Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31594
2.3.12 15:17

Listopad 2012

Tak pořád čekám, kdy někdo založí další měsíc, ale vzhledem k tomu, že většina asi neloví duchy jak já a zbytek mimin je zřejmě teprve ve výrobě či těsně po, tak do toho teda prásknu já :mrgreen:
Termín mi vychází zhruba na 2.11.
Tak se pochlubte, kdo má čerstvý // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
2.3.12 15:23

Ahojky. Já teda duchy nelovím :mrgreen: a v tuhle chvíli nám to vychází na přelom října a listopadu,takže se ráda přidám :mrgreen: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 15:30

Já lovím, metr jsem měla od 3+4 :mrgreen:
Takže už mě přes týden svrbí prsty na založení :lol:
Ono to možná dle utz ještě vyjde jinak, ale i kdyby to bylo posledního října, tak do října nelezu, nehorší je povlávat někde na ocase a být poslední :twisted:

Koukám, že jste si na miminko teda počkali, moc blahopřeju a budu držet pěsti :kytka:
U nás naopak naprosto neplánované :oops: Zrovna jsem začla první měsíc používat pesar a asi jsem ho nějak blbě nasadila, když jsem to ráno vyndalvala, tak jsem si říkala, co to tam je, zda jako plodný hlen, ale spíš nám za něj trochu zateklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.3.12 15:34

Ahoj holky, tak já se tedy ráda přidám:)) :) TP nám vychází přelom října a listopadu…aktuálně jsem 5+6…
Budu ráda, když si budem povídat o těch našich těhulkovských starostech a radostech:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 15:38

Montmark :mavam:

Já už týden špiním, i trochu červená tekla, tak si pořád říkám, zda jako vůbec něco bude, ale dneska ráno jsem si dělala test a byl nádherně pozitivní, čárka zesílila, od rána nešpiním (ťukám na dřevo, ba přímo buším), tak snad už to bude dobré.

A co vy, nějaké příznaky, chutě? Já teda jedu v kyselých rybách :oops: A od včera mi začlo být přes den občas trochu šoufl od žaludku, tak doufám, že to bude vše a nebude se to stupňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 15:39

No počkali :mrgreen: A přesně tak,v té říjnové bych taky byla ten černej vzadu,tak se mi tam nechtělo. :lol: budeme si nevzájem držet pěstičky a podporovat se při těhu depkách ;) ,a že jich určitě nebude málo. Já měla jednu velikou včera,těsně před ultrazvukem a ta úleva potom,když jsem uviděla tu fazolku s tepajícím srdíčkem. :mrgreen: Ta rána musela být slyšet na kilometry daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 15:42
Gladys píše:
Montmark :mavam:

Já už týden špiním, i trochu červená tekla, tak si pořád říkám, zda jako vůbec něco bude, ale dneska ráno jsem si dělala test a byl nádherně pozitivní, čárka zesílila, od rána nešpiním (ťukám na dřevo, ba přímo buším), tak snad už to bude dobré.

A co vy, nějaké příznaky, chutě? Já teda jedu v kyselých rybách :oops: A od včera mi začlo být přes den občas trochu šoufl od žaludku, tak doufám, že to bude vše a nebude se to stupňovat

Já chvíli žeru jako zjednaná a pak mi je zase blbě jen na jídlo pomyslím.To se mi kufr otočí naruby a jediný,co to dokáže usměrnit jsou zázvorový lízátka. Neustále mě mírně tlačí břicho a o prsou ani nemluvím :roll: Nemůžu se jich ani dotknout a v noci mě to i budí.Ale co,jen ať mi je blbě,už jsem přežila horší věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
2.3.12 15:44

Ahoj, ráda bych se přidala. Dle dne početí nám vychází 4. listopad :kytka:
Bohužel, zatím to nemám potvrzené od mudr. Asi bylo moc brzy, doktor našel cystu a něco moc malého (tak 4tt). Podle mě bych měla být 4+4tt (když jsem byla na UZ) a podle PM dokonce 6+2tt. Ve středu jdu zase a doufám, že už mi to potvrdí na jisto :)
Jinak prý cysta udělá pozitivní test, což jsem netušila a jsem z toho dost nesvá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 15:52

Já ještě u dr nebyla a ani neplánuju v nejbližších dnech jít.
Když tekla červená, tak jsem plánovala jít sama na hcg z krve a pak za 2dny znovu, abych věděla, zda to roste, ale jak to teď ustalo, tak mi otrnulo, u druhého jsem šla až ve 13.tt. Teď půjdu teda asi dřív, ale tak přelom března dubna, dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 15:55

Tak to já byla už teď,zhledem k tomu,že jsme po IVF a dost mě překvapilo,že už máme i srdíčko. Jinak bych taky nešla,mě se nechtělo ani testovat po těch čtrnácti dnech,takovej jsem srab ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
2.3.12 15:56

Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajs :( Akorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 15:58
Liduše píše:
Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajs :( Akorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.

Hlavně buď v klidu,stresováním nic nevyřešíš,jen ti bude hůř. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.3.12 16:11

Gladys: já být tebou, tak bych se nebála, jestli máš test jasně pozitivní, tak bych byla v klidu a jestli nechceš uspěchat Dr, tak bych šla tak v 8tt, to budete jasně vědět, na čem jste:)) :potlesk:
Jaruško: to jste měli fakt štěstí, že už jste měli srdíčko, to je bezva!!!..já se chystám na UTZ ke svemu GynDr. až tak v 7tt, v CARu už mě prý vidět nepotřebujou, že prý je to všechno v pořádku, potkáme se prý až event. při porodu:))…jsem v Pze u Apolináře…
A holky, já testovala už od 2 dne po ET, protože jsem chtěla vědět, kdy vyprchá injekce Ovitrelle…no a už od 6 dne po ET čárka sílila, tak jsem si myslela, že budou 2 prďolkové, protože to bylo celkem brzo, ale je tam pouze jeden…netuším, kam se podělo druhé embryjko, když jsem ani nešpinila…, ale to je vlastně jedno, díky bohu za tu jednu fazolku:))…manžel už má vymyšlená i jména, tak je s ním celkem sranda, jak to prožívá:))..je to naše první, takže jsme z toho hin a ještě vyšlo 1.IVF, to štěstí prostě jednou sedlo i nás:)))

A co se týká příznaků, tak kromě prsou, odpolední mega únavy a žaludku permanetně na vodě, zatím nic

Co vaši chlapi?…jak to prožívají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 16:12

Ahoj mlžu se přidat??
Já taky pořád čekám, kdo založí už listopad, protože mě vychází termín na úplný konec října a v říjnu už je rozjetá diskuze, tak snad si mě tu necháte ;) ?
Já nechtěla zakládat, protože naposledy jsem zakládala květňátka 2012 a bylo z toho mýho květňátka ZT :(
Naštěstí se zadařilo znovu :dance: dnes jsem byla na gyndě, tak mám potvrzené těhotenství v děloze, le to je vše, byla vidět jen dutinka, jinak nic, takže jdu za tři týdny znovu ;) Tak snad to tentokrát dopadne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:16
Liduše píše:
Teda, tak to jsi dobrá. Já jsem to chtěla mít potvrzené a mám prdlajs :( Akorát se víc bojím. Snad to bude ve středu jistější a bude vše ok.

Tak přesně kvůli tomu jsem šla minule tak pozdě a teď chci jít taky později, zažila jsem poprvé 14dnů, když jsem dle ms byla 8+0 a na utz váček 5+3 a bylo to hodně dlouhých 14dnů, než se potvrdilo, že je vše v pohodě.
Akorát to člověka víc rozhodí :| Takže už na prvním utz chci mít jistotu, že buď je vše v pořádku nebo není, ale nebudu muset čekat dalších 14, aby se fakt potvrdilo, že není.
Ale jinak jsem u toho prvního též cystu měla a všechno dopadlo dobře, v průběhu prvního trimestru se vstřebala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí