Poradna duly
Jana Čurdová
@Immortalkova A já už myslela, že rodíš
Bude to střelec, to je jasné
Taky mám teď strašně málo pohybů. Musela jsem k tomu po poradně do porodky na kontrolní monitor, ale tam to vyšlo dobře. Celkem mě to znervozňuje. A to čekání…všechno už připravené, jen kontrakce nikde
Ještě abych nakonec nepřenášela. Tak jsem moc zvědavá, kdy to příjde. Mě pořád tvrdne břicho, ale nic z toho ![]()
Holky my se hlasime z domova.
Kubik se narodil v utery 20.11. V 9:30. V 6 to zaclo a malem sme to nestihli.
Vazil 4260g a meril 51 cm.
Byl celej sisatej a nateklej, ale uz je krasnej klucik. Jj moje maly brisko a malo mista..
Holky, tak jsem se zrovna vratila z poradny cela zdrcena. Doktor mi udelal opravdu podrobne UTZ vysetreni a zjistil, ze mam malo plodove vody. Uz totiz vice jak tyden citim jen malo pohybu. Takze zitra mam nastup v 6 rano na vyvolani. Bojim se, aby bylo vsechno v poradku. Chtela jsem se tomu vyhnout a nechat to na prirode a miminku az bude pripraveno, ale bohuzel ![]()
@Immortalkova Je, to jsem rada, ze jdes zitra taky!
Zase jsme na tom stejne
Ja prave zkousela uz skoro cele dny ty vyhanejici metody, az jsem z toho asi chytla chripku (hlavne z tech dlouhych prochazek). Takze dneska uz na vsechno kaslu, stejne me tresti hlava a zkusim se vyspat a nabrat silu. Dame si pak vedet, jak jsme dopadly ju. Budu na tebe m yslet a drzet palecky ![]()
Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte..
děkuju ![]()
@Immortalkova no neboj. My měli syndrom modré masky, hodně velký ty otoky a ted už je to krasavec. Šisku ještě trošičku má, ale není vidět a během týdne by měla zmizet úplně…
Příspěvek upraven 12.03.13 v 02:10