkušenosti beru plínky už jenom pampersky - vzala jsem zatím 4 balení, jedno balení má 43 kusů… A ubrousky taky od pampers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
12.8.12 10:42

@Matysska Mám novorozenecké Pampers premium care, kupovala jsem 4 balíky asi měsíc zpátky a na cestě jsou Active Baby Midi jumbo pack. Ubrousky Pampers sensitive. Všechno vždy v nějaké akci. Myslím, že na začátek to bude stačit a pak koupíme, co bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.12 10:47

@Jaadis
jojo, o ubrouscích Pampers sensitive jsem taky uvažovala a pořídím si je, zase ale nechci dělat velké zásoby, nevím, jaká bude reakce malého.
Co se týče plínek, každý mi doporučoval něco jiného, nakonec jsem nakoupila 2 Pampers, ať mám do porodnice a až se vrátím, udělám nějaké větší zásoby…brala jsi ty Pampersky 1? Já čekám první a známá mi radila, abych si pořídila rovnou ty 2 (3-6kg). Tak snad to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
12.8.12 11:02

Já jsem těch prvních plenek - těch jedniček (2-5kg) vypotřebovala přes 300 ks, někde mám napsaný přímo počet od každé velikosti kolik jsem potřebovala na Terezku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
12.8.12 11:07

@Matysska mám 1 (2 - 5kg) pevně doufám, že se na 4kg a víc při narození nedostaneme :mrgreen: a active baby mám 3 (4 - 9kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.8.12 20:38

Ahuj,
tak jsme se vratili z dovci/pro me spis vikendoveho vyletu :-) Terka spala s tatinkem dva dny pod stanem (kamaradi byli na vode, tak delal doprovodne vozidlo) a ja jsem za nim v patek dojela (od stredy do patku jsem stejne litala po dr a spani pod stanem by pro me nebylo). Od patku jsme spali v penzionku a paradni minidovca, akorat ja uz mam takovej pupek, ze ty prochazky uz moc nezvladam :-(
Jinak ja se chystam prat az tak v zari/ zac. rijna - abych byla jeste schovna jeste prehrabat kupu krabic a vyzehlit 8o na detsky hadriky uz dlouho pouzivam dreft pro deti a v pohode - jsem s nim spokojena vic nez s lovelou, tu jsem tenkrat na Terku nakoupila v akci a byla to chyba, protoze nic nevyprala, ale treba se zlepsila za tu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.8.12 21:10

Taky jsem spokojena s dreftem, ja mela tenkrat Batole od tchyne a je to k nicemu…

@kajinkac tak to jste meli fajn minidovcu, ja jsem ted s malou do ctvrtka u moji babicky, tak mala lita jak cert, uhoni 4 dospely :lol: s tim mym megapupkem uz se sotba vlecu, vypadam, jak kdybych za tyden mela rodit a to me cekcekaji jeste 3 mesice :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.8.12 22:01

@Hanulka82
tak to nastesti Terka je v pohode, protoze porad rada jezdi v kocarku (kolikrat teda kocarek s sebou tahneme jen pro jejiho mimiska :-), ale docela si da rict :-)
si prave rikam, ze tenhle pupek jsem mela tak mesic pred porodem :-o, ted mi ceka jeste 3,5 mesice a uz mam fakt problem :-o i mi docela obcas pichne v brichu, ale to bylo asi spis jak jsem byla na to vylete a vic jsme tam chodili

jo, jinak - co jste se ptaly jeste na plinky - za me nejlepsi pampers active, ale na male mimi ty plinky byly celkem jedno (teda pokud neni kozni reakce k tomu) - dokud se mimi neprevaluje, tak plenky moc neprotekaji, pak az se decko zacne poradne hybat, tak je to zatezkavaci zkouska - mam koupeny jeden balik oranzovych pampersek, protoze byly v akci :-), ale urcite jeste nekolik baliku poridim, ale mam v planu pouzivat i latkovky, tak uvidime, jestli mi to vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí