Poradna duly
Jana Čurdová
@Myška malá Hm, tak to doufam, ze se tomu taky vyhnu
Vubec se mi to nelibi ![]()
@Immortalkova Tak to jsem moc ráda, že to dopadlo dobře
Taky bych u toho ležela raději na zádech, běžně takto spím a mimčo je více aktivní. V pondělí jdu zase tak to zkusím navrhnout. Už se nemůžu dočkat
Tak ráda jsem k dr. nikdy nechodila
Taky jsem myslela, že mimčo ještě rotuje, když sestupuje dolů…v tom ti opravdu neporadím. Sama nevím, jak ho mám vytočené, ale podle boulí na břiše je asi zády ![]()
@Immortalkova To me zase vystreluje krec v trisle. Vetsinou, kdyz jdu na prochazku a to pak tak zaboli, ze se musim uplne zastavit a rozdychat to. Ale je to jen chvilkova zalezitost
Minule se jeden pan tak lekl, kdyz me videl, jak me to chytlo
Jsem se az musela smat. Vidis to, tak mozna to nemusi byt zadicka. Kdovi, co to je
A dulezite je, ze mimco radi
I kdyz ja tech pohybu mam cim dal tim mene.
@Immortalkova
@Ringle
Tak včera a dnes prcek řádí snad celej den. On snad vůbec nespí ![]()
@Immortalkova Právě tento týden moc nedivočil, říkala jsem si, že už tam nemá místo. Ale zato včera a dnes si to fakt vynahradil
![]()
Jinak stydká kost mě taky nebolí ![]()
@cosinka
Buď ráda
Včera k večeru mi došlo, že se prcek celý den moc nehýbal. Začala jsem být z toho trochu nesvá, ale stačila teplá vana a voda na břicho a hned se probral a už jsem měla boule po celém břichu
No a v noci jsem z toho jeho protahování ani nespala ![]()
@Immortalkova Tak bolest stydke kosti me uz taky potkava. Nastesti se to da vydrzet
Jinak nasledujici mesic ma byt nadprumerne teply, tak asi nachystam chlapovi i teplejsi verzi obleceni pro mimco na cestu z nemocnice. Tak rada se hrabu v tech obleccich ![]()
@Ringle To je pravda, když nedivočí, tak mám strach, jestli se něco neděje. Pak jsem ráda že si zase zakope. Ale až vykoukne na svět, tak by se mohl uklidnit
![]()
Včera mi říkala tchýně, že už mám břicho dole, já to nějak nepoznám ![]()
@Immortalkova Já bych právě neřekla, že mi pupík klesá
Ale tchýně se švagrovou povídaly, že jo.
Pro zajímavost přikládám fotky pupíku od 12 týdne, poslední fotka je dnes (po huse s bramborovým knedlíkem, červeným zelím, bramborovou plackou a nakonec dýňový koláč
)
@cosinka
ty máš furt tak pěkný bříško, mě za poslední týden popraskalo ![]()
@MartickaNela Já tam mám zase na posledních dvou fotkách fleky od opaření ![]()
A popraskat mi ještě může. Prý i po porodu ![]()