Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
2.5.12 12:24

@EvS, tak to máš pravdu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
2.5.12 12:25

a jak ti je? vše OK a užíváš si? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.5.12 12:47

@EvS, už je mi naštěstí dobře, jen neděle mám zatím nějaké prokleté :mrgreen:. Dneska už jsem pomalu vytáhla těhotenské kalhoty, musím je přeprat a nějaká volnější trika a šaty :lol:. A jak Ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
2.5.12 12:59

já vytahala letní oblečení, zjistila, že jsem tlusťoch (a to není těhotenstvím) a rozhodla, že manžel bude na dietě :mrgreen: chudák to teďka odnáší :lol: musím sehnat nějakou podprdu, ale do obchodů se mi nechce, tak nevím, jak to udělám, na netu si netroufnu tipnout velikost :roll: ale až na hlavu dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.5.12 13:50

@EvS, tak to já bych si taky neriskla koupit to přes net … To jsem teď udělala s těhotenskými riflemi a i když jsem se změřila a velikost by měla sedět, tak mi byly velké. Naštěstí paní byla moc ochotná a vyměnila mi je za menší a rozdíl ceny vrátila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
2.5.12 14:15

tak tos měla kliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
4.5.12 14:33

ahoj holky :mavam:
KO mám zdárně za sebou a pořád je tam :dance: mě se tak strašně ulevilo - vím, že není vyhráno, ale :dance: dokonce se dr musela smát, že překvápko - měl být 10+5 (minule o 2 dny napřed) a velikostně je 11+3 8o dneska mi brali krev na ten 1trim screening a museli mě ze 17.5. vmáčknout s UTZ částí na 10.5., právě, že tak vyrost :lol: jsem ráda, že tohle všechno může dělat přímo moje dr a nemusím nikam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.5.12 14:49
To máš dobrý že to máš u své mudr. já se potáhnu příští týden do nemocnice, museli mě v termínu v těsnat tady u nás je nějak moc těhotnejch
@EvS píše:
ahoj holky :mavam:
KO mám zdárně za sebou a pořád je tam :dance: mě se tak strašně ulevilo - vím, že není vyhráno, ale :dance: dokonce se dr musela smát, že překvápko - měl být 10+5 (minule o 2 dny napřed) a velikostně je 11+3 8o dneska mi brali krev na ten 1trim screening a museli mě ze 17.5. vmáčknout s UTZ částí na 10.5., právě, že tak vyrost :lol: jsem ráda, že tohle všechno může dělat přímo moje dr a nemusím nikam jinam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
4.5.12 23:18

@EvS, tak to je moc dobře, že KO dopadla takhle dobře :palec:. A že Ti všechno dělá Tvoje doktorka. Já to taky tak mám - jediné co ona nedělá je test na cukrovku a potom pásy (monitor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
7.5.12 22:46

:mavam: holky,

tak mám dnešní KO za sebou - uff :mrgreen:. Na další běžnou kontrolu jdu zas až za 3týdny, ale příští pondělí mě čekají tripple testy, tak snad dopadnou taky výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
8.5.12 20:54

kacko, super :palec: ty už máš tripple testy? jsi daleko… byla jsi i na bioscreeningu+NT? já jdu ve čtvrtek na UTZ část - bojím, přeci jen naposled tam byl Edwards 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
8.5.12 22:35
@EvS píše:
kacko, super :palec: ty už máš tripple testy? jsi daleko… byla jsi i na bioscreeningu+NT? já jdu ve čtvrtek na UTZ část - bojím, přeci jen naposled tam byl Edwards 8o

Přístí týden mám tripple testy - ty druhé co jsou hrazené, na těch prvních jsem nebyla … Držím pěstičky, aby Tvoje kontrola (UTZ) dopadla dobře a bez jakýchkoliv nálezů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.5.12 12:37

Ahojky holky, :mavam: taky čekám mimi v listopadu 2012 a moc se těším i když je to už moje třetí dítě… je mi 36 let takže jsem automaticky v rizikovém…a teď jsem ve 3měsíci a probíhá vše normálně,až na to že tak od 1měsíce každé ráno pořád zvacím,což beru jako normální protože jsem to tak měla u obou předešlých těhu… :poblion: :) a čekám kdy to přejde ,že mě to vždy po tom třetím měsíci přešlo,tak se těším až si začnu to své těhotenství pořádně užívat :palec: …zítra jdu na skreening… jinak jsem chtěla kdyby tady byla náhodou nějaká mamča z Blanska či okolí tak ať písne,hodila by se mi nějaká kamarádka, :D protože zde nebydlím dlouho tak moc lidí neznám… a jinak tady přeju všem nastávajícím mamčám ať si to taky užívají… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
9.5.12 12:58

@Midiana :mavam:, tak vítej mezi námi :kytka:. A přeju, aby ta nevolnost brzy přešla :palec:. Ještě se zeptám - to je automaticky rizikové těhotenství po 36roku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.5.12 13:32

Díky moc za přijetí :) no prý po 35 je to automaticky…ale já měla těžší práci v kuchyni a asi tak týden v 6tt jsem špinila,tak už jsem doma… brala jsem na to Utrogestan na udržení,ale trvalo to jen týden,teď už jsem v pořádku :palec: po 35 roce mají ženy více vyšetření a UZ říkal doktor…zítra právě jedu na vyšetření do Brna … jen nevím kdybych musela na vyšetření plodové vody tak bych to nejspíš odmítla, to jediné vyšetření z kterého mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí