Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
3.3.12 23:20

Nety - termin je krasnej, ale stopro nevyjde, urco budu prenaset jeste dyl nez minule. I kdyz bych si tajne prala, aby vysel, protoze to bylo datum narozeni moji prvni velke pubertalni lasky :oops: :mrgreen:

Take preji, aby bylo u vas vsechno v poradku! :kytka:

Ja se i snazim pocitat s tim, ze se muze neco blbyho stat, protoze jak tu psala i Gladys, ze by to do tretice vyslo bez jedineho ZT, samovolneho potratu a podobne, to bych byla hodne velke dite stesteny! … Snad jsem! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 23:34

If-ko, no a co lízátkům říkáš? :) Já taky jedno zkusila, docela dobrý. :) Jsem sice těhu podruhé, ale v prvním těhotenství než jsem přišla na to, že se něco takovýho dělá, tak už bylo po nevolnostech. :)
Klementyno, no tak držím palečky, aby ten termín vyšel. :) Při třetím snad už přenášet nebudeš, no uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 00:32

Ale jooo, jsou celkem chutná. Nejdřív mi ta chuť přišla dost chemická, ale je to asi tím štiplavým zázvorem. Jinak mám celkově zázvoru zásobu, čerstvý na čaj a pak ještě zázvorovou Magnesii, jo a taky čerstvý citron, stačí prý přivonět při nevolnosti. No takže vyzbrojená jsem, teď už hurá do boje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 07:43

Dobré ráno :mavam: . Ty zázvorový lízátka jsou opravdu fajn a nejdůležitější je,že to opravdu funguje :mrgreen: . Já je mám pořád s sebou,jen jsem si je nalámala na menší kousky,protože fungovat v práci s tím,že mi trčí nějaká tyčka z pusy :lol: ,to by nebylo to pravý ořechový. Navíc i ten malý kousek stačí zarazit :poblion: ,když to přijde. Mám ten stav tak dvakrát denně,takže se to dá ukočírovat,jen je to opravdu hnusný,když se člověku z ničeho nic najednou obrátí kufr naruby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 08:36

A koukám, že třetimatky se množí, ahoj Klementýno  :D

Bych spala, až bych brečela, několikrát jsem vstávala k Frantovi, zatracenej dudlíček a pak Mates přišel snad ještě před 6ráno, nejdřív hlásil bobana, ale měl jen pořádně nasáklou plínu a pak už nespal, někdy v půl 7dostal na zadek, protože mi tam skákal po hlavě a chtěl jít budit Frantu :cert:

Jaru, já jsem zázvorový lízátka zkoušela a ztroskotalo to na tom, že jsou taky sladký, mě většinou pálila žáha a nebo mi bylo ze sladkýho šoufl, tak jsem si vařila zázvorovocitronový čaj a pila chlazený, hodně studené pomáhá žaludek hezky uklidnit.

Jinak já začínám cítit smrady, takže furt očuchávám dítě, zda nemá bobek :roll: Teď ho ráno trochu doopravdy měl a teda blé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
4.3.12 09:55

Ahoj holky, taky jsem vyhlížela skoro týden listopad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ráda se přidám.
Poslední MS jsem měla 26.1. tak to by mi vycházel termín na konec října ale myslím si že se mi posunula ovu skoro o pět dnů, test byl pozitivní až 24.2. tak to bude nejspíš listopad. Špatně je mi zatím jen lehce, ale podle minulé zkušenosti očekávám že bude hůř a bohužel lízátka mi asi nepomůžou protože naposled jsem zkoušela čaj ze zázvoru a podruhé mi bylo špatně jen jsem zázvor někde viděla. :think:
Od včera cítím pořád kyselost v puse, nemáte některá tip co na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 10:47

Hezké skoro poledne! :mavam:
Jo tak v puse já mám taky divně. Ale jinak nic, takže začínám být závislá na žvýkačkách, třeba jen na 5 minut ovocnou… ale kdo ví jak tohle bude dlouho fungovat. :mrgreen: Četla jsem ještě, že hodně pomáhají citrusové plody, vychlazené a oloupané i z té šlupičky na každém měsíčku, ale já zatím na ovoce moc chuť nemám, jedu spíš ve slaném pečivu, banánech, jogurtech a musli. ;)

Glasys já nevím co to je pálení žáhy, v životě jsem to neměla, tak mám strach, že to taky přijde, pač mě před tím mamka varovala, že taky do těhotenství nevěděla co to je.

Dneska ráno jsem si jen tak ze srandy udělala další test, no je luxusní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 11:00

Jo, já taky do těhotenství pálení žáhy neznala :zed: Nejhorší je to pak před porodem, jak je tam žaludek utlačovaný miminem a fakt nepomáhá nic jinýho, než porodit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.12 11:07

Jo jo, Gladys, jak houby po desti se tu mnozime :lol:

Teda ale docela koukam, ze je vam tak spatne, myslela jsem, ze nejsem az tak ojedinely pripad.. Ja fakt nevim, co to je v tehotenstvi spatne :)

Holky, a chcete si nechat rict, co cekate, nebo si to nechate jako prekvapko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 11:08

If-ko, to jsi pěkně vybavená. :) Akorát bacha na čerstvý zázvor, toho se smí tuším nějak do 4g denně max, jinak plodu škodí.
Jaruš, to je dobrej nápad, si ty lízátka nalámat. :palec: Šéf by na mě asi taky koukal divně, kdyby mi furt trčela tyčka z huby. :lol:
Gladys, to teda byla noc, tak snad dnešní bude lepší. :palec:
Sio, gratuluju. :) A na kyselost teda nevím, to jsem neměla…
Pálení žáhy jsem si taky pořádně „užila“ někdy od druhé třetiny těhu do porodu, to byla síla, ale hodně pomáhalo Rennie. A taky jsem měla dost křeče do lýtek, ale na to zas pomohl hořčík v šumivých tabletách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 11:09

Jinak já mám velký dilema a nevím co dělat. U nás v práci všichni hulej jak fabriky, především šéf a nepřestal kouřit ani před svou vlastní těhotnou ženou, natož pak aby přestával přede mnou, což je dost naprd. Jenže když půjdu na neschopenku a budu mít psaný vycházky (ze zákona bejt psaný musej, i když jsem doma jen kvůli nevyhovujícímu pracovnímu prostředí a jinak jsem v pořádku), tak prosedím léto na zadku doma a co chudák syn, ten taky, mohl by chodit ven akorát s manželem. Tak vůbec nevím jak to vyřešit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 11:10

Klementyno, já jsem od přírody zvědavka zvědavá, takže bych nevydržela nenechat si to říct, budu to chtít vědět hned jak to půjde. :) A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 11:14

nety, to je těžké, já byla na neschopence od půlky prvního těhotenství, vycházky jsem teda jakžtakž dodržovala. Ale měla jsem je celkem dlouhé, dopoledne, odpoledne, to odpoledne bylo myslím, od 1 do 5, tak by bylo i dost času na to být venku s dítětem. Jestli je tam fakt tak šíleně zahuleno a není úniku, tak bych šla, pasivní kouření je stejně škodlivé. Pokud by tam bylo zakouřeno jen párkrát denně a ty by ses na tu dobu mohla zdejchnout a pak vyvětrat, tak by se vidělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 11:17

Klementyno, já asi tentokrát nevydržím, sice minule bylo překvapení hezké, ale přeci jen už to není tak, že by mi to bylo na 100% jedno, co to bude, je mi to jedno tak na 95%, přeci jen to hlodá malililinko, jestli tam není holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 11:17

Já to taky chci vědět. Jen si asi budu muset někam zajet, můj gynekolog má super ultrazvuk (3D, 4D, nevím co to je), chodí k němu i ze širokého okolí holky za peníze si dělat fotky a videa miminek, ale je vyhlášený tím, že dělá že to nevidí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí