Poradna duly
Jana Čurdová
Já znám panny jako dost tvrdohlavý ale určitě je to případ od případu a i tak s tím štírem.
nety píše:
Gladys, to je fakt, taky znám pár beranů a jsou to pěkní paličáci.Já jsem blíženec, no taky žádná výhra, někdy sama nevím co chci, jsem fakt rozdvojená. Kdybych si mohla vybrat, nejvíc by se mi líbil asi ráček, ryba nebo panna, to jsou takový hodný klidný povahy.
A taky váhy a střelec mi připadaj takový bezkonfliktní.
nety píše:
Gladys, to je fakt, taky znám pár beranů a jsou to pěkní paličáci.Já jsem blíženec, no taky žádná výhra, někdy sama nevím co chci, jsem fakt rozdvojená. Kdybych si mohla vybrat, nejvíc by se mi líbil asi ráček, ryba nebo panna, to jsou takový hodný klidný povahy.
A taky váhy a střelec mi připadaj takový bezkonfliktní.
Je, Nety, my byli doma - ja a tatka panna, mamka a segra ryba, a dalsi segra rak
Urcite bysme ti byli jako rodina sympaticti
![]()
Taky jsem se ještě neobjednávala, nechám to na konec března.
Zvonilka1983 píše:
Ahoj holky
vítám nové těhulky a také 2 nové třetitěhulkyUž jsem vás dočetla. Zázvorová lízátka jsem nikdy neměla. Oblečků mám hodně neutrálního, u starší holky mi řekli pohlaví až v 32tt a u mladší ve 26tt. Tak doufám, že tentokrát to bude dřív.
Jinak u nás doufám v klučinu, ikdyž holka by byla taky dobrá.
Na kontrolu se budu objednávat zítra, můj doktor objednává tak na 9tt, takže času dost.
Starší dcerka je Rak a mladší Vodnář. Ono je to holky jedno, každé znamení má své pro i proti. ![]()
Kdybych věřila na horoskopy, tak se zblázním. SPíš teda muž
Je panna, já býk, děti lev a beran. Bysme ho zadupali do země.
Na ovlivnění hvězdami nevěřím vůbec, možná by mohla mít vliv délka světelné fázedne během těhotenství matky, ale že by ten vliv byl takový, aby předurčil nějaké typické vlastnosti pro znamení, tomu nevěřím.
Dělali pokus, kde udělali X lidem horoskopy, rozdali je náhodně a 90% lidí uvedlo, jak se to přesný ![]()
A už vás seru, co? ![]()
Sio já bych klidně objednala dýl, ale u mého doktora je dlouhá čekací doba, je tam jen 2 dny v týdnu odpo.ledne a chodí k němu hodně pacientek. ![]()
Klementyno, tak to bych si s vámi rozumněla. ![]()
Sio, tak uvidíme, snad to bude jak říkáš, případ od případu a zrovna třeba tyhle naše listopadový miminka nám přehodnotěj na štíry názor. ![]()
Jo jo, každé znamení má něco. ![]()
Babo, já čekala, kdy se ozveš
Já myslím, že kdyby holkám tak sešlo na konkrétním znamení, tak by podle toho i plodily ![]()
Já tam mám doktorku jen jeden den v týdnu, sama má malýho prcka doma
ony jsou tam sice dvě a můžu jít i k té druhé ale zas tak na to nespěchám tak se objednám k té své. Objednat se objednám asi tak za týden, ale jít tam chci až konec měsíce.
Zvonilka1983 píše:
Sio já bych klidně objednala dýl, ale u mého doktora je dlouhá čekací doba, je tam jen 2 dny v týdnu odpo.ledne a chodí k němu hodně pacientek.
Holky to bylo jediné znamení které jsem si nepřála, když jsme začali plánovat. ŠTÍR! A víte jak to je odříkaného největší krajíc.
Ale mě to neva, bude to určitě hodný štíreček, navzdory tomu, že s nimi mám taky hodně špatné zkušenosti. Já si přála beránka nebo váhy. No jo no, osudu neporučíš! ![]()
Gladys píše:
Babo, já čekala, kdy se ozvešJá myslím, že kdyby holkám tak sešlo na konkrétním znamení, tak by podle toho i plodily
Tak tak. ![]()
Koukám holky, že hodně z nás má gynekologa pracujícího jen 1-2 dny v týdnu, můj pracuje každou středu a každý sudý pátek, jako myslím tady, ostatní dny pracuje ještě jinde. Ale je špičkovej, mnohem lepší než ten co jsem ho měla předtím, takže mi to ani nevadí. ![]()
If-ko, s tím odříkaným krajícem souhlasím. ![]()
Tak můj gyndař pracuje normálně celý týden, ale čekačky tam jsou šílený. Ale jak jde o těhotenství, tak objednává hnedka za 2-3 dny. Mě přijde, že ty těhotný jsou pro něj nejlepší. Vždycky když jsem tam šla s nějakým problémem, tak se ptala sestra: A nejste těhotná? a hnedka doktor: A nemůžete být těhotná? - Na tom nic není, kdyby se jim u toho nerozzářili oči a nebyli zklamaní, když jsem řekla, že ne.
A k těm znamením musím říct, že jsem docela ráda, že na to moc nevěřím a neřeším. Bych mohla být smutná
Já jsem panna a manžel je rak
Štíra znám jen jednoho a byl to fajn chlap (akorát je mu 40a je sám, protože se párkrát spálil), byl mojí předmaturitní láskou ![]()
Holky, to mate jeste dobry s temi doktory, ja jsem v UK a tady zenska behem celyho tehotenstvi nevidi doktora ani jednou. Je to tu tak, ze se az do dvanacteho tydne nedeje vubec nic, potom je prvni ultrazvuk, potom nic az do dvaadvacateho tydne, tam je druhy ultrazvuk a potom uz nic az do porodu. Jen koncem tehotenstvi dochazime kazdych 14 dni k porodni asistentce, ktera zmeri tlak, poslechne srdicko, zepta se jak se dari a nashledanou…
Ja jsem si vzdy zajela na prvni ultrazvuk do Ceska, abych videla, jestli je srdicko a je vse v poradku.
Liduše píše:
Tak můj gyndař pracuje normálně celý týden, ale čekačky tam jsou šílený. Ale jak jde o těhotenství, tak objednává hnedka za 2-3 dny. Mě přijde, že ty těhotný jsou pro něj nejlepší. Vždycky když jsem tam šla s nějakým problémem, tak se ptala sestra: A nejste těhotná? a hnedka doktor: A nemůžete být těhotná? - Na tom nic není, kdyby se jim u toho nerozzářili oči a nebyli zklamaní, když jsem řekla, že ne.
A k těm znamením musím říct, že jsem docela ráda, že na to moc nevěřím a neřeším. Bych mohla být smutnáJá jsem panna a manžel je rak
Štíra znám jen jednoho a byl to fajn chlap (akorát je mu 40a je sám, protože se párkrát spálil), byl mojí předmaturitní láskou
Lidus, schvalne jsem si ted precetla znameni stira a pise se tam mimo jine, ze stiri byvaji casto v pozdejsim veku samotarsti podivini ![]()
Klementyna píše:Liduše píše:Lidus, schvalne jsem si ted precetla znameni stira a pise se tam mimo jine, ze stiri byvaji casto v pozdejsim veku samotarsti podivini
A k těm znamením musím říct, že jsem docela ráda, že na to moc nevěřím a neřeším. Bych mohla být smutnáJá jsem panna a manžel je rak
Štíra znám jen jednoho a byl to fajn chlap (akorát je mu 40a je sám, protože se párkrát spálil), byl mojí předmaturitní láskou
Taky jsem to zrovna dočetla a je tam i o tom, že jim dlouho trvá, než odpustí a tak. No, přesně v tom vidím toho svého kamaráda ![]()