Poradna duly
Jana Čurdová
@EvS, už je mi naštěstí dobře, jen neděle mám zatím nějaké prokleté
. Dneska už jsem pomalu vytáhla těhotenské kalhoty, musím je přeprat a nějaká volnější trika a šaty
. A jak Ty???
já vytahala letní oblečení, zjistila, že jsem tlusťoch (a to není těhotenstvím) a rozhodla, že manžel bude na dietě
chudák to teďka odnáší
musím sehnat nějakou podprdu, ale do obchodů se mi nechce, tak nevím, jak to udělám, na netu si netroufnu tipnout velikost
ale až na hlavu dobrý ![]()
@EvS, tak to já bych si taky neriskla koupit to přes net … To jsem teď udělala s těhotenskými riflemi a i když jsem se změřila a velikost by měla sedět, tak mi byly velké. Naštěstí paní byla moc ochotná a vyměnila mi je za menší a rozdíl ceny vrátila ![]()
ahoj holky ![]()
KO mám zdárně za sebou a pořád je tam
mě se tak strašně ulevilo - vím, že není vyhráno, ale
dokonce se dr musela smát, že překvápko - měl být 10+5 (minule o 2 dny napřed) a velikostně je 11+3
dneska mi brali krev na ten 1trim screening a museli mě ze 17.5. vmáčknout s UTZ částí na 10.5., právě, že tak vyrost
jsem ráda, že tohle všechno může dělat přímo moje dr a nemusím nikam jinam…
@EvS píše:
ahoj holky
KO mám zdárně za sebou a pořád je tammě se tak strašně ulevilo - vím, že není vyhráno, ale
dokonce se dr musela smát, že překvápko - měl být 10+5 (minule o 2 dny napřed) a velikostně je 11+3
dneska mi brali krev na ten 1trim screening a museli mě ze 17.5. vmáčknout s UTZ částí na 10.5., právě, že tak vyrost
jsem ráda, že tohle všechno může dělat přímo moje dr a nemusím nikam jinam…
@EvS, tak to je moc dobře, že KO dopadla takhle dobře
. A že Ti všechno dělá Tvoje doktorka. Já to taky tak mám - jediné co ona nedělá je test na cukrovku a potom pásy (monitor)
holky,
tak mám dnešní KO za sebou - uff
. Na další běžnou kontrolu jdu zas až za 3týdny, ale příští pondělí mě čekají tripple testy, tak snad dopadnou taky výborně.
kacko, super
ty už máš tripple testy? jsi daleko… byla jsi i na bioscreeningu+NT? já jdu ve čtvrtek na UTZ část - bojím, přeci jen naposled tam byl Edwards ![]()
@EvS píše:
kacko, superty už máš tripple testy? jsi daleko… byla jsi i na bioscreeningu+NT? já jdu ve čtvrtek na UTZ část - bojím, přeci jen naposled tam byl Edwards
Přístí týden mám tripple testy - ty druhé co jsou hrazené, na těch prvních jsem nebyla … Držím pěstičky, aby Tvoje kontrola (UTZ) dopadla dobře a bez jakýchkoliv nálezů ![]()
Ahojky holky,
taky čekám mimi v listopadu 2012 a moc se těším i když je to už moje třetí dítě… je mi 36 let takže jsem automaticky v rizikovém…a teď jsem ve 3měsíci a probíhá vše normálně,až na to že tak od 1měsíce každé ráno pořád zvacím,což beru jako normální protože jsem to tak měla u obou předešlých těhu…
a čekám kdy to přejde ,že mě to vždy po tom třetím měsíci přešlo,tak se těším až si začnu to své těhotenství pořádně užívat
…zítra jdu na skreening… jinak jsem chtěla kdyby tady byla náhodou nějaká mamča z Blanska či okolí tak ať písne,hodila by se mi nějaká kamarádka,
protože zde nebydlím dlouho tak moc lidí neznám… a jinak tady přeju všem nastávajícím mamčám ať si to taky užívají… ![]()
@Midiana
, tak vítej mezi námi
. A přeju, aby ta nevolnost brzy přešla
. Ještě se zeptám - to je automaticky rizikové těhotenství po 36roku???
Díky moc za přijetí
no prý po 35 je to automaticky…ale já měla těžší práci v kuchyni a asi tak týden v 6tt jsem špinila,tak už jsem doma… brala jsem na to Utrogestan na udržení,ale trvalo to jen týden,teď už jsem v pořádku
po 35 roce mají ženy více vyšetření a UZ říkal doktor…zítra právě jedu na vyšetření do Brna … jen nevím kdybych musela na vyšetření plodové vody tak bych to nejspíš odmítla, to jediné vyšetření z kterého mám strach…