Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5090
11.11.12 17:17

@cosinka super srovnávací fotky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.11.12 18:14

@Žížala1 Jsem se snažila :oops: :mrgreen:
Ale je to docela hukot, koukat jak se to bříško týden od týdne mění :pankac:
Vlastně nejen bříško, ale i prdelkaaaa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
11.11.12 19:25

@cosinka
No to asi jo, pač já asi hubnu a začali se mi dělat strie ted na nohách ze zadu kolen v tom ohybu ne - no mě jebne 8o

• Citovat
  • Upravit
1096
11.11.12 20:43

@MartickaNela A jejdááá, tak to jsem zvědavá na sebe :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.11.12 21:23

@cosinka :D Me taky predevcirem rekla tchyne, ze mam bricho dole :D Rozdil nepoznam, protoze se vidim kazdy den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.11.12 21:24

@cosinka Super fotecky! Az mi je lito, ze jsem se taky tak nenechala fotit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.11.12 21:26

@cosinka Myslela jsem, ze mas se mnou a @Immortalkova stejny termin. Ted podle fotecek vidim, ze jsi popredu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.11.12 21:32

@Ringle No já mám první termín ve středu a druhej v pátek. Manžel tipuje čtvrtek. Tak uvidíme. Zítra jedu na kontrolu do nemocnice, tak uvidím co mi řeknou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.11.12 08:58

@cosinka Ty jo, tak to brzy! Budu drzet palecky :kytka: Pak nam hned musis dat vedet, jak jsi dopadla. Treba budes prozivat kontrakce s nami na emiminu jako nektere maminy :D
Zrovna jsem prisla od doktora a rekl, ze uz mam porodni cesty uplne pripravene. Pokud bych nahodou neporodila do tydne, tak se mam jeste ukazat. No pekne me navnadil, myslim, ze ted budu jeste napjatejsi, nez jsem byla :D
Holky, nevite, co znamena cervix skore H/2? Minule jsem měla X/2…nějak tomu nerozumím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.11.12 09:49

Prosímporaďte mi
malá má v nosánku furt nějakej bordel a špatně se jí dejchá, neteče jí z něj, ale ty smrkánky tam má, mám ruční nosní odsávajdu, ale má malý nosní dírky a mioc to nejde, jen u toho hrozně pláčr, pomůlže když koupim v lékárně mořskou sůl na propláchnutí nosánku? mně přijde hloupý jí kupovat Nasivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 10:38

Zdravím tak jak tak koukám tak se žádné nové miminko nenarodilo :mrgreen: :mrgreen:Cervix skore H/2 znamená, že je otevřená, čípek má 2cm a X/2 znamená, že se začíná otevírat, čípek má 2cm. Já mám třeba v průkazce napsaný taky H/1.Jak jste se měli o víkendu???Mě bylo pěkně mizerně dokonce to vypadalo, že budeme muset vyrazit do porodnice nakonec se to uklidnilo a nebylo z toho nic. :twisted: Ještě štěstí, že malou hlídala babička s dědou 8o Luciii25 zkus si koupit v lekárně Libenar je to pro novorozence. Já bych si asi nakapala na tu muletku a jen jí ten nos tím vytřela, víc bych jí netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.11.12 11:53

@Luciii25 Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti, ale raději než mořskou sůl bych možná koupila vincentku. Ta se mi zdá šetrnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.11.12 11:55

@Myška malá Děkuji za vysvětlení! Tak konečně to chápu a konečně mi to dává smysl, ty jeho X, Y a H v průkazce :)
Takže tebe teď taky čeká porod? a kdy máš termín? Jak dlouho už máš H? Už chci konečně rodiiiit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 12:24

Tak já jsem to taky nevěděla, ale hledala jsem to na netu. Jinak já mám X/2 od 30.týdne a H/1 mi napsal až ted při poslední prohlídce. Termín mám na 17.listopadu.Ve středu jdu už do Liberce do porodnice tak jsem zvědavá co mi tam řeknou jak to vypadá atd… :roll: :roll: Ráda bych to, už taky měla zasebou. Naše malá princezna se strašně těší na brášku. :srdce: Jsem na ni moc zvědavá až se za mnou příjde podívat. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.11.12 12:28

@Myška malá Pěkné datum 17. listopadu :) To uz se ti hodne blizi, ja mam termin az 27. I presto, ze ted mam prohlidky u doktora hodne rada a tesim se na ne, nejradeji bych na tu dalsi uz nedosla a do te doby porodila :) To cekani je nejhorsi. Nedejboze, kdybych prenasela :) Nejradeji bych si to nejak urychlila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí