Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
2.3.12 21:29

Evíku, tak to už by mohlo být vidět i :srdce: . :) A i já tobě přeju tu holčičku. :)
Zandulo, to je mi tě líto, tak ať se brzy uzdravíš. Jo jo, snad to těm miminkům neublíží, musíme věřit. Já dělám co můžu, čaje s citronem, heřmánkový, Vincentka na pití, Vincentka ve spreji, cibulovej sirup, samozřejmě silný ponožky a zabalenej krk, hodně větrám, na topení mokrej ručník, ale ne a ne se z toho úplně dostat. :(
Gladys, děkuji, tak to jsi mě uklidnila. :D Tak teď se do tý léčby musím zakousnout co nejvíc to jde, páč teď už miminko na tom cévním systému napojený je. :) Jinak jsi teda dost dobrá, že jsi švihla s kouřením hned jak jsi objevila //, smekám. :) Já jsem teda sváteční kuřák, takže s tímhle ani nebojuju, ale v práci u nás hulej úplně všichni a jsou tam zasmraděný všechny kancly, to bude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 21:32

Gladys, to jsi mě uklidnila, rotože já bych bez kapek na noc neusnula, takže si jednou večer vždy stříknu Olynth…Já už nosní sliznici mám stejně jetou, protože si ten Olynth stříkám každý večer už síleně dlouho, jsem na něm trošku závislá… :oops: Ale až opadne ta největší rýma, tak na noc budu používat už jen ty přírodní kapky a přes den je nepotřebuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:33

Nety, zas až tak obdivuhodný to není, já kouřila tak 3-5denně, žádný velký dávky, první dva nebo tři dny jsem teda trochu skuhrala, navíc trochu hormonální nálady k tomu a tak, ale teď už jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
2.3.12 21:35

Ahoj holky - před 3 lety jsem zjistila, že jsem těhotná, neuvěřitelně to letí…z listopaďátka bylo nakonec o dva dny říjňátko :-)

Letos se snažíme o druhé…ráda bych se k vám přidala, ale bohužel nevím, zda nám to vyšlo. Dnes byla na UTZ dutinka, dle dr. jevící se jako těhotenství, ale na kr. testu z pondělka HCG negativní, odebrala znova, tak uvidíme po víkendu dle výsledků…

Moc vám přeji, ať je vše v pořádku, krásné těhotenství :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
2.3.12 21:35

Zandulo, jojo bohužel ta závislost se opravdu takto dá vypěstovat. Chce to vlhčí vzduch, třeba si rozvěsit před spaním mokrý ručníky, v ložnici má být maximálně 20stupňů. Já teda trpěla na oteklé sliznice v obou těhotenstvých, hlavně v druhém trimestru, jak se zvýší podíl krve v těle, trochu se zvýší tlak, tak jsem furt nemohla v leže dýchat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 21:36

Ahoj Renat a v kolikátem bys měla být tt?
já jsem dnes 5+4tt a u dr. taky byla vidět jen dutinka, krev na hcg mi ještě nebrali a k dr. jdu až za tři týdny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:37

renat, co těhotenský test, ten vyšel pozitivně? Moc držím palce, ať se dutinka hezky vyvíjí a příště už je tam i srdíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.3.12 21:38

Zandulo, sem tam v největší krizi když se v noci dusím si ten Olynth taky stříknu, nemělo by to až tak vadit, já mám normálně na astma Nasonex, to je kortikosteroid, stříká se do nosu a alergoložka mi říkala, že když otěhotním a budu se dusit, tak ten nosní sprej až tak nevadí, páč se to vstřebává nějak jinak, že to nejde tolik k miminku a je to lepší, než když se matka dusí, páč pak se dusí i to dítě.
Gladys, tak to je fajn, že už jsi v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.3.12 21:39

Renat, i já držím palečky, ať to dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
2.3.12 21:43

zandula tak to je co to nevím, ale vůbec. Protože jsem měla hodně rozházené cykly, nevím délku cyklu apod.
Ovulace byla ale dle všeho později, cca kolem 17.-18.2. :nevim:
Mně neznepokojuje ta dutinka, to né, ale v pondělí mi vzala známá krev a HCG bylo pod hodnotou, která se za pozitivní nepovažuje, takže výsledek negativní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
renat2
2.3.12 21:44

gladys na testech jen hodně slabá čárka, víceméně neměnná :nevim:

Děkuji moc všem :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
2.3.12 21:49

renat, některé laborky mají jako negativní nastavenou hodnotu hcg 8, což už zase není tak málo a pokud máš hcg i detekovatelné v moči, tak bych to nebrala jako negativní. Testy nejsou dělané na stanovení kvantity (tj hodnoty), jen kvality (přítomnost/nepřítomnost hcg), každému ledviny pracují jinak. Všechno může ještě dobře dopadnout. A pokud ne, tak příroda to tak má zařízený, lešpí teď než kdyby to miminko vzdalo na konci trimestru nebo ještě později :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.3.12 03:14

Ahojky holky :mavam: tak já se taky hlásím, i když mi to přijde ještě brzo. Jsem po IUI a na UZ do CARu jedu 13.3. V pondělí a v pátek jsem šla na krev jako samoplátce a HCG bylo poprvé 72 a včera 549, od minulého pátku mi pomalu ale jistě zesiluje čárka na tt, dnes už je nádherná! Jestli to dobře počítám, tak bych měla být 4+1tt s termínem podle MS 10.11. a podle ovu 7.11., takže koukám, že jsem tu z vás zatím nejmíň. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.3.12 07:27

Teda holky,vy jste noční ptáci :mrgreen: . Já jsem teď normálně mrtvá už kolem osmý a v nejpozěji v devět už mám půlnoc. Je teda fakt,že vstávám v půl pátý do práce a mám toho tak nějak za celý den plný kecky,ale i tak. Nikdy jsem neusnula před desátou a pokud se mi to povedlo,tak jsem zase strašně brzo strašila. Teď ne,lehnu a chrápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 08:11

ifko, ahoj, krásně ti roste hcg :palec:

Jaru, no jo, já jsem noční pták, mě se i chce spát, ale předržím to a pak tu vždycky zkejsnu :lol: U mě je to daný tím, že tak kolem 7-půl8 strčím starší dítě do postele a pak mám volno, tak si chci vždycky užít že mi tu nikdo nekvičí :oops:

U mě včera večer na gaťkách zase červená, to je fakt nekonečný :zed: A dnes ráno čisto. Ale panu Kloboučkovi se zřejmě daří, právě jsem si dala k snídani ovomaltinu a mléčný řez a přemýšlím, zda ho udržím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí