Poradna duly
Jana Čurdová
@Ringle @Ringle Děkujeme ke gratulaci, však už jsme se nemohli dočkat, tak hurááá. Od čtvrtka teda nic, až zas dneska večer. Úplně mě vždycky dostane, jak se Tomí tváří překvapeně, když se točí na bok - pak LUP a je ne bříšku - kouká udiveně, kde se tam vzal
Jo s tim prsem je to boj, už to právě trvá těch 14 dní, stále mu ho nabízím, vždy jako první, když je víc hladový, ale je to pořád stejné, vydrží to tak 5 minut a pak se začně Tomí stranšně rozčilovat a už se pořád jen odtahuje a kňourá (výjimka je první ranni kojo, kdy jsou prsa plná po noční pauze, ale to jedno vždycky o poznání míň než to druhé
) Napadlo mě, zda to nemá souvislost s operací fibromu, kteoru jsme s tímto prsem absolvovala asi před 2 lety a moc se nepovedla - byla tam sraženina a mám tam do dnes zatvrdlinu ![]()
Jinak s tou flaškou to máme podobné. Minulý týden jsem prosila taťku, aby vzal poprvé od porodu noční krmení za mě a stejnak nakonec skončili po hodině boje s flaškou u mé postele a prosili o prsíčko. Prostě Tomí flašku ne a nechtěl, pořád jí odstrkoval. Přitom jsme to před 2 měsícema zkoušeli poprvé s flaškou, když jsem byla nemocná, a to si Tomí v pohodě vzal. Ale možná byl problém teď v tom, že jsem měla menzes a to mlíčko bylo odstříkané v době, kdy jsem menzes neměla, tak možná ho mátla ta jiná chuť…