Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
4.3.12 18:34
If-ka píše:
Tak to jsi mě moc potěšila, ještě nám řekni že štíreček je hodné a zlaté dětátko a budeme tu nejspokojenější. ;) :)

Jasně že je! :pankac: :pankac: :pankac: Já jsem štírek, Matýsek je štírek, jen taťka nám to kazí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 18:48

Tak to je úžasný, už se těším na toho svého prďolu, uf, taková doba ještě! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.3.12 18:49

To uteče jako voda..normálně vám to těhotenství závidím :oops: :oops: A to jsem říkala, že MĚ teda chybět bříško nebude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 19:25

Klementyno, :lol: To nechápu, jak někdo může dát :lol:
Jinak pokud se nic neděje, tak mi ten uk systém vyhovuje, ale teď jsem ráda, že jsem v Čechách a když bych dál krvácela, tak mám jistotu, že se kdykoliv můžu objednat. Ale jinak jsem minule poodmítala, co jsem mohla a celkem dost jsem se tomu systému přiblížila :lol:

Jinak co se jmen týká, já zatím nevybírám, my už byli minule domluvený na Eduardovi a pak najednou že ne a horkotěžko jsme se shodli na Frantovi. Jinak kluci mají oba dvě jména, Matyáš Antonín a František Josef. Já začnu prosazovat toho Edu, ale až teda mnohem později :twisted: Chtěla bych Eduarda Aloise (druhá jména jsou obě po dědečcích mě a muže, muž měl teda oba dědy Josefy, tak zbývá poslední děda, ze strany mojí mamky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 19:40

Tak ale to máte pěkně vymyšlený, já už jsem to taky řešila že by jméno po dědečkovi, ale byl by to Karlík, Jiřík, Milošek, nebo Pepíček… a to se mi moc nezamlouvá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 20:11

Proto je dáváme jako druhá jména, ta první dáváme dle svého výběru a ta druhá jako po dědech, používáme k oslovování ta první, až trochu poberou rozum, tak třeba i ty druhý. Když jim druhá jména budou vadit, tak si je v 18 můžou nechat vymazat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 20:14

If-ko, u nás to tak je, že jsem syna pojmenovala po manželovi a zatím je to akorát za trest. :oops: Takže případná dcera mít jméno po mně určitě nebude. :)
Klementyno, to je teda drsný, co dávaj některý lidi za jména. 8o
Sandro, hezký jména. :)
Lyrica, děkujeme. :)
Gladys, pěkný. :) Syn má jen jedno jméno, ale při křtinách jsme mu dali křestní jméno po tchánovi, takže syn je křtěný Jan Pavel. :)

Tak nám ta neděle pomalu končí, já jsem ještě nedoléčená, ale co naplat, do práce musím, chjo… Tak snad vás budu stíhat i přes týden, i když nevím nevím, nějak se to tu rozjelo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
4.3.12 20:24

ufff, tak to dalo docela fušku vás dočíst :potlesk: Jste se hezky rozepsaly :palec:
Horoskopy neřeším a nevěřím na ně. Ze zvědavosti si je přečtu, ale fakt jen ze zvědavosti.Já jsem býk, manžel ryba a Ťulík váha.
Co se jmen týče, tak nejsme ještě rozhodnutí. První syn se jmenuje po manželovi Otakar. Je už Otakar IV. Osobně to nemám moc ráda, když se děti jmenují po rodičích, ale manžel si to moc přál. Každopádně odmítám mít dceru pojmenovanou po sobě-Eva. To by nám časem mohli říkat „stará Eva“ a „mladá Eva“ :mrgreen:
a to by mě třeba ve 40 letech vadilo, kdyby mi někdo říkal „stará Eva“ :oops:
:cert: Ale já i brácha máme jména po rodičích, a třeba s tím vyzvedáváním zásilek na poště to bylo super :palec:
Při prvním těhu jsme do papírů k porodu napsali Veroniku. Já moc chtěla Emmu, ale to se nelíbilo manželovi a korunu tomu nasadila švagrová, která mi říkala, že Emmu nee, že jí budou ve škole říkat „emmička pička“ :mrgreen: :zed:
:oops: no,takže Emmu my 100% nedáme.. Ale docela se mi líbí Izabela, Stela, Monika, Kateřina, .. no každou chvilku jiné jméno. Chvílema si pohrávám i s Amálií..
Odpoledne jsme s manželem bvli na muzikálu Bídníci a fakt super - doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
4.3.12 20:28

Nety- tak se drž a nějak to zvládni v pracovním procesu :hug:
Já jdu zítra ke gynokologovi, tak se docela těším.
Holky, kde kupujete ta zázvorová lízátka? V lékárně? Asi jo,že? taky je vyzkouším. V minulém těhu jsem je zaznamenala, až už jsem nevolnosti neměla, ale teď by docela bodly, pakliže opravdu pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 20:29

Teda holky,vy jste drbny :mrgreen: . Takových stránek ;) . Co se týká jmen,tak jsme nad tím s manžou uvažovali už několikrát. Zatím máme v placu pro holčinu Kristýnu nebo Terezu a pro kluka nejspíš Michal nebo Štěpán. Ale člověk míní…Ve finále může být všechno jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
4.3.12 20:32

Jaru - Michal je hezké jméno. Jmenuje se tak druhý brácha a s oblibou jsem mu říkala Myšáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:32

Ahojky dámy! Teda vy jste ukecané :mrgreen: :palec:

Tak k těmznamením, já ještě nekoukala co je štír zač, stejně na tom nic nezměním a žádného neznám, tak to budu muset nastudovat :D

A můj gynekolog je tady u nás taky jen jednou v týdnu. Já před půlrokem přestoupila ze super moderní ordinace, kde byla dlouhá objednací lhůta a náladový dr. k super naladěnému dr. který mě vezme hned jak přijdu, ale ordinace z roku raz dva :? ALe pro mě ten přístup doktora je dost důležitý, takže jsem docela ráda, že jsem od toho náladového pryč…

A ke jménům, my máme holčičku jasnou Emu, to jméno máme vybrané už strašně dlouho, co jsme spolu. Pak se miteda líbí Julie, Nela, Aneta…A kluka jsem dřív chtěla Tadeáše, ale už nechci, tak se mi líbí Daniel, Adam, Lukáš, Matěj, David, ale připadá v úvahu jediný Daniel, protože ostatní jména už máme v rodiě nebo Matěj je pes :lol: Ale nejsíš to bude Jakub po tatínkovi, protože si to moc přeje…Mě se sice líbí to jméno, ale ne když se budou s taťkou jmenovat stejně… :? No ještě budu bojovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 20:33

Evíku,lízátka mají v lékárnách a pokud se nepletu,tak asi čtyři příchutě.
Jo a těm horoskopům,já jsem býk a manža beran.Prý to vůbec nejde k sobě
:mrgreen:. Je fakt,že občas zkoušíme,kdo má tvrdší hlavu ;) Nakonec ale vždycky všechno dobrý a koneckonců vzduch se občas musí pročistit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.12 20:35

Gladys - je, to maji chlapeckove krasna jmena! I to treti vybrane je moc pekne. Urcite se nenajde sikoro daleko zadne jine dite, ktere by se jmenovalo stejne :palec:

Tady je to s temi jmeny obcas divocina, treba s kamaradcinym synkem chodi do skoly holcicka, ktera se jmenuje Peeche. No, snad nepojede do CR na dovolenou… :mrgreen:

Jinak my mame asi ve jmenu take jasno, mame Oswalda, Martena, a treti bude Antony. Ani si netroufam verit, ze by se nam mohla povest holcicka, muj chlap asi umi jen kluky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
4.3.12 20:39

ahoj, vezmete mě do party??? :mavam:
jsem po iui a v pátek mi Mudra udělala obrovskou radost :srdce: :srdce: doma už jednoho lumpíka máme a na tohle miminko/miminka jsme se moc těšili a načekali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí