Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky, taky čekáte už druhé mimčo v květnu 2012 nebo nějak podobně??? Ozvěte se…ráda bych s někým pokecala ![]()
ahoj, čekáme tedy v červnu, ale budu šťastná, když vydržím do konce května, mám problémy s tlakem, takže když to dotáhneme do 36.týdne budu na vrcholu blaha:-)
tak zdravim, ja mam termin v aprili, a doma mam 16mesiacneho chlapceka. Je to mazec, na jednej strane modlim sa aby to mimco vydrzalo este mesiac ale na druhej strane uz neviem sa dockat konca
Je to silenstvo!
A jake mate stare deti?
Vítejte holky, jsem ráda, že se ozvaly další maminy „na druhou“. Já mám doma 2 a 3/4 letou holčinu. Je s ní legrace, ale někdy to na mě padá! Asi si říkáte: to už je pohoda…skoro 3. letý prcek…ale nene: občas předvádí slušný vztekačky a má období všechno SAMA! Nooo ona je celkově teda dost „svá“, paličák:-D nočník jsme odbouraly zatím napůl - doma o.k, ale venku jak byly ty mrazy se mi odmítala svlíkat - tak jsem plínu ještě nechala, aby nenastydla a na noc taky, bo se nechce vzdát mlíka. Moc si sama nevyhraje,manža do večera v práci… babušky jsou dál a tak jsem někdy úplně vyšťavená…Termín mám kolem 20. 5., už teď mi začínají otékat nožky a vrací se únava. Odpo mi cácora už dávno nespí…je od narození nespavec…tak si říkám jak přežiju ten konec těhu o šestinedělí ani nemluvím. No zvládnout to budu muset - co mi zbývá, ale přiznám se, že mám trochu obavy, jak to ustojím
Co vy? Jak to zvládáte???
eginko: 16ti měs. chlapečka?! Taky slušný masakr
to tě obdivuju…kolem mě mají skoro všechny kamarádky jen jedno batole…a druhé dítko už neplánujou, takže už se vrací nebo vrátily do práce a mě čeká další MD
jsem tudíž někde „jinde“. Jenže my jedináčka prostě nechtěli:-))))
No mam krcove zily, hrozne mi padali vlasy, tak som sestrihla uplne nakratko, brusko tvrdne od Vianoc, manzel ma takovu pracu, ze skoro kazdy tyzden vypadne na niekolko dni prec, vetsinou mimo CR, a v tich mrazach s bruskom v 7. mesiace nosila som drevo na topenie. Chlapec ma nepocuva, asi som niekde urobila chybu
, ma svoju hlavu, ale este stale 100% zavisly na mamke ![]()
Inac je zlaty, sikovny a hlavne chytry
uz spi na velkej posteli, 3-4 noci padal s posteli ale potom sa naucil, pekne hladka brusko mamke a som zvedava ako bude reagovat na surodzenca ![]()
Ahoj, já taky čekám druhého chlapečka v půlce května. Doma mám téměř dvouletého rošťáka. ![]()
Ahoj, taky čekám druhé v květnu, kluka. Holčině budou za měsíc 4, takže já už to mám pohodičku
Až na ty nervy, malá mi je děsně žere poslední dobou ![]()
Júúú to bude květňátek! A kde rodíte holky??? Já se rozhodla opět pro Motol…Jinak u nás to bude nejspíš druhá holčička (pokud se dr. nesekl
) doufám jen, že bude zdravá a „spinkací“ ![]()
Páreček by byl sice taky hezký, ale zase na půdě je spousta věcí co může podědit:-o))))))) a to se hodí ![]()
Starší cácorka - Natálka sice říká, že se na sourozence těší…jak bude mimi všechno učit, ale žárlivosti se určitě nevyhnem
jsem zvědavá na ty reakce.....Jinak moc ráda pomáhá v kuchyni, manuálně je fakt šikovná.
Holky křečáky na nohách teda nepozoruju, jen ta fialová vede od popraskaných žilek…mno když to bude „jen tohle“ tak to beru. Ovšem ta pleť = síla…jak 15!!!)..a jestli mi budou padat zase vlasy po porodu jako minule, tak půjdu asi dohola!!! Trvalo to skoro rok…a fakt mě to štvalo ![]()
Já budu rodit opět ve Zlíně, minule to tam bylo fakt super.
No taky jsem zvědavá, jak se František bude tvářit na miminko. Bude mít dva roky, tak žárlivost se nám možná vyhne. Jinak já mám pleť jak dětská prdelka, nohy zatím nenatékají, ale to přijde. Zatím jenom bojuji se štítnou žlázou a s ledvinama, i to jako stačí. Vlasy mi taky hodně padaly, tak půl roku. Ale nějaké mi ještě zbyly. ![]()