Poradna duly
Jana Čurdová
Tak pořád čekám, kdy někdo založí další měsíc, ale vzhledem k tomu, že většina asi neloví duchy jak já a zbytek mimin je zřejmě teprve ve výrobě či těsně po, tak do toho teda prásknu já ![]()
Termín mi vychází zhruba na 2.11.
Tak se pochlubte, kdo má čerstvý // ![]()
Ahojky. Já teda duchy nelovím
a v tuhle chvíli nám to vychází na přelom října a listopadu,takže se ráda přidám
![]()
Já lovím, metr jsem měla od 3+4 ![]()
Takže už mě přes týden svrbí prsty na založení ![]()
Ono to možná dle utz ještě vyjde jinak, ale i kdyby to bylo posledního října, tak do října nelezu, nehorší je povlávat někde na ocase a být poslední ![]()
Koukám, že jste si na miminko teda počkali, moc blahopřeju a budu držet pěsti ![]()
U nás naopak naprosto neplánované
Zrovna jsem začla první měsíc používat pesar a asi jsem ho nějak blbě nasadila, když jsem to ráno vyndalvala, tak jsem si říkala, co to tam je, zda jako plodný hlen, ale spíš nám za něj trochu zateklo…
Ahoj holky, tak já se tedy ráda přidám:))
TP nám vychází přelom října a listopadu…aktuálně jsem 5+6…
Budu ráda, když si budem povídat o těch našich těhulkovských starostech a radostech:))
Montmark ![]()
Já už týden špiním, i trochu červená tekla, tak si pořád říkám, zda jako vůbec něco bude, ale dneska ráno jsem si dělala test a byl nádherně pozitivní, čárka zesílila, od rána nešpiním (ťukám na dřevo, ba přímo buším), tak snad už to bude dobré.
A co vy, nějaké příznaky, chutě? Já teda jedu v kyselých rybách
A od včera mi začlo být přes den občas trochu šoufl od žaludku, tak doufám, že to bude vše a nebude se to stupňovat
No počkali
A přesně tak,v té říjnové bych taky byla ten černej vzadu,tak se mi tam nechtělo.
budeme si nevzájem držet pěstičky a podporovat se při těhu depkách
,a že jich určitě nebude málo. Já měla jednu velikou včera,těsně před ultrazvukem a ta úleva potom,když jsem uviděla tu fazolku s tepajícím srdíčkem.
Ta rána musela být slyšet na kilometry daleko ![]()
Gladys píše:
Montmark![]()
Já už týden špiním, i trochu červená tekla, tak si pořád říkám, zda jako vůbec něco bude, ale dneska ráno jsem si dělala test a byl nádherně pozitivní, čárka zesílila, od rána nešpiním (ťukám na dřevo, ba přímo buším), tak snad už to bude dobré.
A co vy, nějaké příznaky, chutě? Já teda jedu v kyselých rybáchA od včera mi začlo být přes den občas trochu šoufl od žaludku, tak doufám, že to bude vše a nebude se to stupňovat
Já chvíli žeru jako zjednaná a pak mi je zase blbě jen na jídlo pomyslím.To se mi kufr otočí naruby a jediný,co to dokáže usměrnit jsou zázvorový lízátka. Neustále mě mírně tlačí břicho a o prsou ani nemluvím
Nemůžu se jich ani dotknout a v noci mě to i budí.Ale co,jen ať mi je blbě,už jsem přežila horší věci ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala. Dle dne početí nám vychází 4. listopad ![]()
Bohužel, zatím to nemám potvrzené od mudr. Asi bylo moc brzy, doktor našel cystu a něco moc malého (tak 4tt). Podle mě bych měla být 4+4tt (když jsem byla na UZ) a podle PM dokonce 6+2tt. Ve středu jdu zase a doufám, že už mi to potvrdí na jisto ![]()
Jinak prý cysta udělá pozitivní test, což jsem netušila a jsem z toho dost nesvá ![]()
Já ještě u dr nebyla a ani neplánuju v nejbližších dnech jít.
Když tekla červená, tak jsem plánovala jít sama na hcg z krve a pak za 2dny znovu, abych věděla, zda to roste, ale jak to teď ustalo, tak mi otrnulo, u druhého jsem šla až ve 13.tt. Teď půjdu teda asi dřív, ale tak přelom března dubna, dřív ne.
Tak to já byla už teď,zhledem k tomu,že jsme po IVF a dost mě překvapilo,že už máme i srdíčko. Jinak bych taky nešla,mě se nechtělo ani testovat po těch čtrnácti dnech,takovej jsem srab ![]()
Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajs
Akorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.
Liduše píše:
Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajsAkorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.
Hlavně buď v klidu,stresováním nic nevyřešíš,jen ti bude hůř. ![]()
Gladys: já být tebou, tak bych se nebála, jestli máš test jasně pozitivní, tak bych byla v klidu a jestli nechceš uspěchat Dr, tak bych šla tak v 8tt, to budete jasně vědět, na čem jste:)) ![]()
Jaruško: to jste měli fakt štěstí, že už jste měli srdíčko, to je bezva!!!..já se chystám na UTZ ke svemu GynDr. až tak v 7tt, v CARu už mě prý vidět nepotřebujou, že prý je to všechno v pořádku, potkáme se prý až event. při porodu:))…jsem v Pze u Apolináře…
A holky, já testovala už od 2 dne po ET, protože jsem chtěla vědět, kdy vyprchá injekce Ovitrelle…no a už od 6 dne po ET čárka sílila, tak jsem si myslela, že budou 2 prďolkové, protože to bylo celkem brzo, ale je tam pouze jeden…netuším, kam se podělo druhé embryjko, když jsem ani nešpinila…, ale to je vlastně jedno, díky bohu za tu jednu fazolku:))…manžel už má vymyšlená i jména, tak je s ním celkem sranda, jak to prožívá:))..je to naše první, takže jsme z toho hin a ještě vyšlo 1.IVF, to štěstí prostě jednou sedlo i nás:)))
A co se týká příznaků, tak kromě prsou, odpolední mega únavy a žaludku permanetně na vodě, zatím nic
Co vaši chlapi?…jak to prožívají?
Ahoj mlžu se přidat??
Já taky pořád čekám, kdo založí už listopad, protože mě vychází termín na úplný konec října a v říjnu už je rozjetá diskuze, tak snad si mě tu necháte
?
Já nechtěla zakládat, protože naposledy jsem zakládala květňátka 2012 a bylo z toho mýho květňátka ZT ![]()
Naštěstí se zadařilo znovu
dnes jsem byla na gyndě, tak mám potvrzené těhotenství v děloze, le to je vše, byla vidět jen dutinka, jinak nic, takže jdu za tři týdny znovu
Tak snad to tentokrát dopadne dobře!
Liduše píše:
Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajsAkorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.
Tak přesně kvůli tomu jsem šla minule tak pozdě a teď chci jít taky později, zažila jsem poprvé 14dnů, když jsem dle ms byla 8+0 a na utz váček 5+3 a bylo to hodně dlouhých 14dnů, než se potvrdilo, že je vše v pohodě.
Akorát to člověka víc rozhodí
Takže už na prvním utz chci mít jistotu, že buď je vše v pořádku nebo není, ale nebudu muset čekat dalších 14, aby se fakt potvrdilo, že není.
Ale jinak jsem u toho prvního též cystu měla a všechno dopadlo dobře, v průběhu prvního trimestru se vstřebala ![]()