Poradna duly
Jana Čurdová
No ten Pribik je tam primarem-takze ten tam porad je, co vim…segra mela u porodu nejaky Wernera nebo tak-a ten byl pry dobry..nejakej mladoch ![]()
Jinak o tom zavirani jsem se bavila z mojim gyndarem uz pred Vanoci a rikal, ze je to v jednani..
ale jak pises-Zlin by prasknul ve svech ![]()
me stve, ze od Novyho roku se tam plati 500Kc za otce u porodu..to meli slevnit-aby nalakali vice maminek a ne jeste zdrazit
![]()
no,já myslím,že se platilo vždycky,ne?aspon nám to tak říkali,když jsem se tam jeli podívat,že za otce u porodu 500 a pak,když tam fakt byl,tak nechtěli nic
no každopádně já u porodu nebudu mít nikoho
tak mně to ani nemusí trápit..
aha,tak Přibík už je tam primářem,tehdy ještě nebyl..Ale zašíval mně po porodu a udělal to dobře
Ten mladý tehdy nevím,jak se jemnoval..a k jakému gynekologovi chodíš?jestli se můžu zeptat?Já chodím k dr.Slovákovi a jsem moc spokojená
![]()
kukynka píše:
no,já myslím,že se platilo vždycky,ne?aspon nám to tak říkali,když jsem se tam jeli podívat,že za otce u porodu 500 a pak,když tam fakt byl,tak nechtěli nicno každopádně já u porodu nebudu mít nikoho
tak mně to ani nemusí trápit..
no platilo se 300Kc
a tedka to zvedli
segrin tam dojel na posledni chvili-takze po nem tez nic nechteli..ale jinak se plati
kukynka píše:
aha,tak Přibík už je tam primářem,tehdy ještě nebyl..Ale zašíval mně po porodu a udělal to dobřeTen mladý tehdy nevím,jak se jemnoval..a k jakému gynekologovi chodíš?jestli se můžu zeptat?Já chodím k dr.Slovákovi a jsem moc spokojená
![]()
ja chodim k Lastuvkovy a jsem tez spokojena
![]()
Jo,myslím,že Laštůvka(když ten můj výjmečně nemůže)ho zastupuje..on má ordinaci někde kolem nové polikliniky,že?nebo se mýlím?Jinak co já vím,tak taxa(za mou dobu)byla 500,možná to pak snížili,nevím…
kukynka píše:
Jo,myslím,že Laštůvka(když ten můj výjmečně nemůže)ho zastupuje..on má ordinaci někde kolem nové polikliniky,že?nebo se mýlím?Jinak co já vím,tak taxa(za mou dobu)byla 500,možná to pak snížili,nevím…
segra rodila loni a bylo to 300Kc
,jinak Lastuvka mel ordinaci u kruhace-smer Kojetin, ale tedka je prestehovany v Moravcove ulici ![]()
Těch 500, vám ale pojišťovna proplatí. Teda pokud nemáte nějakou lepší. Tak maminky, které už to máte v KM nemocnici za sebou, jak jste byly spokojeny?
Tak holky nakonec jsem porodila o 2 mesice drive takze jsme porodila holcicku nelinku 26.4. v KM porodnici, byla moc malinka (1220g,38cm)tak musela na Zlina, kde byla v nemocnici 65 dni a pak jsme si ji konecne mohli odvest domu, bylo to neskutecny a kdybych mela porovnat obe dve porodnice, tak hlasuji pro kromeriz!!! dojela jsem tam v sedmem mesici, s porodnima bolestma po 1 min a s krvaceni, otevrena na 8cm a to vse se sebehlo behem pul hodiny nez jsem tam dojela, vsichni byli neskutecne prijemni a ochotni a bez nich bych to nezvladla a malinka taky ne, takze vsem doporucuju KROMERIZ!
@martulliinkaa já rodila kluka v kroměříži 20.04.2012 a taky na poslední chvíly naštěstí v termínu. Kluka mi hned dali a péče perfektní
Ty si jela s malou do Zlína nebo tě nechali tady a odvezli jen malou?
@dajka16 ja jsem zustala v kromerizi a po dvou dnech me pustili domu a ja jela za malou do zlina ![]()