Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
14.7.12 17:38

Mě řekl bez pohlavního styku, nesedět na studeným a pořídit intim gel bez mýdla s chilli. Dostala jsem zváděcí čípky a mast Clotrimazol…MĚ SE TO DRŽELO ASI 11 DNŮ :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
687
14.7.12 17:51

@Sandra752
jo, taky mam zavadeci tabletky a mast clotrimazol, jezis 11 dnu 8o - tak ja jdu ve ctvrtek na kontrolu, tak snad do te doby budu mit pokoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.7.12 18:10

Bylo to šílený, měla jsem to zrovna v těch šílených vedrech..o to to bylo horší :cert:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
15.7.12 10:50

Holky, doufám, že to všechny brzo přejde :hug: já zatím akorát ta nachlazení a migrény, tak si snad nic dalšího nepořídím, ale chchi začít s plaváním, tak to trochu čekám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
15.7.12 11:20

Taky mě bohužel začaly trápit průdušky a kašel, tak nejspíš zítra půjdu k doktorce :,( Ani nevím, kde jsem to chytla. Taky tohle počasí, kdy jsou tu jeden den tropy a druhý den zima, tomu asi nepřidává.
@EvS Taky se mě držely bolesti hlavy a migrény, ale s těhu a 2.trimestrem zázračně odešly a objevují se slabé jednou za měsíc. Pomáhá mi Panadol :kytka:

• Citovat
  • Upravit
687
15.7.12 16:39

@EvS
plavani si rozmysli, abys nedopadla jako my… sice je to super pohyb, ale ja se plavani vyhybala, abych prave neco nechytla a bylo mi to prdlajs platny :zed:, ale uz myslim, ze je to lepsi, tak snad to nezakriknu
@Immortalkova jo, kasel, prudusky a rymu znam, ale ja s tim nikde nebyla - pamatuji, jak jsem byla v prvnim tehu takhle u obvodacky a ta mi rikala, ze mi nic davat nechce - na kasel jsem si udelala cibulovou medicinu, ale takhle v lete cibul moc nepustila, ale aspon neco… kdyz me solicha v krku, kloktam ustni vodu listerine - mam pocit, ze ta musi vypalit snad vsechno a zatim vzdy pomohla a do nosu morskou vodu nebo vincentku kolikrat i preventivne
jinak ja porad koukam na kocarky, uz mam tip a chci ho omrknout nazivo, spis si jeste rikam, ze je na kocarek jeste brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
15.7.12 17:02

Ahoj holky taky teď bojuju s nachlazením a je to děs. Nechci si brát zbytečně nějaký prášky tak to už trvá pěkně dlouho :,( ale zase mám aspoň čas a konečně jsem si na netu vyhlídla kočárek dle mých představ jen mi přijde pěkně drahej :,(, tak musím víc pracovat ať si můžu udělat radost :lol:. Kolik peněz tak plánujete vrazit do kočáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
15.7.12 19:30

Kočárek momentálně taky vybíráme, a to trojkombinaci. Dali jsme si hranici 10 tis. a na internetu jsme narazili na krásné i kolem 5 tis., bohužel většina nemá moc kladné reakce v diskuzích maminek. Chce to ale vidět naživo, že? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9556
15.7.12 19:39

Tak my uz kocarek mame po dceri, vhtela bych sice novy, ale je zbytecny za to utracet, kdyz jeste poslouzi, dali jsme za trojkombinaci kolem 10tis., mame Firkon Verano, v te dobe splnoval vsechny moje pozadavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.7.12 21:23
@Hanulka82 píše:
Tak my uz kocarek mame po dceri, vhtela bych sice novy, ale je zbytecny za to utracet, kdyz jeste poslouzi, dali jsme za trojkombinaci kolem 10tis., mame Firkon Verano, v te dobe splnoval vsechny moje pozadavky

jeee, ja si zrovna vyhlidla firkon verano, ale uz ten long (ten sportak by mel byt fakt prostorny, hlavne se mi tam mimco vejde bezpecne i s fusakem v breznu- korba 80 cm :-) @Hanulka82 mel by byt ta rukojet celkem vysoko, vid? je na nej docela kladnych referenci - kdyz teda nemyslim vrzani a obcas pry loziska, ale kdyz jsem koukala na reference drazsich kocarku, tak to kolikrat bylo horsi a to uz jsem tomu venovala vice casu, ale jestli mate nekdo nejaky jiny tip, tak sem s nim (podminka vyska rukojeti, kolecka nafukovaci a s aretaci a taky nechci kocarek zrovna za 20 tisic) - sice jsem se zarekla, ze polskej uz ne, ale trosku jsem to zase prehodnotila, ale treba si to rozmyslim az ho uvidim v realu, poradne zmerim a zjistim, ze se nam do nekombikoveho auta nevejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.7.12 07:10

@kajinkac rukojet je vysoka, stacila nam s muzem, jsme oba vyssi. ja potrebovala velkou korbicku, malou jsem v ni mela pres zimu od 5 do 8 mesice a pohoda, ostatni kamosky mely na zimu uz sportak…
kolecka bezvadny, vubec nam nevrzaly, perfektne se ovladal…
sportak je na te stare verzi fakt maly, ale ze zacatku stacil, hlavne sel otocit proti smeru jizdy, coz jsem chtela a ocenila hlavne v zime, kdy na malou nefoukalo

ja prave taky nechtela kocar za 20tis a zpetne jsem rada, ze jsem do toho nesla, je to opravdu na chvilku......me se strasne libil Casualplay S4, i jsem byla ochotna za nej ty penize dat, ale pak jsem ho videla nazivo v obchode a konec, malicka korba, tam by mi mala vydrzela tak 3mesice, a cely kocar se trasl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.12 08:20

Tak tohle je můj kočárek snů a doufám že mi ho některá rychle rozmluvíte :lol: http://www.slune-cz.cz/…r/america-40
Ještě jsem ho neviděla nikde na živo, ale na obrázku jsem se do něj zamilovala a ať koukám po všech možných jiných, tak v nich stejně hledám tenhle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.7.12 08:39

Xlandery jsou dobry, neznam primo tento model, ale ty starsi a holky byly spokojeny, tento ma odpruzena kola, nafukovaci, bude bezvadnej do terenu nebo i na nerovnosti na chodnicich.....jen nevim, jestli ma alespon nataceci predni kolecka - to je pro me podminka, ale nekdo to nepotrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.12 08:50

@Hanulka82 Tenhle nemá natáčecí kolečka. A v čem je to lepší když se otáčí? Já řídila kočárek naposledy když mi bylo 5 let a narodila se ségra a to se kolečka sotva otáčely ve směru jízdy :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.7.12 10:27

:mavam: holky,

tak jak jste si užily víkend?? Počásko tedy na červenec nic moc, ale snad se to zase brzy zlepší…

My konečně máme hotovo - jsem táááák ráda, že nemusím vstávat s tím pocitem, že zas budu celý den uklízet a přebírat :-D.

Jinak nevím jestli jsem to tu psala, ale cukrovku už mám za sebou - to se i taky ulevilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí