Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukám, že jsme se tu pěkně sešly, že nechceme nikdo jít do října ![]()
Jinak já mám příznaky nevolnost, mám strašný hlad, ale nemůžu se na jídlo ani podívat, to mám po ránu a pak ještě odpoledne a pak už to většinu ok…Pak se mi točí hlava a mám citlivější prsa, jinak zatím v pohodě! ![]()
Montmark, no chlap to zas až tak neprožívá, první šlo kolem něj fakt mimo, druhý taky tak nějak, plus byli problémy v manželství a tak, teď třetí mám slíbeno, že se kvůli ničemu nebudu muset stresovat. On na ty bříška a miminka není, baví ho až větší děti.
Zandulo, tak budu držte palce, ať se embrouš hezky vyvíjí ![]()
Já nevím, mě už při tom špinění i napadlo, že už na mě taky došlo, protože jsem nikdy nebyla těhotná, aniž by to nevyšlo, když čtu, kdo všechno měl ZT, tak si skoro říkám, že statisticky není možné, abych byla potřetí těhotná a potřetí to vyšlo
No takový pitomý úvahy no ![]()
No, taky jsem chtěla jít později, ale zas jsem to chtěla víc lidem vykecat, proto jsem chtěla mít potvrzení od doktora. Snad to bude v pohodě. Manžel je rád, miminko jsme chtěli a proto jsme se vlastně brali. 14 dní je dlouhá doba, já mám čekat týden a je mi hrozně ![]()
Gladys, jsi klikařka a jsme moc rády, že jsme tady s tebou, to je jenom pozitivní!!!!
…doufám, že to na nás taky hodíš!!!:)) ![]()
Liduško, když potřebuješ, aby to utíkalo, tak se to vlče, je to děsný, ale držím palce a všechno bude v pořádku, koukni na Gladys:))
Gladys děkuju ![]()
No já taky netušila že ZT je tak častý a je to teda hnus, jak jsem si to sama prožila, tak pak ženský v okolí začaly říkat, já to prožila taky, a já taky atd. takže jsem fakt koukala! ![]()
Jinak můj chlap to zatím moc neprožívá, protože ještě není nic jistého, ale je strašně rád! Včera ho dokonce nějak osvítilo a najednou jel do obchodu a přivezl tam odsud maličký tričko s nápisem I love daddy, daddy loves me
Tak mi udělal radost, že si na to malý vzpomněl i přesto, že není jistý…
Liduš, čekání je běs, já si tenkrát stáhla program na odpočítávání času do kontroly, aspoň ty ubývající setiny a vteřiny mi dělali dobře, když se to celkově vleklo. Určitě to všechno dobře dopadne, neboj
Jen zkrátka bylo moc brzy, to je všechno
Tak tom mýmu to asi ještě pořádně nedocvaklo
.Tomu se vůbec nedivím,protože mě to taky chvílema ještě nedochází,ale tomu se po tom všem,co máme za sebou, ani není možný divit… Prostě jsem si to teď vůbec nepřipouštěla k tělu ani když jsem stimulovala,ani potom po odběrech a transferu. Prý tři dny absolutní klid a potom do testu klidový režim. Houby
. U mě zafungovali tři dny klidovýho režimu a potom úplně normální fungování,což v mým případě bylo odhazovaní a vymetání sněhu(přece se nebudu v těch sr… brodit po kolena), nakládání uhlí do kotle(zmrznout se mi opravdu nechtělo,když nebyl mužskej doma),potom začalo tát,takže všude proudy vody,mužskej v práci,takže motyku do ruky a šup vyhloubit odtokovou strouhu kolem garáže(přece ji nenechám vyplavit),tahání tašek s nákupem ani nekomentuju atd. Prostě nejsem holka z porcelánu,tak jsem se podle toho chovala a ejhle,asi jsem našla způsob,jak na to. ![]()
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak?
Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony ![]()
Gladys píše:
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak?Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony
Tak o to nemusíš říkat dvakrát
![]()
Jaruš, jasně, když se má udržet, tak se udrží
Já si občas říkám, jaká to byla sranda v prvním těhotenství, mě přetěžovalo zvednout i 5kilo, teď zvedám 17kg nebo nějak cca 10kg a zkrátka jinak to nejde a ani mi to nepřijde ![]()
Gladys píše:
Jaruš, jasně, když se má udržet, tak se udržíJá si občas říkám, jaká to byla sranda v prvním těhotenství, mě přetěžovalo zvednout i 5kilo, teď zvedám 17kg nebo nějak cca 10kg a zkrátka jinak to nejde a ani mi to nepřijde
To je právě ono,z toho opatrování se, vyroste snad každý a „co tě nezabije,to tě posílí“ ![]()
Gladys píše:
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak?Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony
To je dobře, že tu budeme mít zkušenou matku
A kdyby náhodou, tk my se ozveme
![]()
Ták, obě smráďata jsou uložená, muž pryč, co já jen budu dělat s volným večerem ![]()
Já jsem celkem zvědavá, zda se nám tentokrát povedla holka, jako ne že bych na tom nějak extra lpěla, ale přeci jen to hlodá
Minule jsme vydrželi překvapení až do porodu, ale tentokrát nevím nevím, přiznávám, že už teď jsem hodně zvědavá ![]()