Porod červenec 2012 Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
3.3.12 22:26

No ten Pribik je tam primarem-takze ten tam porad je, co vim…segra mela u porodu nejaky Wernera nebo tak-a ten byl pry dobry..nejakej mladoch :nevim:
Jinak o tom zavirani jsem se bavila z mojim gyndarem uz pred Vanoci a rikal, ze je to v jednani.. :nevim: ale jak pises-Zlin by prasknul ve svech :roll:
me stve, ze od Novyho roku se tam plati 500Kc za otce u porodu..to meli slevnit-aby nalakali vice maminek a ne jeste zdrazit :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.3.12 08:35

no,já myslím,že se platilo vždycky,ne?aspon nám to tak říkali,když jsem se tam jeli podívat,že za otce u porodu 500 a pak,když tam fakt byl,tak nechtěli nic :palec: no každopádně já u porodu nebudu mít nikoho :( tak mně to ani nemusí trápit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.3.12 08:39

aha,tak Přibík už je tam primářem,tehdy ještě nebyl..Ale zašíval mně po porodu a udělal to dobře :palec: Ten mladý tehdy nevím,jak se jemnoval..a k jakému gynekologovi chodíš?jestli se můžu zeptat?Já chodím k dr.Slovákovi a jsem moc spokojená :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.3.12 11:09
kukynka píše:
no,já myslím,že se platilo vždycky,ne?aspon nám to tak říkali,když jsem se tam jeli podívat,že za otce u porodu 500 a pak,když tam fakt byl,tak nechtěli nic :palec: no každopádně já u porodu nebudu mít nikoho :( tak mně to ani nemusí trápit..

no platilo se 300Kc ;) a tedka to zvedli :roll: segrin tam dojel na posledni chvili-takze po nem tez nic nechteli..ale jinak se plati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.3.12 11:10
kukynka píše:
aha,tak Přibík už je tam primářem,tehdy ještě nebyl..Ale zašíval mně po porodu a udělal to dobře :palec: Ten mladý tehdy nevím,jak se jemnoval..a k jakému gynekologovi chodíš?jestli se můžu zeptat?Já chodím k dr.Slovákovi a jsem moc spokojená :potlesk: :palec:

ja chodim k Lastuvkovy a jsem tez spokojena :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.3.12 14:44

Jo,myslím,že Laštůvka(když ten můj výjmečně nemůže)ho zastupuje..on má ordinaci někde kolem nové polikliniky,že?nebo se mýlím?Jinak co já vím,tak taxa(za mou dobu)byla 500,možná to pak snížili,nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.3.12 19:14
kukynka píše:
Jo,myslím,že Laštůvka(když ten můj výjmečně nemůže)ho zastupuje..on má ordinaci někde kolem nové polikliniky,že?nebo se mýlím?Jinak co já vím,tak taxa(za mou dobu)byla 500,možná to pak snížili,nevím…

segra rodila loni a bylo to 300Kc :nevim: ,jinak Lastuvka mel ordinaci u kruhace-smer Kojetin, ale tedka je prestehovany v Moravcove ulici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nakedangel
9.7.12 10:35

Těch 500, vám ale pojišťovna proplatí. Teda pokud nemáte nějakou lepší. Tak maminky, které už to máte v KM nemocnici za sebou, jak jste byly spokojeny?

• Citovat
  • Upravit
10.7.12 17:15

Tak holky nakonec jsem porodila o 2 mesice drive takze jsme porodila holcicku nelinku 26.4. v KM porodnici, byla moc malinka (1220g,38cm)tak musela na Zlina, kde byla v nemocnici 65 dni a pak jsme si ji konecne mohli odvest domu, bylo to neskutecny a kdybych mela porovnat obe dve porodnice, tak hlasuji pro kromeriz!!! dojela jsem tam v sedmem mesici, s porodnima bolestma po 1 min a s krvaceni, otevrena na 8cm a to vse se sebehlo behem pul hodiny nez jsem tam dojela, vsichni byli neskutecne prijemni a ochotni a bez nich bych to nezvladla a malinka taky ne, takze vsem doporucuju KROMERIZ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 09:01

@martulliinkaa já rodila kluka v kroměříži 20.04.2012 a taky na poslední chvíly naštěstí v termínu. Kluka mi hned dali a péče perfektní :palec: Ty si jela s malou do Zlína nebo tě nechali tady a odvezli jen malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.12 21:05

@dajka16 ja jsem zustala v kromerizi a po dvou dnech me pustili domu a ja jela za malou do zlina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí