Poradna duly
Jana Čurdová
@Immortalkova Celou dobu jsem žila v domění, že střelec je od 21. a teď jsem zjistila, že až od 23.
Takže už neuklízím a budu to v sobě držet
Poradnu mám zítra. A to mi doktor minule řekl, že už stejně asi nepříjdu, ale kdyby náhodou neporodila, tak ať se teda stavím
Musíme si ještě užít poslední dny klidu. Dneska udělám jen s prádlem a jinak budu lenošit. Stáhla jsem si plno filmů ![]()
@Myška malá Veliká gratulace
ke klučíkovi. Ať jste hlavně zdraví ![]()
@Immortalkova Tak jsem zrovna přišla od doktora. Čípek už žádný nemám, jsem otevřená na prst a hlavička naléhá. Akorát musím dneska jet na kontrolní vyšetření do porodnice. Poslední dva dny se mi zdá, že se mimčo méně hýbe, tak mě tam pro jistotu posílají. Jsem z toho celkem nervozni, snad bude vsechno v poradku. ![]()
@Immortalkova Tak jsem zpatky z vysetreni a vse je OK. To ja teda nevim, jak to mam s hlenovou zatkou
Taky mam porad MS bolesti, na tom jsme stejne
a kdyz chodim tak se mi vzdycky v trisle skripne nerv a najednou musim zastavit. Minulou noc jsem sla taky jen jednou
nechapu jakto..jinak chodim bezne trikrat - vidim, ze ty taky
Zitra vynechavam i cviceni, musim to uz vydrzet do 23. Aspon jsme na to dve ![]()
Holky, hlásím, že 6.11. v 14.23 hod. se nám narodila dcera Sára. Vážila 4430 g a měřila 51 cm. Porod byl děsnej, už fakt nikdy
Teď si zvykáme na nějaký režim, i když mi příjde že nedělám nic jinýho než jen kojím a přebaluji a pořád dokola…
Naštěstí je malá docela hodná, snad to nezakřiknu… Tak se mějte a maminkám - čekatelkám hodně štěstíčka při porodu, krásná a zdravá dítka a hlavně spokojenost!! Odpočívejte co se dá, pak to bude horší…
Ahojky holky, poraďte, udělal se mi opar, co malá? může to ode mě nějak chytit???
@akinorevna Moc gratuluju k holčičce!
Věřím, že ty začátky musí být drsné a asi si budu připadat jako dojná kráva
Ale každopádně to máš za sebou a užívej si hodné dcerušky
Mě už druhý den odchází hlenová zátka (je to nějaké divné), čípek už dávno nemám a pořád nic ![]()
Ahoj holky,
jak se tu máte? My si pomalu zavádíme režim, papáme po 2,5-3hodinkách a zatim se to pomale daří (tuk ťuk).
Ve 3týdnech už máme 4,5kg - takže nám nic nechybí nejspíš
už pomale bude přestupovat z velikosti 50 na 56 ![]()
@Immortalkova Uz jsi tady nebyla dva dny, ze by uz mimco bylo na svete???
![]()
@MartickaNela A jak to všechno zvládáš mamino? Jsou to opravdu takové galeje nebo si to užíváš? Je mi jasné, že záleží na miminku, ale zajímalo by mě to ![]()
@Ringle
Tak pokud funguje, to že malá spinká alespoň ty dvě hodinky, tak se to dá zvládat. Dneska jsem třeba v klidu umyla nádobí, uvařila, nakoupila, i si umyla a vyfoukala hlavu
Ne vždy je takový štěstí
protože ona moc velkej spáč teda není. Kolikrát ji musím nechat vyplakat, aby se vůbec unavila trochu a usla. Jinak jelikož jsem v práci dělala týden noční a pak doma atd, tak spánek mi zatím nějak nechybí ani.
Příspěvek upraven 11.03.13 v 23:40