Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
10.7.12 09:05

@k acka
v osm mela 39 a po nurofenu dobry az do rana, takze se to zlepsilo a k dr jsme nehnaly, mala si stezuje na ten zoubek, akorat nejak vyrazne nepovyrostl, tak ji to bude zloubit asi dlouho :(
jeee, pokojik - ja chci taky malej nejak dodelat pokojik, chci pro ni velkou postel (ve ktere asi budu spat ze zacatku ja - ta nase cacorka se proste v noci boji sama a jestli i druhy miminko bude takovej nespavec jako dcerka, tak budeme spat kazdej zvlast aspon na zacatku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
10.7.12 09:36

@kajinkac, tak to je moc dobře, že teplota drobíček ustoupila - tak ať už jí to chudinku netrápí. Ono to je s těmi zuby vždy těžké, ale nejhorší je vždy to proříznutí a pak už to většinou bývá dobré…

No, já už se těším až pokojíček bude hotový páč máme v obýváku i na chodbách všude samé věci a já už jsem z toho unavená a to ta nejtěžší práce - pak to uklízení a třídění mě teprva čeká, ale snad dneska dojedeme koupit koberec a velkou postel pro malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.7.12 14:49

Ahoj holky,

my dnes byli v Olomouci na kontrole srdicka, bral nas primar, byl strasne peclivej, vsechno ok, pak strasne dlouho zkoumal srdicko, az jsem zacala mit strach, nic porad nerikal…ale nakonec ho jen nemohl zamerit, zduchal mi tou sondou do bricha, ke konci uz me cely bricho bolelo, ale hlavne, ze je vse ok. Konecne jsem videla na vlastni oci i tu pipku, takze je to holka se vsim vsudy :lol: Doktorovi i sestricce se strasne libil jeden zaber, kdy mela mala rucicky u sebe a bylo videt naraz vsech 10 prstiku, ze to se pry casto nevidi :D je to modelka no :lol:

jinak vedro furt desny, uz se tesim na to slibovane ochlazeni

pokojicky vam nezavidim, my uz jsme ho davno dodelali, ale stejne spi mala v loznici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.7.12 15:30

@Hanulka82
u nas bude urcite taky spat mala v loznici porad :-) do dvou let v pokojicku spala krasne a pak zacala mit nocni desy a proste se v noci boji a chce byt s nama a spi mezi nama a dokonce se mi i nekdy drzi - se divim, ze pres tu nasi malou antikoncepci se nam to miminko povedlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
10.7.12 16:06

@kajinkac Se musím smát jak působí dítě jako antikoncepce. Já jsem říkala že kdyby malej byl takovej protivnej před půl rokem tak už druhý ani nemáme. Začal být až bylo zaděláno :-) Jinak spinká sám v pokojíčku, ale i přesto že má velkou postel tak myslím že budeme muset kupovat druhou postýlku. Nechce ji přenechat miminku. A teplotky už dobrý? Hlavně at se brzo uzdraví.
@Hanulka82 Gratuluji k holčičce. A hlavně že je vše vpořádku.
@k acka My pokojík máme hotový od lonska, ale příští rok plánujeme půdní nástavbu, tak to asi bude zase všechno jinak.Jen jsme ted ve fázi projektů, přefinancovávání, stavebních povolení a nevím jestli vůbec nervy vystačí na samotnou stavbu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.7.12 18:57

Ahoj holky, teda chvilku tu člověk není a nestíhám ani dočítat.
@kajinkac doufám, že horečka už ustupuje a malé je lépe. Držím palečky. Jinak jsem moc ráda, že vám všem vyšla vyšetření dobře a i hospitalizace s prckem v nemocnici dopadla na jedničku :dance:
My jsme také včera byli na UTZ, vše je o. k. Určitě je to holčička. Dokonce tam konečně byl i tatínek. Opravdu jsem se nestačila divit, co dnes ty UTZ dokážou!!Nakonec jsme si odnesli domů 7 foteček naší prďolky. Pořád se na ně musím dívat a nemůžu tomu štěstíčku věřit :srdce: Akorát jsem se zapomněla zeptat, jak už je velká :nevim: Váhu jsem vyčetla v průkazce(314g) :lol:
No a pokojíček u nás zatím vůbec neřešíme. Sofinka bude ze začátku spát u nás v ložnici. Ale až to přijde, tak teda vůbec netuším, kde pokojíček uděláme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.7.12 19:10

Ahojda, my pokojicek zatim neresime vubec. zatim bude u nas Viktorka. jinak se tchani vratili z dovci a dovezli Viktorince darecek.viz foto :-)

• Citovat
  • Upravit
687
10.7.12 19:28

Tak ja neresim pokojicek pro miminko, ale pro skoro triletou dcerku :-D
jinak dcerka uz je v pohode, ale zub jeste vyklubanej neni - opravdu jen malilinkata spicka, tak snad nas to neceka nekdy nanovo
@Cassidy stejne je to jen orientacni - mimi je tam zkroucene - mne rikal 25 cm a kdyz chodim k memu, tak ten nerika jen rozmer asi od hlavy ke konci zadickum myslim, ale nejsem si fakt jista… ale to je fuk, hlavne, ze screening dopadl dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
10.7.12 19:33

@Sandra752 pěkný náušničky, ale nejsou moc těžký? My dostali na Karolínku taky od tchánovců. Jsem zvědavá jestli dostaneme i teď.
Dneska jsem byli na velkým utz. Vzala jsem s sebou děcka, no nic moc z toho neměly. Manžel to skoro prospal, nadšená jsem byla jenom já. Prostě u toho čtvrtého už to tak neberou. Nakonec to byla rychlovka, protože dr. měla zpoždění a ke všemu mi dělali pečlivě utz při odběru plodovky. Tak mám nakonec jenom foto - rozmazaný. Na CD se v rodině netvářili, podívají se na to prý stejně jenom jednou. Jinak malá vpořádku. Kolik váží nevím, měří 24 cm a to jsem se musela zeptat.
My už týden dáváme Vašíka spát do velké postele vedle do pokojíku, aby pak nežárlil na malou, že mu zabrala postýlku. Měla jsem z toho strach, ale plakal chviličku jenom asi první dva dny a teď si tam valí lehnout sám. Je moc šikovnej.
Na ko ke své dr. jdu 19.7. Tak přeju ať máte všechny ko vpořádku. Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.7.12 19:53

To se ti zda, jsou lehoucke :-)

• Citovat
  • Upravit
687
11.7.12 08:05

@Sandra752
to uz jste dostali naucnicky 8o :)… tak to u nas se davaji az po narozeni, ale Terezka ma nausnicky po mne, ale pro tu druhou cacorku se budou muset nejake koupit… u nas by se asi babicky pohadaly, kdo bude kupovat nausnicky, tak asi kazda prispeje a pak je vybereme s Terkou a aspon nebudou kupovat k narozeni kraviny (stejne uz vsechno mame po prvni - az mi to mrzi, ze vlastne nic nepotrebuju kupovat, ale myslim, ze se neudrzim a par hadricku stejne koupim :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.7.12 08:13

:mavam: holky,

všem k úspěšným kontrolám moc gratuluji :potlesk: :potlesk:

Tak my včera byli všechno do pokojíčku do koupit, tak teď to tam jen dovymalovat, uklidit, nastěhovat a utřídit - už se fakt těšíííííím na tu finální podobu.

Jinak naše malá spí odmalička v jiné místnosti a v postýlce, takže s tímhle nemáme a nikdy jsme neměli problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
11.7.12 09:52

Ahoj holky :mavam: gratuluji k úspěšným kontrolám :potlesk: nám včera taky potvrdil, že je vše OK a jak má být, kluk je to asi na 1000% :mrgreen:
my v dětským mápe ještě pořád skladiště, tak jsem zvědavá a vůbec se mi do toho nechce - víc nás trápí nehotový obývák - ten pokud neuděláme do porodu, tak to bude špatný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
11.7.12 10:38

@kajinkac Tak to máte dobrý u nás je to s babičkama přesně naopak. Raději ani nejezdí aby nemuseli něco kupovat. :-( Malýho jedna babička viděla jednou a druhá asi 3×. A to mu budou 3 roku. A dědeček ani neví že jsem těhotná. Z mé strany ano, ale z přítelivy strany ne-přítel mu to chce říct až osobně, ale bohužel jsme se neviděli a když mu zavolá at dojede nebo že se stavíme my tak bohužel.
@kajinkac My máme kluka a budem mít holku tak jsem si taky říkala že nic kupovat nebudu, ale bohužel už ted jsem si to neplnila. Růžová nám prostě chybí :-) A přítel šílí :-)
@EvS Netrap se s dětským pokojem je hromada času. My jsme malýmu udělali pokojík před 2 rokem a má to prakticky jen na hračky a na spaní. i když je fakt že to strašně rychle utíká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
11.7.12 10:40

@Sandra752 Náušničky moc pěkný.

Holky nevíte kdy se dávají náušničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...