Termín porodu červenec/srpen 2012

32
24.2.12 11:53

Termín porodu červenec/srpen 2012

Ahojky :-) Tak bych chtěla vědět, jak jsme na tom:-) My máme trmín porodu 28.7. 2012.. jsou tu ještě nějaké těhulky které budou rodit podobně? A kde budete rodit? Já jsme si po zkušenosti vybrala Porodnici v Kladně, rodila jsem tam před třemi lety a byla jsem naprosto spokojená a mile překvapená. 8o Teď čekáme ještě měsíc abychom se dověděli pohlaví mimiňátka :-D už máme dva kluky, tak by to mohla být holčička… ale myslím si, tkaový ten vnitřní pocit mi říká, že to bude kluk jak buk :mrgreen: :mrgreen: A jak jste na tom s jménama? Máte je už vybraný? My bychom chtěli pro holčičku Amálie a pro kluka František :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
768
24.2.12 12:10

Ahojky..já mám taky termínek přelom července a srpna.. :srdce: ..bydlím kousek od Roudnice nad labem,mám tu sice super gyndaře ale pověst roudnické porodky je dost strašná takže pojedu rodit asi zase na Mělník,tam se narodila moje první princezna a byla jsem tam naprosto spokojená,tak uvidíme.. :) ..jména už mám taky vybraný,pro holčičku Zuzanka :srdce: a pro kloučka Matyáš :srdce: ..tak jsem taky zvědavá copak se nám z toho vyklube.. :D ..už se nemůžu dočkat.. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.12 12:46

ahooj tak já mám termín v polovině srpna:-) jsem prvorodička takže nemám žádné zkušenosti s porodkama takže ještě vybírám, jinak jsem z jižní moravy. Jméno máme zatím vybráné jen pro kluka bude to Tadeášek, na holčičce se nemůžeme s přítelem shodnout :D já chci emičku a přítel lucinku tak uvidíme jak to dopadne. Taky se nemůžu dočkat až se dozvím co to bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.12 12:52

Ahojda :) Já mám termín 31.7 a zatím to prý vypadá na holčičku :srdce: Byla by to Lucie,Valerie ještě nevíme.Rodit budu v Havlíčkově Brodě.Jinak jsem po dvouch potratech :( takže tohle je moje třetí těhu a strach mám pořád ale tak si říkám že snad to nejhorší je za náma.A jak to máte s bříškem,roste?A co pohyby?U mě bříško no trochu a pohyby zatím nic,tak snad brzo je ucítím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.12 12:59

Evžík
ted už to bude určitě OK ;) bříško pomalu už roste, spíš ale vypadám jak kdybych se dobře napapala :lol: ale už se to začíná kulatit víc a ty už máš bříško?? Pohyby zatím žádný necitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.2.12 13:06

Se hlásím ke konci srpna, ale počítám spíš až se zářím, po zkušenosti s prvním porodem ve 43tt.. Co čekáme od dr. nevíme, ale vnitřní intuice a 10 na sobě nezávislých čarodějek hlásí kluka, doma je holka, ta bude mít teď 2.3. pět let. Jméno pro holku chci Tamarku, ale kluk bude peklo, protože jestli nás jeho jméno nepraští do očí, bude bezejmenný nebo se bude jmenovat jako holka Tamara a basta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.12 13:14
Elata píše:
Se hlásím ke konci srpna, ale počítám spíš až se zářím, po zkušenosti s prvním porodem ve 43tt.. Co čekáme od dr. nevíme, ale vnitřní intuice a 10 na sobě nezávislých čarodějek hlásí kluka, doma je holka, ta bude mít teď 2.3. pět let. Jméno pro holku chci Tamarku, ale kluk bude peklo, protože jestli nás jeho jméno nepraští do očí, bude bezejmenný nebo se bude jmenovat jako holka Tamara a basta. :lol:

jééé, to je hezkéé :lol: tak se klučina může jmenovat Tamar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.12 13:21
Já mám bříško taky spíš jak když jsem se víc najedla,jsem taková nafouklá.Ale ráno když ležím na zádech už tam jakoby náznak je páč sem měla v lehu na zádech uplně plochý bříško a taky když sem třeba ohnu nebo v posteli skrčím nohy tak je to takový jiný jakoby to cítím že to břícho je jiný,teda pokud mě neroste špek :lol:
Misheel píše:
Evžík
ted už to bude určitě OK ;) bříško pomalu už roste, spíš ale vypadám jak kdybych se dobře napapala :lol: ale už se to začíná kulatit víc a ty už máš bříško?? Pohyby zatím žádný necitím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.2.12 13:23

hydronefroza

ahoj holky,potřebuji radu,včera jsem byla na ultrazvuku a mimču našli oboustanou hydronefrozu ledvinovych pánviček.může te mi to někdo vysvětlit?mam hrozný chaos.Je nutný odběr plodové vody?Jsem 17 týden.MOC DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.12 13:31
Evžík píše:
Já mám bříško taky spíš jak když jsem se víc najedla,jsem taková nafouklá.Ale ráno když ležím na zádech už tam jakoby náznak je páč sem měla v lehu na zádech uplně plochý bříško a taky když sem třeba ohnu nebo v posteli skrčím nohy tak je to takový jiný jakoby to cítím že to břícho je jiný,teda pokud mě neroste špek :lol:
Misheel píše:
Evžík

Taky jsem měla před těhu plochý břicho a mám to stejně jak ty, když si lehnu na záda tak už to bříško jde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
24.2.12 14:45
Misheel píše:
Evžík píše:
Misheel píše:
Evžík
Taky jsem měla před těhu plochý břicho a mám to stejně jak ty, když si lehnu na záda tak už to bříško jde vidět.

holky upřímně, já břicho plochý neměla nikdy, ale vidět to je už i na mně :D a to mám pořád stejnou váhu jako před těhu (ale u mě je to zatím ještě jen dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
24.2.12 14:48

tak já se tu hlásím se začátkem srpna, boskovickou porodnicí a chlapečkem ;) a sice netuším jak to má vypadat (první těhu), ale příjde mi, že podle popisů z webu snad první pohyby dneska ráno :)

jinak zatím ještě studuju,ale moc tomu teď nedávám, pořád jen myšlenky u mimi a celkem i únava a v hlavě vymeteno…asi bude synáček geniální, protože mamince užírá mozkovou kapacitu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.2.12 11:28
PjckjsANEBjája píše:
tak já se tu hlásím se začátkem srpna, boskovickou porodnicí a chlapečkem ;) a sice netuším jak to má vypadat (první těhu), ale příjde mi, že podle popisů z webu snad první pohyby dneska ráno :)jinak zatím ještě studuju,ale moc tomu teď nedávám, pořád jen myšlenky u mimi a celkem i únava a v hlavě vymeteno…asi bude synáček geniální, protože mamince užírá mozkovou kapacitu :D

No kdyby to tak fungovalo, tak to moje dítě nebude v životě bolet hlava. První 2,5 měsíce v posteli s šílenýma migrénama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.2.12 21:16

Ahoj, mam termin 30.7. A cekam holcicku :) christyna jako ja podle tatinkova prani :) ve stredu jdu na operaci - celkova an a vyrezavani kondylomat v hodne nepeknem stavu. Tak drzte palce, snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.2.12 21:20

Evzik: take mam - uz velke brisko takovou bouli kdyz si lehnu na zada, tak hodne a ve stoje mam dole pod pupikem velky brisko a pohyby citim uz tak pet dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí