Porod červenec 2012 Kroměříž

2.3.12 10:20

Porod červenec 2012 Kroměříž

Ahoj holky,je tu někdo z Vás kdo má TP na červenec? A ještě k tomu bude rodit v Kroměřížské nemocnici? Ráda bych si s někým takovým popovídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
266
2.3.12 14:59

ahojky,
já mám termín porodu začátkem dubna a rodit budu v Kroměříži..už jsem tam jednou rodila..zajímá Tě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.3.12 15:20

Ahoj :mavam: , ja mam TP zacatkem kvetna a budu rodit v Km ;)
Jinak moje segra ma TP mezi 20.-28.7. :palec: ..ale tady na emimino se moc nedostane-nema PC, takze sem chodi, jen kdyz je u me na navsteve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 15:46

Tak to jo :) Jsem si tak cetla recenze na Kromeriz a myslim si,ze je to nejlepsi porodnice tady,protoze strasne moc lidi si stezuje na porodku ve Zline :) Mate s tim nekdo zkusenosti? Jo a jeste jsem se chtela zeptat kdy se mam do porodnice prihlasit? Abych neco nezmeskala :) Jsem totiz prvorodicka,takze toho moc nevim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.3.12 16:39
martulliinkaa píše:
Tak to jo :) Jsem si tak cetla recenze na Kromeriz a myslim si,ze je to nejlepsi porodnice tady,protoze strasne moc lidi si stezuje na porodku ve Zline :) Mate s tim nekdo zkusenosti? Jo a jeste jsem se chtela zeptat kdy se mam do porodnice prihlasit? Abych neco nezmeskala :) Jsem totiz prvorodicka,takze toho moc nevim ;)

Ja jsem tez prvorodicka-a jestli myslis registraci, tak ta se u nas nedela…Jinak ja moc na nasi nemocnici chvalu neslysela teda-ale mam to kousek od baraku…takze do Zlina zbytecne nepojedu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.12 16:42

Tak asi je to tim,ze kazda jina rodicka to vse snasi jinak,vsak se presvedcime samy jaky to vlastne v KM je :D Takze se tam nemusim ani regostrovat a normalne ,tam potom muzu dojet az,kdyz budu rodit,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.3.12 17:35
martulliinkaa píše:
Tak asi je to tim,ze kazda jina rodicka to vse snasi jinak,vsak se presvedcime samy jaky to vlastne v KM je :D Takze se tam nemusim ani regostrovat a normalne ,tam potom muzu dojet az,kdyz budu rodit,jo?

To je jasny-proto ja tohle vubec neresim..znama tedka rodila ve Zline a moc spokojena nebyla…a druha znama rodila v lednu v Km a taky nadavala-takze to je proste o porodu, jake chytnes doktory atd.. :nevim: .
No snad nekdy ke konci by ti mel dat myslim gynekolog nejaky papiry do nemocnice..nevim-me jeste nikdo nic nedal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.3.12 22:45

Ahoj,
jen jsem chtěla napsat,,že mě všichni od km odrazovali,babička dokonce vytáhla jakousi historku,že jim tam rodička zemřela :zed: já jsem původně chtěla rodit ve Zlíně,ale mám to tam kolem 40km..když na mě přišli bolesti(a já ješte jako prvorodička nevěděla,jestli to porod fakt je)tak jsem volala do Zlína a popsala jim situaci a ptala se,jestli mám přijet..nepříjemní jak sv..a..nakonec,když jsem měla bolesti cca po dvou,třech minutách,jsem byla vděčná,že je to do km jen 15min,při každé bolesti musel totiž přítel zastavit a já to rozcházela venku :lol: naštěstí byla hluboká noc aprovoz žádný..Nakonec jsme dojeli do km,kde byla nějaká mladá sestřička,takže kolotoč-monitor,zpověd..bla,bla..no a ona končila v pět ráno,tak mě chtěla mít asi do té doby hotovou :lol: takže mi pomáhala se otevírat(nebolelo to)…akorát teda co mi vadilo bylo,že jsem dostala jednou bolest,přítel si zrovna odskočil a já se jí jako tak přichytla(ne moc)a ona mě ze sebe střásla..když tam byl přítel,tak byla jak mílius..no,každopádně přijel ajsem tam někdy v o půl jedné ráno a do těch pěti bylo fakt hotovo :palec: přítel dokonce ani neplatil za přítomnost u porodu :potlesk: malou mi ihned po narození položili na břicho a k prsu..,pak jí na chvilku odnesli a pak jsem jí u sebe měla skoro do té doby,než mě odvezli na šestinedělí..na šestinedělí to bylo taky celkem dobré,akorát mi teda nikdo moc neradil jak na kojení..atd..až jednou v noci přišla jedna sestřička,zhrozila se,jak mám nalitá prsa a že je to na zánět a vzala si mě do parády..zánět se naštěstí nekonal a já se,myslím i díky ní fakt pěkně rozkojila..Každopádně bylo super,že tam tu noc nikdo jiný nerodil,takže jsem měla klid a věnovali se jen mě..chodila jsem do sprchy,hopsala na baloně,musela jsem mít i kapačku,protože jsem měla streptokoka..akorát mě teda mrzelo,ž epři prohlídce porodnice nám ukazovali ten nejlepší porodní box(vana,stolička..atd)a tam já teda ani nohou nevkročila..nakonec,moje sestra i švagrová rodili ve Zlíně(švagrová ted před vánoci)a když jsem slyšela,jak se tam chovali(nechali jí trápit skoro 48hod a kdyby si brácha nedupnul,tak nevím co..)tak mě Zlín teda už vůbec neláká..možná jediné pozitvní je,že tam mají lepší postanatální péči,kdyby něco..jinak ještě mě překvapilo,že na návštěvy ve Zlíně jsou dost přísní , v km přítel chodil kdykoliv a nikdo ho nevyhazoval a dokonce z a mnou přijela sestra s ani ne tříletou holčičkou a taky jí v pohodě pustili na pokoj..i když bylo víc lidí nebyl v tom problém..já,když jsem jela rodit,tak už jsem si říkala,že je to prostě na osudu a odevzdaně jela do km..nakonec to bylo docela fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 08:18

Ahoj kukynko :) Tak to jsem moc rada,ze jsi se tak rozepsala ohledne te Kromerizske porodnici :) I kdyz ja nijak strach z porodu nemam,to bude asi tim,ze nevim do cehu jdu :D Ale tesim se na to,jak budu toho naseho prcka mit v rukach :) Prave,ze moje znama taky rodila ve Zline a prej hruza,prvni ji vyvolali porod a pak ji nechali v bolestech 2 dny a potom ji oznamili,ze porod se konat nebude,ze se to nechce rozjet,tak ji v bolest poslali domu!! A na chodbe ji sestricka rekla,ze at priste neprehani ,coz jsme nepochopili nikdo,jak takovy pristup muze nekdo mit! Takze hned jsem zamitla prave,ze Zlinskou porodnici.Mno a na druhy pokus o 14 dni pozdeji ji nastesti praskla voda doma a tak jeli,sice se tam bala jet ,protoze nevedela co ji ceka a hlavne se bala toho,ze ji neco reknou,ale rikala,ze to bylo uz lepsi,sice personal neprijemnej,ale jinak dobry,jak na schval byla zrovna nemocnice uzavrena pro verejnost kvuli chripkam,tak tech 5 dni co tam byla nechteli za ni pustit ani pritele,nastesti aspon k porodu ho pustili,takze on syna videl u porodu a pak az az 5 dni jak jsi je jel vyzvednout! Takze kazdopadne volim Kromerizskou porodnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.3.12 11:55

Holky,
moje segra teda rodila v Km nem. loni a teda rikala, ze personal celkem usel-akorat sestricky na ni byly neprijemne, ze nebyla na predporodnim kurzu :nevim: .
Jinak co se tyce samotneho porodu-tak mela vyvolavany-chodila tam uz mesic pred terminem, ze pry se jim mala nezdala-tak ji chteli dostat ven.Samozrejme, ze male se ven vubec nechtelo-takze tam odpoledne prijela, dostala tabletku..do rana nic, rano vyplazla 60Kc a jela domu :roll: .Asi si umite predstavit jak byla jako prvorodicka vyhukana..no nakonec rodila az 9 dnu po TP!!Na samotny porod nerada vzpomina-rikala, ze uz nikdy rodit nechce, ale to s personalem nema nic spolecneho..Jo a jeste musela jit v 6-nedeli na vycisteni :roll:

Jinak moje znama rodila v Km nem. tedka na konci ledna a rikala ze hruza-prenasela, mala nechtela ven..28 hodin bolesti a nakonec musela na cisare, po cisari ma zanet delohy.. :nevim: .Ta mi rikala, nebud blba a jed do Zlina.. :nevim:

A druha znama rodila tedka v unoru ve Zline a byla celkem spokojena-akorat ji spatne vycistily-takze mela horecky atd..s kojenim pomoct nejsou ochotni asi nikde :evil: A toho se bojim prave nejvic :roll:

A od segrinyho pritele jeho sestra z Hulina rodila ve Zline po Novem roce a pry byla na vysost spokojena.. :palec:

takze to je opravdu o tom, jake doktory clovek chytne, jak sam proziva porod-jak moc se ho boji..pro jednoho to muze byt trauma..pro druheho pohodicka.. ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 12:40

Tak jak vidim,tak kazda ma z kazde nemocnice jine pocity … Tak hlavne,aby nam se to povedlo a byly jsme spokojene :) Jeste jsem se chtela zeptat kdy jste zacaly citit sve prvni pohyby miminka? Ja jsem tedkom 20+3 tt a presne 20+0 jsem ucitila poprve dve stouchnuti pod pupikem.. Vcera to bylo jenom jednou a dneska rano to bylo docela casto,ale pritel jeste nic necitil na dotek ruky,nevite kdy to asi uciti? Tedkom 8.3. jdeme na 3D ultrazvuk,tak se tesime,protoze se konecne dozvime co to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.3.12 12:43

Marti, ja zacala poprve pohyby citit v 18+4tt-a to teda nebyly zadne bublinky apod-ale poradny kopance-citil je i muj, kdyz dal ruku na brisko a dokonce byly i videt-kdyz jsem rano lezela a koukala na brisko :dance: .
Od te doby malou citim porad :palec:
A kam jedete, do Zlina??a co si prejete holku nebo kluka :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 14:32

Veru tak to mas teda super.. ja zatim citim male kopanecky,spis jak kdyby mi nozickou nebo rucickou prejizdel pres brisko.. :D Jojo jedeme do Zlina,jsem tam i byla ve 13tt .. Tak vicemene je nam to jedno co to bude,ale samozdrejme,ze pritel by chtel kluka :D le tak jsme si rikali,ze hlavne,ze to bude zdravy :) :) A vy cekate co? Taky jsi byla ve Zline na tom 3D UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.3.12 15:01
martulliinkaa píše:
Veru tak to mas teda super.. ja zatim citim male kopanecky,spis jak kdyby mi nozickou nebo rucickou prejizdel pres brisko.. :D Jojo jedeme do Zlina,jsem tam i byla ve 13tt .. Tak vicemene je nam to jedno co to bude,ale samozdrejme,ze pritel by chtel kluka :D le tak jsme si rikali,ze hlavne,ze to bude zdravy :) :) A vy cekate co? Taky jsi byla ve Zline na tom 3D UTZ?

no tedka uz to tak super neni-kdyz se mala pretaci, tak to dost boli.. :roll: ja na 3D nebyla..byla jsem jen v Oskarovy na screening..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.3.12 22:07

já byla po porodu taky na vyčištění,zánět jsem naštěstí neměla a ještě jsem musela dostávat oxytocinové injekce na dočištění a svinutí dělohy..měla jsem s tím problémy ještě potom doma(naštěstí né zánět)lae pořád jsem se nemohla pořádně dočistit..můj gynekolog si mě pohlídal a naštěstí dobré…doufám,že mě to nepotká znova..ty oxytocinové injekce byli pěkně bolestivé..Je pravda,že už je to přes 3roky co jsem v km rodila..Tehdy tam byl nějaký dr.(myslím,že se jmenoval Přibík)je tam ještě?Ted jsem slyšela,že by chtěli kroměřížskou porodnici zrušit,protože je tam méně,jak 1000porodů ročně..ale Zlín by to všechno nepobral,tak že jí nechají..Ještě si pamatuju,že jsem po porodu šla na utzv.aby s epřesvědčili,jak se čistím a byl tam nějaký mladý a strašně příjemný doktor a ten mi bohužel oznámil,že se čistím blbě a proto jsem musela následně na to dočištění..ale fakt vypadal účastně,já se tam totiž asi vlivem těch hormonů rozbrečela..Tedka(asi před 6týdny)tam rodila kamarádka z Nětčic a prý tak průměrně,rodila po čtvrté..tak nevím no..asi fakt záleží na koho člověk narazí a na průběhu porodu..já už se raději jistím maliníkem a homeoptiky…ale i tak mám strah…kdo ne,že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí