Poradna duly
Jana Čurdová
@Žížala1 Jsem se snažila
![]()
Ale je to docela hukot, koukat jak se to bříško týden od týdne mění ![]()
Vlastně nejen bříško, ale i prdelkaaaa ![]()
@cosinka
No to asi jo, pač já asi hubnu a začali se mi dělat strie ted na nohách ze zadu kolen v tom ohybu ne - no mě jebne ![]()
@cosinka
Me taky predevcirem rekla tchyne, ze mam bricho dole
Rozdil nepoznam, protoze se vidim kazdy den ![]()
@cosinka Super fotecky! Az mi je lito, ze jsem se taky tak nenechala fotit ![]()
@cosinka Myslela jsem, ze mas se mnou a @Immortalkova stejny termin. Ted podle fotecek vidim, ze jsi popredu ![]()
@Ringle No já mám první termín ve středu a druhej v pátek. Manžel tipuje čtvrtek. Tak uvidíme. Zítra jedu na kontrolu do nemocnice, tak uvidím co mi řeknou ![]()
@cosinka Ty jo, tak to brzy! Budu drzet palecky
Pak nam hned musis dat vedet, jak jsi dopadla. Treba budes prozivat kontrakce s nami na emiminu jako nektere maminy ![]()
Zrovna jsem prisla od doktora a rekl, ze uz mam porodni cesty uplne pripravene. Pokud bych nahodou neporodila do tydne, tak se mam jeste ukazat. No pekne me navnadil, myslim, ze ted budu jeste napjatejsi, nez jsem byla ![]()
Holky, nevite, co znamena cervix skore H/2? Minule jsem měla X/2…nějak tomu nerozumím… ![]()
Prosímporaďte mi
malá má v nosánku furt nějakej bordel a špatně se jí dejchá, neteče jí z něj, ale ty smrkánky tam má, mám ruční nosní odsávajdu, ale má malý nosní dírky a mioc to nejde, jen u toho hrozně pláčr, pomůlže když koupim v lékárně mořskou sůl na propláchnutí nosánku? mně přijde hloupý jí kupovat Nasivin
Zdravím tak jak tak koukám tak se žádné nové miminko nenarodilo
Cervix skore H/2 znamená, že je otevřená, čípek má 2cm a X/2 znamená, že se začíná otevírat, čípek má 2cm. Já mám třeba v průkazce napsaný taky H/1.Jak jste se měli o víkendu???Mě bylo pěkně mizerně dokonce to vypadalo, že budeme muset vyrazit do porodnice nakonec se to uklidnilo a nebylo z toho nic.
Ještě štěstí, že malou hlídala babička s dědou
Luciii25 zkus si koupit v lekárně Libenar je to pro novorozence. Já bych si asi nakapala na tu muletku a jen jí ten nos tím vytřela, víc bych jí netrápila.
@Luciii25 Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti, ale raději než mořskou sůl bych možná koupila vincentku. Ta se mi zdá šetrnější ![]()
@Myška malá Děkuji za vysvětlení! Tak konečně to chápu a konečně mi to dává smysl, ty jeho X, Y a H v průkazce ![]()
Takže tebe teď taky čeká porod? a kdy máš termín? Jak dlouho už máš H? Už chci konečně rodiiiit ![]()
Tak já jsem to taky nevěděla, ale hledala jsem to na netu. Jinak já mám X/2 od 30.týdne a H/1 mi napsal až ted při poslední prohlídce. Termín mám na 17.listopadu.Ve středu jdu už do Liberce do porodnice tak jsem zvědavá co mi tam řeknou jak to vypadá atd…
Ráda bych to, už taky měla zasebou. Naše malá princezna se strašně těší na brášku.
Jsem na ni moc zvědavá až se za mnou příjde podívat.
![]()
@Myška malá Pěkné datum 17. listopadu
To uz se ti hodne blizi, ja mam termin az 27. I presto, ze ted mam prohlidky u doktora hodne rada a tesim se na ne, nejradeji bych na tu dalsi uz nedosla a do te doby porodila
To cekani je nejhorsi. Nedejboze, kdybych prenasela
Nejradeji bych si to nejak urychlila ![]()