Poradna duly
Jana Čurdová
If-ko, to je teda zvlášní gynekolog, no možná že už se někdy spletl a nějaká maminka mu to dala řádně vyžrat, tak se bojí. ![]()
Gladys, moc děkuji za radu.
No to jsi měla hezký vycházky, já měla 2 hodiny dopoledne a 2 odpoledne. A to bych si musela nechat rozepsat tak, abych ráno mohla Honzíka odvést do školky a odpoledne ho zase vyzvednout. Jinak v práci někdy možnost úniku před tím kouřem mám, někdy ne. Mám svoji kancelář, kde se nekouří, což je fajn, ale všude jinde ve firmě se kouří (je to malá firma) a často musím být u šéfa, kde je zakouřeno imervére, tak fakt nevím, no uvidíme, jestli s ním bude nějaká dohoda.
ifko, tak mu na 3D řekneš, ať tam najede a to už poznáš sama, jestli je tam pindík nebo kávové zrno ![]()
nety, nezvládnul by vozit dítě do školky muž? Že by ti napsala ty vycházky o to delší odpoledne. No a nebo to na šéfa vybal, třeba se mu nebude hodit, kdybys šla na neschopenku a radši se s kouřením trochu uklidní než aby musel zaučovat někoho nového
Gladys, manžel jezdí do práce ve 4 ráno, takže ten by malýho do školky hodit fakt nemohl.
A šéf je takovej ignorant, tomu je všechno jedno, no ale nejdřív se aspoň pokusím to s ním nějak skoulet a kdyby to fakt nešlo, tak holt zatroubím k ústupu.
A budu doufat, že budu mít ty vycházky trošku rozumný.
Holky můj doktor je starší pán, řekla bych už v důchodovém věku, který neuznává nic moderního mi přijde, takže to prostě neříká, pač se to dřív taky nedělalo, neřekne to ani těm co si to zaplatí, pak jsou holky naštvaný a jezdí jinam. Ani s otěhotněním mi moc nepomohl, nabízel mi dokonce antikoncepci, asi tím myslel tak na měsíc na dva, a pak to zkusit znova se snažit, ale já s ním o tom vůbec nechtěla diskutovat, neberu HA od roku 2006, takže jsem nehodlala s tím začínat znova. Nakonec jsem si sama musela najít kliniku, kde mi zjistili špatnou hladinu hormonů, hodně zvýšený prolaktin, který fungoval jako antikoncepce, tak moc jsem chtěla mimi až se moje tělo začalo chovat jako těhotné.
Už jsem objednaná dokonce k nové doktorce, z různých důvodů už jsem to musela 2× rušit a měnit a teď když už se zase zadařilo konečně tak přemýšlím, že zůstanu u toho starého, protože má zase právě lepší UZ a všechno v našem městě jako jediný. No mám dilema, mladší šikovná rozumná doktorka versus vybavení a zkušenost mého starého doktora. ![]()
Gladys, na pachy se taky těším, minule jsem zakázala manželovi i péct chleba v domácí pekárně, to se fakt nedalo a nebo udělanou cibulku, to byl děs ![]()
Nety, Rennie mi pomáhají i na tu kyselost ale asi tak na půl hodiny takže to není žádná výhra. U nás práci naštěstí přestal kouřit i šéf tak je to fajn. Uvidíš jak to půjde a když nepůjde tak bych tam nebyla a na vycházky se zkusila domluvit jen na odpoledne vcelku a ráno bych tu školku riskla, pokud to nemáš moc daleko.
Pohlaví si taky nechám říct jak to půjde ![]()
Kdy to chcete říkat v práci, já se budu snažit vydržet až po 1.screeningu.
Gladys píše:
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak?Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony
Já Tě zkoriguju ![]()
ALe sem se jen tak koukla do listopadu
Nevím, no, třeba to fakt byla jen opožděná ovulace nebo co ![]()
No kdyžtak se za měsíc přehlásím do prosince ![]()
Nepindej, určitě to teď krásně poroste. To bys dítěti neudělala, rodit v prosinci v předvánočním blázinci
Listopad je ideální ![]()
Sio, děkuji za radu. ![]()
Babo, gratuluji. ![]()
Holky, já mám teda trochu hlavu z toho, že to bude Štír. Se Štírama moc zkušenost nemám, znám jen 3 a zrovna tihle 3 jsou docela drastický případy.
Tak snad někdo znáte nějakýho hodnýho a klidnýho, nekonfliktního Štíra, abych byla klidnější. ![]()
První syn je Býk a teda sedí to na něj dokonale. ![]()
Ahoj holky
vítám nové těhulky a také 2 nové třetitěhulky
Už jsem vás dočetla. Zázvorová lízátka jsem nikdy neměla. Oblečků mám hodně neutrálního, u starší holky mi řekli pohlaví až v 32tt a u mladší ve 26tt. Tak doufám, že tentokrát to bude dřív.
Jinak u nás doufám v klučinu, ikdyž holka by byla taky dobrá.
Na kontrolu se budu objednávat zítra, můj doktor objednává tak na 9tt, takže času dost. ![]()
nety, prvorozený je beránek. No beran tvrdohlavej vzteklej je to
Takže mám pocit, že když jsem přežila berana, přežiju už všechno ![]()
Gladys, to je fakt, taky znám pár beranů a jsou to pěkní paličáci.
Já jsem blíženec, no taky žádná výhra, někdy sama nevím co chci, jsem fakt rozdvojená. Kdybych si mohla vybrat, nejvíc by se mi líbil asi ráček, ryba nebo panna, to jsou takový hodný klidný povahy.
A taky váhy a střelec mi připadaj takový bezkonfliktní. ![]()
Holky, ja mam prvniho lvicka a druhyho vodnare a oba maji nadherny horoskop - kamaradka jim ho vypracovala, venuje se tomu odborne. Toho stira abych pravdu rekla se taky trosku obavam, znam dobre dva a oba tez docela tragicke pripady…
![]()
Taky se srovnávám s tím že by to byl štír, ale holka měla být taky a je ještě váha, tak třeba ![]()
nety píše:
Sio, děkuji za radu.
Babo, gratuluji.
Holky, já mám teda trochu hlavu z toho, že to bude Štír. Se Štírama moc zkušenost nemám, znám jen 3 a zrovna tihle 3 jsou docela drastický případy.Tak snad někdo znáte nějakýho hodnýho a klidnýho, nekonfliktního Štíra, abych byla klidnější.
První syn je Býk a teda sedí to na něj dokonale.