Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
2.3.12 16:16

Tak koukám, že jsme se tu pěkně sešly, že nechceme nikdo jít do října :D

Jinak já mám příznaky nevolnost, mám strašný hlad, ale nemůžu se na jídlo ani podívat, to mám po ránu a pak ještě odpoledne a pak už to většinu ok…Pak se mi točí hlava a mám citlivější prsa, jinak zatím v pohodě! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:20

Montmark, no chlap to zas až tak neprožívá, první šlo kolem něj fakt mimo, druhý taky tak nějak, plus byli problémy v manželství a tak, teď třetí mám slíbeno, že se kvůli ničemu nebudu muset stresovat. On na ty bříška a miminka není, baví ho až větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:23

Zandulo, tak budu držte palce, ať se embrouš hezky vyvíjí ;)

Já nevím, mě už při tom špinění i napadlo, že už na mě taky došlo, protože jsem nikdy nebyla těhotná, aniž by to nevyšlo, když čtu, kdo všechno měl ZT, tak si skoro říkám, že statisticky není možné, abych byla potřetí těhotná a potřetí to vyšlo :oops: No takový pitomý úvahy no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
2.3.12 16:27

No, taky jsem chtěla jít později, ale zas jsem to chtěla víc lidem vykecat, proto jsem chtěla mít potvrzení od doktora. Snad to bude v pohodě. Manžel je rád, miminko jsme chtěli a proto jsme se vlastně brali. 14 dní je dlouhá doba, já mám čekat týden a je mi hrozně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.3.12 16:27

Gladys, jsi klikařka a jsme moc rády, že jsme tady s tebou, to je jenom pozitivní!!!! :potlesk: …doufám, že to na nás taky hodíš!!!:)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.3.12 16:28

Liduško, když potřebuješ, aby to utíkalo, tak se to vlče, je to děsný, ale držím palce a všechno bude v pořádku, koukni na Gladys:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 16:28

Gladys děkuju :hug:
No já taky netušila že ZT je tak častý a je to teda hnus, jak jsem si to sama prožila, tak pak ženský v okolí začaly říkat, já to prožila taky, a já taky atd. takže jsem fakt koukala! 8o

Jinak můj chlap to zatím moc neprožívá, protože ještě není nic jistého, ale je strašně rád! Včera ho dokonce nějak osvítilo a najednou jel do obchodu a přivezl tam odsud maličký tričko s nápisem I love daddy, daddy loves me :palec: Tak mi udělal radost, že si na to malý vzpomněl i přesto, že není jistý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:33

Liduš, čekání je běs, já si tenkrát stáhla program na odpočítávání času do kontroly, aspoň ty ubývající setiny a vteřiny mi dělali dobře, když se to celkově vleklo. Určitě to všechno dobře dopadne, neboj :hug: Jen zkrátka bylo moc brzy, to je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 16:35

Tak tom mýmu to asi ještě pořádně nedocvaklo :mrgreen: .Tomu se vůbec nedivím,protože mě to taky chvílema ještě nedochází,ale tomu se po tom všem,co máme za sebou, ani není možný divit… Prostě jsem si to teď vůbec nepřipouštěla k tělu ani když jsem stimulovala,ani potom po odběrech a transferu. Prý tři dny absolutní klid a potom do testu klidový režim. Houby :mrgreen: . U mě zafungovali tři dny klidovýho režimu a potom úplně normální fungování,což v mým případě bylo odhazovaní a vymetání sněhu(přece se nebudu v těch sr… brodit po kolena), nakládání uhlí do kotle(zmrznout se mi opravdu nechtělo,když nebyl mužskej doma),potom začalo tát,takže všude proudy vody,mužskej v práci,takže motyku do ruky a šup vyhloubit odtokovou strouhu kolem garáže(přece ji nenechám vyplavit),tahání tašek s nákupem ani nekomentuju atd. Prostě nejsem holka z porcelánu,tak jsem se podle toho chovala a ejhle,asi jsem našla způsob,jak na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:36

Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak? :mrgreen: Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 16:38
Gladys píše:
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak? :mrgreen: Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony :oops:

Tak o to nemusíš říkat dvakrát :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 16:39

Jaruš, jasně, když se má udržet, tak se udrží 8) Já si občas říkám, jaká to byla sranda v prvním těhotenství, mě přetěžovalo zvednout i 5kilo, teď zvedám 17kg nebo nějak cca 10kg a zkrátka jinak to nejde a ani mi to nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.12 16:55
Gladys píše:
Jaruš, jasně, když se má udržet, tak se udrží 8) Já si občas říkám, jaká to byla sranda v prvním těhotenství, mě přetěžovalo zvednout i 5kilo, teď zvedám 17kg nebo nějak cca 10kg a zkrátka jinak to nejde a ani mi to nepřijde :lol:

To je právě ono,z toho opatrování se, vyroste snad každý a „co tě nezabije,to tě posílí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 17:15
Gladys píše:
Teď koukám, že jsem tu zatím jediná více matka, je to tak? :mrgreen: Kdybych byla náhodou chytrá jak rádio, tak mě odkažte do vhodných mezí, já k tomu mívám sklony :oops:

To je dobře, že tu budeme mít zkušenou matku :palec: A kdyby náhodou, tk my se ozveme :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 19:45

Ták, obě smráďata jsou uložená, muž pryč, co já jen budu dělat s volným večerem :mrgreen:

Já jsem celkem zvědavá, zda se nám tentokrát povedla holka, jako ne že bych na tom nějak extra lpěla, ale přeci jen to hlodá :lol: Minule jsme vydrželi překvapení až do porodu, ale tentokrát nevím nevím, přiznávám, že už teď jsem hodně zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí