Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno holky ráda bych se k vám taky přidala. ![]()
Včera jsem si dělala test a byl tam pidi duch a dnes už je slabá čárka. Podle MS bych měla mít termín 10.11. a zadařilo je nám první měsíc snažení
. Jinak se jedná o naše třetí miminko. ![]()
Teď mi to docvaklo, v půl pátý do práce?
Tak to se přiznávám, že bych fakt asi nevstala
Dostaenš se aspoň brzy z práce?
Zvonilko, gratuluju, jsem ráda, že nejsem jediný exot se třetětem ![]()
Gladys také gratuluji a i já jsem ráda, že tu nebudu sama se třeťátkem. ![]()
Gladys,do práce to má dvacet minut autem,naštěstí.Jen musím ráno vyvenčit čubinu,zavést utrouš,pak kvůli němu hodit tak na čtvrt hodiny nohy nahoru,taky se uvést do přijatelnýho stavu a pak vyrazit na cestu. Dělám dispečeřinu,takže musím brzo,ale zase na druhou stranu,díky tomu netvrdnu v práci ještě v pět odpoledne.
A neboj,pokud ta červená není v kuse a moc,tak je tu pořád ještě šance na to,že to bude O.K. ![]()
jj, zatím to mám spočítané na 29. října. První dítko jsem přenášela 9 dnů, tak uvidíme jak to bude teď.
Já jsem dneska moc ráda, že je sobota a o malého se stará manžel. Teď jsem je právě vyslala na procházku a jdu si lehnout k nějakému filmu nebo ke knížce. Je mi dneska fakt blbě. Před chvílí manžel jedl mandarinku, tak se mi úplně obrátil žaludek z toho „smradu“ a jsem hrozně unavená. Doufám, že zítra bude líp. Jedeme do Prahy na Bídníky.Ťulíka bude hlídat moje mamka, tak doufám, že si to trochu užijeme:)
Co u vás nového?
Já jsem unavená, je mi na blití, dítě chce jet někam autem
Což se mi teda fakt nechce, sice došel chleba, ale ten můžu koupit i ve večerce a nemusím kvůli tomu nikam jezdit. Je zajímavý, že se se mnou nebojí jezdit, mám řidičák od ledna ![]()
Holky, mě nic není
Mě bylo blbě než jsem šla ve středu k doktorovi, a od té doby nic. Já snad fakt nejsem těhotná ![]()
Lidu - gratuluju, že je ti dobře
docela bych to měnila, protože s malým svištěm je to docela náročný. On je nabytý energií a já K.O.
Gladys - to máš můj velký obdiv, že hned jedeš s čerstvým řidičákem s dítětem v autě. Já se po obdržení řidičáku dlouho bála jezdit sama, ale až jsem to překonala, tak to bylo v pohodě a teď řídím kdykoli, kdekoli a moc ráda a myslím, že i docela dobře:-)
Liduše, já měla u druhého příznaky snad 5.den po oplodnění, nikdy bych tomu nevěřila, špinění nidační jeden den, pálení žáhy, bolavý prsa a pak šlus a v době očekávané ms mi absolutně nic nebylo, až někdy kolem 8.tt mi začlo být tak nějak permanentně šoufl. A je naprosto v pořádku, teď mi tu mrčí v ohradě
Stejně tak spousta holek měla příznaky, i nevolnosti a přitom embryo už nežilo, tohle se vůbec nedá takto posuzovat ![]()
No, snad máte pravdu
Ale to čekání je hrozný. Mám ale tak pozitivní test, že to snad cysta nemůže způsobit (pořád to sílí, tak věřím v těhu)
Snad nebudu blinkat ![]()
Ahojda holky,me krom hladu nic neni:-(…je t divny..12.3 jdu na gyndu.dnes bych mela byt 5+0tt…
Ahoj holky!
Já doufám, že se nám všem za pár dní objeví na utz prcek
My jsme mu dnes koupili takový malý bílý bodýčka se zvířátkem!
Poprvé jsme nekoupili nic a stejně z toho bylo ZT, tak teď na to prdím a klidně si sem tam něco koupím ![]()