Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
4.3.12 14:33

Holky to já na znamení věřím, ale samozřejmě je to vždy ovlivněné ascendentem, takže nemůžeme nikoho házet do jednoho pyttle.

Klemy, to už jsem někde četla že to tam takhle je, to bych z toho měla asi pěkné nervy holka! :zed: No však neboj nic, začne to tak brzo i u nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 14:56

A holky, nechala jsem si přinést knížku „Jak se bude vaše dítě jmenovat“ tak budu studovat, už jsem to projela letecky a jsou tam občas hrozné nesmysly, nechápu jak to může někdo dát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 15:00

If-ka, tu knížku jsem tuším měla taky jednou v ruce a fakt jsem občas žasla. My jsme v prvním těhotenství měli 3× potvrzenou holčičku, jak už jsem psala, měla to být Simonka. No ale narodil se Honzík. :)
Teď jsme se s manželem zas bavili o jménech, říkal že Simonku už by asi nedal, že už je to takový obehraný, jak jsme se o ní furt bavili v prvním těhu. No mně by se líbila Natálka. :) Ne proto, že je teď moderní, ale proto, že se mi líbí, u nás v širokém příbuzenstvu žádná není a s malou by se nám to rýmovalo. :) Já jsem Aneta a hodně lidí mi říká Nety, Natálka by byla Naty. :) A pro chlapečeka by se mi líbil Adam, ale manželovi se to nelíbí, chtěl by Pepu. To se zas nelíbí mně. :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.12 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 15:01

Liduš, to je fajn, že máš se štírem pozitivní zkušenost. :)
Klementy, to tam máte docela drsný, s těma doktorama. :think: By mě zajímalo, jak se tam zachycujou mimoděložní těhotenství.
If-ko, máš pravdu, ascendenty dělají taky hodně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
4.3.12 15:12

Nety, mám dceru Anetu ale Nety mě nenapadlo říkat, ale hezký :palec: Mě se strašně dlouho líbí Nela ale teď ji má kde kdo tak asi přehodnotím a manžel dnes říkal že má beruška dnes svátek, tak se asi zakoukal do jména Stela. No jsem zvědavá, jestli vůbec holka nebo kluk, a je mi to fuk, hlavně aby všechno bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.3.12 15:19

Sio, přesně tak, hlavně aby bylo to maličké v pořádku, to je jediné na čem záleží. :) Nela je taky hezký. :) Já nevím, ale jak se všude říká „Nedávej Terezku, Natálku, Nelu, apod.“, že jich je všude plno, tak teda v mém okolí neznám žádnou malou Terezku, jen jednu dospělou, žádnou Natálku a žádnou Nelu, tady se to nějak nevyskytuje. :) Spíš jsem se tu hodně setkala se jmény Karolínka, Amálka, Anička, Sofie, Ema a tak.

Příspěvek upraven 04.03.12 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 15:20

Naty, já vůbec nevím co my dáme. Když jsme začali plánovat, tak jsem chtěla kluku Jindru po manželovi, ale nevím jestli jsem si tím stále tak jistá, protože já jsem po mamce, brácha po tátovi a občas s tím byl problém, ale zase to má výhodu, že jsme si navzájem přebírali poštu bez problémů.
A budu muset vybírat jména bez r a bez ř, na to už mě drahý můj upozornil, ale ani nemusel, vím, že by se mu to špatně vyslovovalo. Já bych chtěla něco krátkého a jednoduchého, jako je Ema nebo Nela, ale ani o tom ještě nejsem přesvědčená.
Asi si vyberu jména a pak budeme losovat z klobouku… :mrgreen:

Adam je super, máme jednoho doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 15:23

Jéé to jsme se tu shodli, já holky právě nechci momentálně oblíbené jméno, aby jich pak nebylo moc.
Kámoška má Lauru a taky se mi moc líbí, řekla bych že taky ještě moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.12 15:42

Holky, ja hledala v anglickych jmenech inspiraci, aby to bylo neco mezinarodniho, no a nestacila jsem se divit, jaka jmena tu normalne existuji - napr. Lucifer, Satan… Tak jestli chcete neobvykle jmeno..... ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
4.3.12 18:10

Ahojda,to my mame vybrane jmeno pro holku:Nina nebo Amelie a pro kluka:Adam,Mathyas..

• Citovat
  • Upravit
1628
4.3.12 18:23

Jé holky, tak to jste fakt rychlé, já i když o tom přemýšlím, tak vůbec ještě nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.3.12 18:24

Omlouvám se, že sem lezu, ale zaujal mě název diskze. Do stejné, jen s číslovkou 2011 jsem vstoupila před rokem, tak Vám jdu popřát hodně zdravíčka pro prcky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 18:28

Jééé to přece vůbec nevadí! Máš krásného prcka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.3.12 18:30
If-ka píše:
Jééé to přece vůbec nevadí! Máš krásného prcka! ;)

Díky moc :kytka: Všechna :mrgreen: listopadová :mrgreen: miminka jsou krásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 18:33

Tak to jsi mě moc potěšila, ještě nám řekni že štíreček je hodné a zlaté dětátko a budeme tu nejspokojenější. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí