Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoy, chtěla jsem se vás zeptat co máte taky listopadové miminka, už se vám přetáčí ze zad na bříško??
Už se o to pokouší, o to přetočení, někdy mu to jde samo někdy mu pommůžu.
Ale každopádně se snaží, šikulka. Trošku jsme mu to ukázali a tak si to bud zapamatoval nebo na to pak už sám přišel
@Hanka 32 fakt? To malá vůbec, když jí ukazuju jak na to, tak se hned jak jí pustím přetočí zpátky na záda ![]()
Mimča jsou individuální, neznamená že se řídí tabulkami
vůbec bych to neřešila, mě doktorka říkala v poradně že malý je šikovný, že je zvědavý jak holčička.
ty totiž většinou dělají rychlejší pokroky jak kluci
můj malej zase nechtěl vůbec pást koníčky, vztekal se, a až to zkusil sám a dostal se na bříško tak už je to lepší
momentálně se povaluje na bočku a snaží se na to břicho dostat
Ahoj já měa termín 4.12. 2012 a malej se narodil 27.11.
musela jsem rodit císařským řezem, protože byl zadečkem dolů, ale vše proběhlo v pořádku malej měl 3420 g a 50 cm
sháním kamarádku na povídání, možná procházky a sem tam nějaké to kafčo nebo tak…
@Lindsay píše:
Ahoj já měa termín 4.12. 2012 a malej se narodil 27.11.musela jsem rodit císařským řezem, protože byl zadečkem dolů, ale vše proběhlo v pořádku malej měl 3420 g a 50 cm
sháním kamarádku na povídání, možná procházky a sem tam nějaké to kafčo nebo tak…
ahojky,
já taky rodila SC plánovaně, kvůli poloze KP. Termín 18.11. a malý je 13.11.takže taky o kousek dřív. Ale jinak zdravé miminko, je to zlatíčko. Odkud by měli být holky na popovídání?
Hanka
Ahoj, to je nejdůležitější to zdraví
na popovídání odkudkoliv, ale na procházky a kafča atd tak Plzeňsko nejlépe Přeštice, ale tady moc holek asi není
@Lindsay píše:
Ahoj, to je nejdůležitější to zdravína popovídání odkudkoliv, ale na procházky a kafča atd tak Plzeňsko nejlépe Přeštice, ale tady moc holek asi není
tak to je pravda, já mám zase pocit, že tady není nikdo ze zlína.
ale tak třeba někoho potkáme až budou prcci větší v rodinných centrech..
pokec je tady perfektní, a o všem takže super
Škoda no.. ale pokecat můžeme klidně tady nebo na fb
to není problém.. ráda poznávám nové lidi
@Lindsay píše: Škoda no.. ale pokecat můžeme klidně tady nebo na fbto není problém.. ráda poznávám nové lidi
asi je to lepší tady, je to k tématu… ![]()
Immortalkova
ahoj, tak to je dobrý
a je to škoda no, že jsme daleko, ale ned se nic dělat, aspoň si můžeme psát tady ![]()
@Ringle
my máme mírně sleženou do leva a vzadu kolečko bez vlásků snad