Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
5.1.13 14:19

Ahojik maminky
Poradtě mi prosím mám doma měsíční holčičku a strašně trpí na prdíky, používám espumisan krém pupík, masírujeme cvičíme. I když jsi krásně říhne tak mi dokáže plakat i 2 hodiny kope nožičkama jak jí to bříško bolí u prvního miminka nám pomohl espumisan ale u maličké to nějak nezabírá poradte jsem :nevim: :,( zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.1.13 17:42

@Abi2 My dáváme Jáchymkovi Infacol. Ještě každý den kmín (lžičku kmínu zaluji vařící vodou a nechám vyluhovat) Malej prdí o sto šest a bolebřich jsme měli snad jen jednou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.1.13 10:46
@Immortalkova píše:
@Ringle Ahojky :kytka: Tak my se máme moc hezky, ale nebýt mého drahého, tak se sem nejspíš taky nedostanu jak je rok dlouhý :D Strašně moc mně pomáhá, vaří, uklízí, tak se s Aličkou máme jak ve vatičce. Kromě večerního bolení bříška nás nic netrápí, jen by možná mohla víc papkat - kojím ji a dokrmuji Nutrilonem, tak vypije 40-50 ml cca po 3 hod. Nadýmá ji, tak je mi z toho smutno, že nevím, jak jí pomoct. Teď jsem jí po 3 dny dávala ty kapky SabSimplex, ale žádné velké zázraky se nestaly a navíc se víc jak 3 dny užívat nemají. Dodatečně přeji šťastné a veselé Vánoce s miminky :* :srdce:

Ahojky :kytka: Tak jsem se sem konecne dostala! Je to ted opravdu tezke s mimcem :) My mame taky moc sikovneho tatinka. Kazdy den vari a stara se. Nekdy mi to je uz blbe, ale rada se necham rozmazlovat :) Ze zacatku me trapilo, ze delal vse mozne krom pece o maleho. Nechtel ho ani prebalit :( Ale uz se to lepsi, maly se uz zacina usmivat, tak je hned veseleji. Jinak pribirame hrozne rychle. Matyasek se narodil jen s 2,6kg. Porodila jsem ho pred pulnoci a hned jsem ho chtela mit prvni noc u sebe. A jelikoz jsem vubec nevedela, co delat, kdyz place, tak jsem porad kojila, kojila a kojila…no a mliko se mi hrozne moc rozjelo :) Za prvni ctyri dny doma jsme pribrali 600g. Doktorka myslela, ze maji rozbitou vahu :) Ale posledni dobou mi u kojeni porad place a nevim proc :nevim: Na prdiky taky trpime, ale pomaha nam Espumisan. Vzdycky vecery mame uplakane. A v noci kojim co dve hodiny :roll: Co u vas noveho? dodatecne vse nej do noveho roku! Hlavne at jste zdrave :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.1.13 10:48
@cosinka píše:
@Abi2 My dáváme Jáchymkovi Infacol. Ještě každý den kmín (lžičku kmínu zaluji vařící vodou a nechám vyluhovat) Malej prdí o sto šest a bolebřich jsme měli snad jen jednou :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem chtela koupit Infacol, ale v lekarne mi rekli, ze je to uplne to same, co Espumisan. Stejna lecebna latka. Akorat Infacol vychazi draz, tak nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.1.13 10:59
@Ringle píše:
Taky jsem chtela koupit Infacol, ale v lekarne mi rekli, ze je to uplne to same, co Espumisan. Stejna lecebna latka. Akorat Infacol vychazi draz, tak nevim… :nevim:

Aha, tak to jsem nevěděla.
Jinak včera jsem měla kousek pórku a v noci kulíšek 2 hodiny proplakal a byl se mnou v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.1.13 11:32
@cosinka píše:
Aha, tak to jsem nevěděla.
Jinak včera jsem měla kousek pórku a v noci kulíšek 2 hodiny proplakal a byl se mnou v posteli.

Bobinek :( Taky jsem si to zazila. Myslim, ze se to uz lepsi a nejsem si jista, jestli je to kapkami nebo samo od sebe. Taky jsem ze zacatku skoro nic nejedla. Bala jsem se cokoli snist, ze z toho bude mit maly problemy. Jenze pak jsem zacala dost hubnout a bala jsem se, ze ztratim mliko. Taky ted uz to tolik neresim, ale je pravda ze jim porad dokola to same :) Na druhou stranu po kapkach vzdycky hodne prdi, tak asi ucinne budou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.1.13 12:14

Děkuji za rady moc mě pomohla hlavně psychycká podpora že na to nejsem sama :kytka:.Dnes jsi jedu pro kapičky BIFIFORM tak uvidíme ale malá my v noci propláče i 4 hodiny a hned po papání tak nevím já skoro nic já hubnu a malá pořád pláče. Prošla jsem i všechny maminkovské časopisy a zkoušela jsem všechny maminkovské rady, a nic nepomáhá. Náš malý měl koliky až do 5 mesíce tak snad se to u malé brzo zlepší dnes jsem si uvařila kmínovou polévku tak třeba jí to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
9.1.13 00:32
:kytka:

Příspěvek upraven 14.03.13 v 23:20

• Citovat
  • Upravit
9318
9.1.13 08:09

@Immortalkova vyrazka muze byt z cehokoli. My plne kojime. Jim vsecko i kacenu se zelim, pomelo cokoladu ve velkym. I cerstvi zeli, ananas. A ani boleni ani vyrazku memame - tuk tum a zaplatpanbu. @cosinka takze sparit kmin a tu vodu mu dat po lzickach? Jaky mnozstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.1.13 09:02
@kabelitka píše:
@Immortalkova vyrazka muze byt z cehokoli. My plne kojime. Jim vsecko i kacenu se zelim, pomelo cokoladu ve velkym. I cerstvi zeli, ananas. A ani boleni ani vyrazku memame - tuk tum a zaplatpanbu. @cosinka takze sparit kmin a tu vodu mu dat po lzickach? Jaky mnozstvi?

Ne, ne, to vypiješ ty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
9.1.13 17:13

@cosinka ahááá… to piju fenyklovej čaj.. tak kdyby bolení bylo zkusíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.1.13 21:21

Ahojik maminky
Tak prdíky jsme snad zažehnali aspoň trošku kapkami BIFIFORM A ESPUMISANEM :dance:.Ale objevyla jsem naší berušce bulku na hlavičce když se narodila měla ji krásně kulatou. Před týdnem u paní doktorky na kontrole nám řekla že jí máme sleželou na jednu stranu a že upřednostnuje jen jednu stranu. A je to tak 2 dny co jsem zjistila že na druhé straně má takovou zvlášní bouli nevím co to je :nevim: mám docela o ní strach :( Nevíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
1.2.13 01:15
:kytka:

Příspěvek upraven 18.03.13 v 22:22

• Citovat
  • Upravit
258
1.2.13 12:33

Tak píši jak to u nás vše vypadá malí Martínek lezou mu 8 zoubků naráz. Malé Elince zjistili alergii na bílkovinu kravského mléka a na neurologii nějakou asimetrii takže budeme cvičit vojtovku. Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.2.13 10:26

Holky, my mame taky slezenou hlavicku, ale ne na strane, ale uprostred. Tak se naopak snazim maleho davat na bok, jenze on se vzdycky vrati na zada, i kdyz ho o neco opru.
Abi2 jak se projevovala ta alergie na kravske mleko? Maly trpi prdiky a bojim se, ze to s tim taky souvisi. Jenze si nedokazu predstavit, ze bych nepila mliko a nejedla jogurty a syry - to je vlastne skoro to jedine, co jim :) A o vojtovku jsem se taky chtela zacit zajimat. Sice nam zatim nezjistili asymetrii, ale preventivne.
Holky, co delate s malymi capartiky, abyste jim pomohly v rozvoji? Bojim se, ze neco zanedbam. Snazim se maleho davat aspon dvakrat denne na brisko a uz se pekne drzi na predlokti. Taky davam na hraci deku a kdyz ma naladu, tak boucha do hracek a obcas nejakou chytne, ale spis zatim nahodne. Casto mu cvicim s nozickama…jinak ale nevim, co jeste s nim delat, abych mu pomohla ve fyzickem i dusevnim rozvoji…co delate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí