Poradna duly
Jana Čurdová
@cosinka
hm, tak to bych asi mela byt potichu
Budu moc drzet palecky, musis nas tady informovat az to prijde, at jsme v obraze ![]()
@Immortalkova Tak že by se už něco konečně začalo dít?
Ale teď mi je zase úplně skvělě, jen jsem hrozně unavená. Taky mám občas rozeznat pohyby od tvrdnutí břicha, ale kontrakce snad poznáme ![]()
Taky se vám stává, že se vám břicho vyboulí jen na jedné straně a je jen na jedné straně tvrdé a na druhé měké?? ![]()
To se mi pak manžel směje, že mám v břichu šišouna
@cosinka
Neboj já tak měla malou věčně vyvalenou na pravo, na levo se ji moc nechtělo, tam to asi neměla vyležený tak ![]()
@cosinka Mě se vždycky na levé straně udělá obrovská boule (asi záda) a na pravém boku mi vyleze menší (asi noha). Takto stejně to mám už několik týdnů, jakoby už nemělo místo se hýbat jinak. Je to sranda, pozorovat toho malého vetřelce ![]()
@MartickaNela
@Ringle
Malej je taky věčně v pravo ![]()
V levo to taky není vyležený
![]()
Holky, tak dneska se citim totalne jako necim prastena. Uplne jako pri MS nebo jeste hur chripce. Nemate s tim nekdo zkusenosti? nemuzou to byt prvni priznaky porodu?
@Immortalkova Máš pravdu, že jsme asi obě teď jedním velkým příznakem
Asi to všechno řešíme až moc. Možná by nám prospělo na to pár dnů nemyslet a užívat si poslední dny (týdny) klidu. Pak už budou galeje ![]()
Taky se teď vyhýbám nemocným. Nejhorší je, když příteli to nedojde (je to chlap) a klidně k nám na víkend vezme svou nemocnou dceru. To bych střílela ![]()
Zdravím prominte, že jsem se dlouho neozvala, ale 13.listopadu ve 4:50 se nám narodil Matěj měl 49cm a 2430gramů.
Dneska nás pustili domů až bude více času tak napíšu více.
![]()
@Myška malá jee gratulujem k prckovi… Uzivejte si spolu doma
@Myška malá Gratuluji k miminku! A tiše závidím (v tom dobrém slova smyslu;)) Užívejte si to spolu ![]()