Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
4.7.12 20:22

@k acka
ten muj taky ne :-)
se mas, jsi o mesic napred koukam :-) ja uz za chvili konecne v pulce :D mi nejak pripada, ze to vubec neutika… ted jak jsou ty zmeny pocasi, tak mi to nejak ubiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.7.12 14:11

Ahoj. Koukám, že jste všechny u vody, co?
Já se k PC teď moc nedostanu, tak Vás všechny moc zdravím a doufám, že ty vedra přežijeme bez úhony.
Já mám konečně výsledky z plodovky a všechno je OK. Jen mě taky trochu straší ty pohyby. Občas malou cítím v noci v klidu. Ale teď dva dny zase nic. V úterý máme velký utz, tak už se těším.
Nechaly jste si to nahrát? My asi jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.7.12 18:21

Tal holky konečně doma z nemocnice. Jsem ráda že to máme za sebou. Malej to zvládal dobře a já mohla být s ním na pokoji, takže super. Až teda na ty tepla. Holky je to hrozný já jsem řvala před operací jak želva a když si člověk uvědomí jaký případy jsou a s jakou banalitou jsme tam šli my tak se až stydím že jsem to snášela tak špatně. Jen za náš pobyt jsme potkali 2 onkologický případy. No děs. Obdivuju ty maminky jak to zvládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
8.7.12 09:02

@jaja445
tak to je super, ze plodovak dopadla dobre :D jinak ja to sem psala nedavno s tema pohybama - jednou diskoteka v brichu a pak dva, tri dny nic, ale uz se to trosku zlepsilo
jinak u vody jsme byli uz driv, vcera i na vylete - v noci to mala odnesla horeckama :-( ale na upal se mi to nezda, jezdili jsme v aute napul s klimoskou a vylet ve meste s obidkem a rozhlednou a pak dalsi lesikem na rozhlednu, takze na slunicku moc nebyla, ksiltovku na hlave a pila dost - tak jsem zvedava, co se ji z toho vyklube nebo ne :nevim: mozna jsme ji moc unavili, na obe rozhledny vytapala i sesla, coz jsem ani necekala 8o
@Edita27 tak super, ze jste uz doma! ja myslim, ze by se bal kazdej a jeste ty hormony delaji svy… kdyz si vzpomenu, jak moje mamina plasila, kdyz jsem jela do porodnice, tak je to asi prirozeny - rodice se boji o sve deti v kazdem veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
8.7.12 09:49

@jaja445, to je super, že výsledky z plodovky vyšly dobře :potlesk: :potlesk: :potlesk:

@kajinkac, tak jak malá? Už je jí lépe???

@Edita27, to je moc dobře, že už jste doma a že všechno dopadlo dobře a mohla jsi být s malým na pokoji. A neboj, já si myslím, že Tvoje reakce je úplně normální - já bych na tom byla stejně, navíc teď to ještě podpoří hormony :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.7.12 12:04

Holky u nas ma mala zase strevni chripku :( to uz je podruhe behem 4 mesicu, v breznu jsem to odnesla ja kapackama v nemocnici, byla jsem v 5tt…

co delat, abych to nechytla? strasne se toho bojim, bylo to horsi nez porod, jak mi bylo zle…

manzel ma prujem, nezvraci, nevim ani jak vic pomoct male :,( me se chce z toho vseho akorat brecet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
8.7.12 16:37

Ahoj holky :mavam: my tu měli ve čtvrtek kamaráda, v pátek a sobotu další dva s dětma (3,5 a 1 rok), takže včera jsem byla hotová :roll: dneska jsem uklidila zbytek bordelu po návštěvě - oslintaná podlaha čeká na mažela - a mám dost… a zítra jdu zpátky do práce… proč já to dělám? :think:
@jaja445 gratuluju k výseldkům, to je dobře :potlesk: my jdeme v úterý taky na ten superkonziliární, už se těším :mrgreen: prcek v pátek konečně kopnul i taťku, od tý doby si to zase šetří :lol:
@Edita27 zvládla jsi to dobře, nikdo nemůže čekat, že by to mámu nesebralo… aje jedno s čím tam dítě je :kytka:
@Hanulka82 tak držím palce, ať to zase nechytneš…
ostatní zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
8.7.12 22:31

@Hanulka82, ráda bych Ti poradila jak to nechytit, ale těžko říci - můžu jen držet moc moc pěsti, aby se Ti to tentokrát vyhlo :palec: :hug:

@EvS, tak to jsi měla tedy náročný víkend a zítra hodně štěstí v práci, hlavně na sebe dávej pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
9.7.12 06:46

@EvS Tak to musel být masakr. 2 děti-no jsem zvědavá jak to zvládnem u nás až se malá narodí :-).Nedivím se že jsi hotová.
@Hanulka82 Je mi malé líto, doufám že už bude jen líp a líp a všichni se uzdraví. A tobě přeju at se tomu vyhneš. Já nemám s tímto zkušenosti tak nevím jak poradit.
@jaja445 Gratuluju k plodovce. Pohyby nesmíš tak sledovat.2 dny není ještě tak hrozný. To teprve pořádně začne až později :-).Pak budeš ráda, že ti dá chvilku pokoj :-)Ani nevím že se dá velký ultrazvuk natočit. My kvůli tomu půjdeme na ten 3D ultrazvuk. Dnes tam budu volat na objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
9.7.12 11:10

Ahoj holky :mavam: já dneska šla zase do práce a prcek s tím asi moc nesouhlasí, co ten už od půlnoci vyvádí :roll: ráno ze mě vypadla spousta nějakého hlenu, až jsem se lekla, ale snad dobrý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.7.12 12:20

@Hanulka82
tak strevni chripce se vzdy vyhnul akorat muj tatik, ktery poctive skoro kazdy den dezinfikuje… jestli si nachylna, tak si mozna dat opravdu malinko nejakeho spiritusu - tohle je jedine, co u nas zarucene fungovalo (co si pamatuju i na tabore to fungovalo - samo se ukazalo, kdo holduje pouze pivu a vinu a kdo necemu silnejsimu)
@k acka malej lepe bohuzel neni, vypada to na zub - prvni petku, ma nateklou dasen a uz prorizlou malinkou spicicku a okolo to ma takove krvave, ale horecky uz ma od soboty vecer a ma je docela vysoke (i 39,5) a nurofen ji zabere tak na tri, ctyri hodky, takze jeste kombinuju s paralenem :-( zabaly jsme zkousely na nozicky a vubec se ji to nelibi a sundava si to, tak pres den jsem ji naordinovala cachtani nozicek v bazenku, aby se trosku ochladila, ale taky zadnej zazrak :roll: :(
@EvS
a nemuze to byt spis vytok?

jinak jsme dneska byli na druhem screeningu :D potvrzena holcicka, 350 gramu a 25 cm a dopadlo vse dobre, mala je v brisku ciperna, i se mi zdalo, ze se tam smeje - asi se v tom brisku pekne nudi, i rucicky si tam davala do pesticky… jen ta moje vetsi cacorka porad rika, ze budeme mit Jenicka a nenecha si to vymluvit (kamaradka tu u nas byla asi pred mesicem s miminkem Jenickem a Terka se do nej uplne zamilovala a neda s tim Jenickem pokoj ani pul dne :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.7.12 12:26

@EvS Evi občas mám také pocit, že mě toho příliš vypadne, ale dr říkala, že výtoky tohoto stavu jsou normální, že mám být v klidu, tak buď taky, vím bojíme se…

@Hanulka82 to vám tedy nezávidím, opatruj se

Jinak ostatním gratuluji k dobrým výsledkům :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
9.7.12 13:41

@kajinkac gratuluju k potvrzené holčičce :potlesk: a snad ty horečky poleví, chudinka malá :hug:
právě že na výtok to bylo moc pevný… jsem se nejdřív rozespalá vyděsila, že mi odešla zátka a je průšvih :roll: ale teď už dobrý, nic se neděje,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.7.12 20:21

@EvS
jestli bude horeckovat i v noci, tak asi pofrcime k doktorce, chjo :-( takhle ji zuby nedaly nikdy zabrat, tak aby k tomu nebylo jeste neco… holcicku mi rikal muj dr i minule, ale ted na screeningu se presvedcil i tatka :-) a to jsem si myslela, ze se to plati a ono ne :-o pry to plati pojistovna :-), ten prvni jsme si platili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
10.7.12 09:01

@kajinkac, gratuluji k znovu potvrzení holčičky :potlesk:. A co malá? Už teploty drobek povolily???

My teď rekonstruujeme dětský pokoj, takže jsem úplně k. o. a ještě k tomu všemu nemůžu v noci vůbec spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí