Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.3.12 19:59

Zandulo, já jsem se bez břicha vždycky cítila v tom oddělení s pidivěcma nepatřičně, jako nějaký úchyl :oops: :oops: :oops: No teď už na to kašlu, oblečků mám habakuk. :lol: Jen teda na úplně špatný roční období :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 20:53

If-ko, hezky se ti to hcg zesiluje. :palec:
Zvonilko, gratuluju. :) A co by sis přála, třetí holčičku nebo pro změnu chlapečka? :)
Evíku, tak si zítra Bídníky užijte. ;) A teda na tebe ty nevolnosti působěj fakt hodně, tak snad to brzy přejde. :)
Sandro, nemusí ti být, mně začalo být v první těhotenství špatně až v 7.tt, do té doby mi akorát nevoněly cigarety, ale ne že by mi z nich bylo blbě, prostě mi začaly víc smrdět. Tak držím palečky. :)
Zandulo, taky na pověry nevěřím, my měli před porodem normálně doma nastrojenou postýlku, kočárek, všechno a Honzík se narodil naprosto v pořádku, apgar skóre ukázkově 10-10-10. Naproti tomu jsem četla o maminkách, který měly všechno schovaný u rodičů a dopadlo to špatně. Věřím na osud, jestli se to miminko má narodit zdravý, narodí se zdravý třeba i mamince která je furt nemocná a má třeba deprese atd. A jestli se nemá narodit zdravý nebo se nemá narodit vůbec, tak mu nepomůže ani když maminka je ukázkově zdravá, bere vitaminy, odpočívá a je v pohodě.
Gladys, koukám že řešíme stejný problém, taky mám po Honzíkovi hromadu oblečků, ale narodil se na jaře a tohle miminko se má narodit na zimu, no ale může bejt jinak velký, tak uvidíme. Jak velcí byli při narození tví kluci? Můj byl kus chlapa, 53cm a 3850g. :) Takže ty pidivěci moc neunosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 20:54

Jinak já dneska akorát upekla na kšeft dopoledne dort a odpoledne jsem celý prospala. :oops: Jak budu s takovou únavou fungovat v práci, to teda nevím. Ale blbě mi dneska moc nebylo, akorát z cibulovýho sirupu na kašel se mi vždycky obrací žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 21:17

Nety, to ho teda byl už pěknej kousek :mrgreen: Mates měl 3,5kg a 50cm, Franta byl trochu větší nějakých 52cm a cca 3700g, byl vážený až odpoledne a mezitím se zvládnul velmi intenzivně vysmolit, takže měl nějakých 3600g a vlastně vůbec neubíral, jen přibýval :lol:
Já se chystám pro prtě něco spíchnout, celkem se mi na zimu osvědčila flísová kombinéza, tak si říkám, že zkusím podle nějakého overálku ušít, mám tu jen ve velikosti 86, tak třeba 68, že v tom sice bude nejdřív plavat, ale oni rostou tak rychle, že mu bude za chvilku akorát. A konečně bych se mohla pochlapit a uháčkovat aspoň svetýrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 21:24

Gladys, to jsi šikovná, že umíš šít a háčkovat. :palec: Já si umím akorát tak přišít knoflík. :oops: A rodila jsi přirozeně nebo císařem? Já přirozeně bez epidurálu, doktor u mě až do konce porodu pořádně nebyl a porodní asistentky mi řekly, že mi nic nedaj, že porod se má prostě vytrpět. Tak jsem trpěla. Na zadek jsem si sedla až měsíc po porodu. :jazyk: Tak doufám že tohle miminko bude menší. :oops:
No holky, sice je to hódně předčasné, ale moje oblíbené téma, takže se vás zeptám, máte představu jaké jméno pro miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 21:33

No já to moc neumím, spíš se snažím, teď jsem si koupila šicí stroj a snažím se nesešít si ruce k sobě, zatím jsem ušila povlak na polštář, synovi na tričko na karneval jsem přišila červený flís a na něj černé tečky, šel za berušku a bylo to i z dálky vidět, že je to vyráběné doma :oops: :lol:
Rodila jsem obě děti vaginálně, jednou v porodnici, podruhý doma, popis kdyžtak v podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 21:39

Díky, já furt ten tvůj podpis neviděla. :) U přechozích příspěvků ho teda stále nevidím. Jinak důležitý je, že jsi se k tomu odhodlala, ono to bude lepší a lepší. :) Já trávila celý první těhotenství na neschopence, měla jsem málo vycházek, tak jsem se začala sama učit péct dorty. Ze začátku taky žádná sláva, ale dneska už ke mně choděj lidi docela dost, abych jim upekla na kšeft. :) Ale na šití si teda netroufám, to jsi fakt dobrá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 21:45

nety, ale na to pečení musí být fakt zručnost, hlavně když to dělá člověk pro sebe, tak třeba nevadí, že je to trochu šišatý či tak, ale jakmile to dělá za peníze, tak se může něco zvrtnout, srazit, připálit :mrgreen: takže obdiv, já bych se vlastníma rukama asi moc nevydělala :lol:
Jinak já házím podpis jen někdy, jinak ho mám vypnutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 22:30

Gladys, aha, říkala jsem si, jestli si ten podpis nepouštíš jen občas. :) Jo, taky se s těma dortama napekluju, když chci aby to vypadalo, no aspoň si trénuju svoji mizernou trpělivost. :mrgreen: Jinak mě ještě bavěj drhaný náramky přátelství, ale těm se teď moc nevěnuju, je to sice hezký, ale nepraktický, vydělat se tím moc nedá a oblíknout do toho dítě taky ne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.3.12 22:47

Ahoj holky, tak bych se k vam rada pridala, jsem dnes 13 DPO a uz od 9 DPO mi carka krasne sili, tak doufam a verim, ze bude vse v poradku a v listopadu porodim. Termin mi vychazi na 11. 11.
Diskuzi jsem zatim jen tak zbezne preletla, jdu vas docist poradne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.3.12 22:51

Ahojky Klemy, tak to budeme mít hned za sebou… Vítej do partičky, já se tu taky teprve rozkoukávám!!! ;)

Jinak holky dneska jsem se předzásobila zázvorovímy lízátky a těhu čajem, tak doufám, že to nebude až tak potřeba, ale radši jsem si zabalila do práce, kdyby náhodou něco.

Gladys jdu si tě postudovat, ty jo rodit doma… to bych asi nezvládla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.3.12 22:59

Ahoj Ifko, diky za privitani :D
Ja budu urcite rodit pozdeji, protoze minule jsem prenasela skoro tyden, tak nepocitam, ze by to ted bylo lepsi :cert: :lol:

A nevolnosti se vubec neobavam, protoze mi zatim nikdy pri tehotenstvi blbe nebylo, ani jednou. Ani zadne jine tehu priznaky nevedu, proste pohoda jazz :mrgreen: (Ted se tu smeju, a treba to i u mne za trest dorazi v plne sile :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.3.12 23:00

No tak jsem nic neprostudovala Gladys… ;) ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
3.3.12 23:10

Klementyno, nádhernej termín porodu. :D Tak gratuluju a držím palečky, ať je vše v pořádku. :)
If-ko, zázvorový lízátka už jsem si taky koupila, budou se v práci hodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.3.12 23:14

Klemi, nikdy neříkej nikdy… ;) no já nemám podle čeho soudit, jsem těhu poprvé.

Naty, je to fakt jen pro sichr, i kdybych je měla vycucat jen tak, hned jsem jedno zkusila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí