Poradna duly
Jana Čurdová
@k acka
ten muj taky ne ![]()
se mas, jsi o mesic napred koukam
ja uz za chvili konecne v pulce
mi nejak pripada, ze to vubec neutika… ted jak jsou ty zmeny pocasi, tak mi to nejak ubiji
Ahoj. Koukám, že jste všechny u vody, co?
Já se k PC teď moc nedostanu, tak Vás všechny moc zdravím a doufám, že ty vedra přežijeme bez úhony.
Já mám konečně výsledky z plodovky a všechno je OK. Jen mě taky trochu straší ty pohyby. Občas malou cítím v noci v klidu. Ale teď dva dny zase nic. V úterý máme velký utz, tak už se těším.
Nechaly jste si to nahrát? My asi jo. ![]()
Tal holky konečně doma z nemocnice. Jsem ráda že to máme za sebou. Malej to zvládal dobře a já mohla být s ním na pokoji, takže super. Až teda na ty tepla. Holky je to hrozný já jsem řvala před operací jak želva a když si člověk uvědomí jaký případy jsou a s jakou banalitou jsme tam šli my tak se až stydím že jsem to snášela tak špatně. Jen za náš pobyt jsme potkali 2 onkologický případy. No děs. Obdivuju ty maminky jak to zvládají.
@jaja445
tak to je super, ze plodovak dopadla dobre
jinak ja to sem psala nedavno s tema pohybama - jednou diskoteka v brichu a pak dva, tri dny nic, ale uz se to trosku zlepsilo
jinak u vody jsme byli uz driv, vcera i na vylete - v noci to mala odnesla horeckama
ale na upal se mi to nezda, jezdili jsme v aute napul s klimoskou a vylet ve meste s obidkem a rozhlednou a pak dalsi lesikem na rozhlednu, takze na slunicku moc nebyla, ksiltovku na hlave a pila dost - tak jsem zvedava, co se ji z toho vyklube nebo ne
mozna jsme ji moc unavili, na obe rozhledny vytapala i sesla, coz jsem ani necekala ![]()
@Edita27 tak super, ze jste uz doma! ja myslim, ze by se bal kazdej a jeste ty hormony delaji svy… kdyz si vzpomenu, jak moje mamina plasila, kdyz jsem jela do porodnice, tak je to asi prirozeny - rodice se boji o sve deti v kazdem veku
@jaja445, to je super, že výsledky z plodovky vyšly dobře
![]()
@kajinkac, tak jak malá? Už je jí lépe???
@Edita27, to je moc dobře, že už jste doma a že všechno dopadlo dobře a mohla jsi být s malým na pokoji. A neboj, já si myslím, že Tvoje reakce je úplně normální - já bych na tom byla stejně, navíc teď to ještě podpoří hormony
![]()
Holky u nas ma mala zase strevni chripku
to uz je podruhe behem 4 mesicu, v breznu jsem to odnesla ja kapackama v nemocnici, byla jsem v 5tt…
co delat, abych to nechytla? strasne se toho bojim, bylo to horsi nez porod, jak mi bylo zle…
manzel ma prujem, nezvraci, nevim ani jak vic pomoct male
me se chce z toho vseho akorat brecet ![]()
Ahoj holky
my tu měli ve čtvrtek kamaráda, v pátek a sobotu další dva s dětma (3,5 a 1 rok), takže včera jsem byla hotová
dneska jsem uklidila zbytek bordelu po návštěvě - oslintaná podlaha čeká na mažela - a mám dost… a zítra jdu zpátky do práce… proč já to dělám? ![]()
@jaja445 gratuluju k výseldkům, to je dobře
my jdeme v úterý taky na ten superkonziliární, už se těším
prcek v pátek konečně kopnul i taťku, od tý doby si to zase šetří ![]()
@Edita27 zvládla jsi to dobře, nikdo nemůže čekat, že by to mámu nesebralo… aje jedno s čím tam dítě je ![]()
@Hanulka82 tak držím palce, ať to zase nechytneš…
ostatní zdravím ![]()
@Hanulka82, ráda bych Ti poradila jak to nechytit, ale těžko říci - můžu jen držet moc moc pěsti, aby se Ti to tentokrát vyhlo
![]()
@EvS, tak to jsi měla tedy náročný víkend a zítra hodně štěstí v práci, hlavně na sebe dávej pozor ![]()
@EvS Tak to musel být masakr. 2 děti-no jsem zvědavá jak to zvládnem u nás až se malá narodí
.Nedivím se že jsi hotová.
@Hanulka82 Je mi malé líto, doufám že už bude jen líp a líp a všichni se uzdraví. A tobě přeju at se tomu vyhneš. Já nemám s tímto zkušenosti tak nevím jak poradit.
@jaja445 Gratuluju k plodovce. Pohyby nesmíš tak sledovat.2 dny není ještě tak hrozný. To teprve pořádně začne až později
.Pak budeš ráda, že ti dá chvilku pokoj
Ani nevím že se dá velký ultrazvuk natočit. My kvůli tomu půjdeme na ten 3D ultrazvuk. Dnes tam budu volat na objednání.
Ahoj holky
já dneska šla zase do práce a prcek s tím asi moc nesouhlasí, co ten už od půlnoci vyvádí
ráno ze mě vypadla spousta nějakého hlenu, až jsem se lekla, ale snad dobrý ![]()
@Hanulka82
tak strevni chripce se vzdy vyhnul akorat muj tatik, ktery poctive skoro kazdy den dezinfikuje… jestli si nachylna, tak si mozna dat opravdu malinko nejakeho spiritusu - tohle je jedine, co u nas zarucene fungovalo (co si pamatuju i na tabore to fungovalo - samo se ukazalo, kdo holduje pouze pivu a vinu a kdo necemu silnejsimu)
@k acka malej lepe bohuzel neni, vypada to na zub - prvni petku, ma nateklou dasen a uz prorizlou malinkou spicicku a okolo to ma takove krvave, ale horecky uz ma od soboty vecer a ma je docela vysoke (i 39,5) a nurofen ji zabere tak na tri, ctyri hodky, takze jeste kombinuju s paralenem
zabaly jsme zkousely na nozicky a vubec se ji to nelibi a sundava si to, tak pres den jsem ji naordinovala cachtani nozicek v bazenku, aby se trosku ochladila, ale taky zadnej zazrak
![]()
@EvS
a nemuze to byt spis vytok?
jinak jsme dneska byli na druhem screeningu
potvrzena holcicka, 350 gramu a 25 cm a dopadlo vse dobre, mala je v brisku ciperna, i se mi zdalo, ze se tam smeje - asi se v tom brisku pekne nudi, i rucicky si tam davala do pesticky… jen ta moje vetsi cacorka porad rika, ze budeme mit Jenicka a nenecha si to vymluvit (kamaradka tu u nas byla asi pred mesicem s miminkem Jenickem a Terka se do nej uplne zamilovala a neda s tim Jenickem pokoj ani pul dne
)
@EvS Evi občas mám také pocit, že mě toho příliš vypadne, ale dr říkala, že výtoky tohoto stavu jsou normální, že mám být v klidu, tak buď taky, vím bojíme se…
@Hanulka82 to vám tedy nezávidím, opatruj se
Jinak ostatním gratuluji k dobrým výsledkům
![]()
@kajinkac gratuluju k potvrzené holčičce
a snad ty horečky poleví, chudinka malá ![]()
právě že na výtok to bylo moc pevný… jsem se nejdřív rozespalá vyděsila, že mi odešla zátka a je průšvih
ale teď už dobrý, nic se neděje,,,
@EvS
jestli bude horeckovat i v noci, tak asi pofrcime k doktorce, chjo
takhle ji zuby nedaly nikdy zabrat, tak aby k tomu nebylo jeste neco… holcicku mi rikal muj dr i minule, ale ted na screeningu se presvedcil i tatka
a to jsem si myslela, ze se to plati a ono ne
pry to plati pojistovna
, ten prvni jsme si platili
@kajinkac, gratuluji k znovu potvrzení holčičky
. A co malá? Už teploty drobek povolily???
My teď rekonstruujeme dětský pokoj, takže jsem úplně k. o. a ještě k tomu všemu nemůžu v noci vůbec spát ![]()