Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
21.10.12 20:42

Já bych se radši sebrala a jela do porodnice na kontrolu, maximálně ti řeknou že je brzo a jela jsi zbytečně. Lepší jet na kontrolu víckrát než si potom vyčítat, že už jsi tam měla být kontrolovaná. Nejspíš by ti natočili monitor, prohlédli a řekli víc než tady na diskusích :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
21.10.12 20:54

@ostruzinka
Já osobně bych popis jako vystřelování do kříže a třísel atd, brala že se něco rozjíždí, ale jestli se to dá vydržet tak těžko říct… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21
21.10.12 20:56

Já bych i jela, ale už jednou jsem ze sebe takhle udělala „blbce“ a nerada bych to opakovala. A měla bych si vzít sebou i věci, pokud se rozhodnu to risknout a jet? Nemáme auto a nejsem si jistá tou sanitkou. A ještě bych se chtěla zeptat. Při jedné velké křeči jsem to nevydržela a vzala si magnesium lactici, udělala jsem chybu? Lékařka mi řekla, už před čtrnácti dny, že se začínám otvírat. A tak si nejsem jistá a rada zkušených mi pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.10.12 20:57

No, právě, že se to ještě dá vydržet a tak nevím, ale to může být i tím, že jsem to nevydržela a vzala si magnezium lactici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.10.12 21:49

@ostruzinka Já bych raději jela. Lepší udělat ze sebe blbce, než něco zanedbat. A těšku bych si vzala preventivně taky. Držím palec a dej info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.10.12 10:49

Ahoj holky! Jestli dovolíte, ráda se k vám přidám. Jsem už několik měsíců v diskuzi říjen 2012, ale minulý týden mě dr. „zmrazil“ tím, že termín porodu 20.10 se přesouvá na 2.-5.11 - dle ULZ, který pořád přepočítával z 10 a 12.tt… Ale to, že když mi dělal ULZ před 14 dny a malá měla cca 3900 g a vycházelo to už na 40tt, to nebral vůbec v potaz… Takže i když mi bývá všelijak, asi se smířím s tím, že porod se prostě ještě pár dní oddálí…no kdo ví, jak to bude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.10.12 12:36

@akinorevna Ahojky :mavam:
Ty bláho 3900g, tak to bych nedala. Třeba to bude každou chvilu. Já mám termin 17.11,ale už se modlím at je prcek každou chvilu venku. Termín mám jen jeden, vychází mě to stejne i podle měsičku i podle ultrazvuku, tak jsem zvědava. Vše mě bolí, jsem protivná sama sobě a nejsem hlavně schopna nic udělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 13:24
@Tlapička píše:
@akinorevna Ahojky :mavam:
Ty bláho 3900g, tak to bych nedala. Třeba to bude každou chvilu. Já mám termin 17.11,ale už se modlím at je prcek každou chvilu venku. Termín mám jen jeden, vychází mě to stejne i podle měsičku i podle ultrazvuku, tak jsem zvědava. Vše mě bolí, jsem protivná sama sobě a nejsem hlavně schopna nic udělat. :zed:

S tou protivností tě naprosto chápu :D já jsem protivná hlavně na přítele, ale kolikrát se na ten svůj ksicht nemůžu podívat ani do zrcadla..jak jsem zpruzená! :mrgreen: Já jsem měla jeden termín 21.10 což už je pasé a další 4.11 takže ať už to je.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.10.12 14:02

@malaVetrackova Tak to už to máš za pár. Já mám termín 16.11 a už bych nejraději rodila teď. Ne že by mi vadil pupík, ale bolí mě hrozně noha a nemůžu vůbec chodit. Ach jo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 14:08

@cosinka vždycky jsem nechápala jakto že ženský ke konci těhu už nemůžou, jsou vysílený, začínají být protivný, ale už to chápu…Poslední měsíc, poslední týdny jsou fakt krušný.. :) Bych nevěřila, že se to tak prudce změní.. z čeho Tě bolí noha? Něco sis udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.10.12 14:24

@malaVetrackova Ne, neudělala. Začla mě lehce bolet už tak od 4 měsíce. Ale Je to tak 10 dní, co začla bolet tak moc, že chodím jak kachna a ještě k tomu s bolestí :,(
Bolí mě jakoby na levé straně zadku někdě vevnitř. Nevím jak bych to popsala. Kyčel to určitě není, je to spíš nějakej sval. Nebo jestli tam mám něco skříplého, nebo se tam nějak roztahuju :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.10.12 14:24

@Tlapicka můj první koubelínek měl 4600 g a rodila jsem normálně - nikomu nepřeju to začít :zed: Takže dr. asi počítá s tím, že to „nějak“ zase zvládnu.
Jinak já začala pěkně natíkat, dneska mi prazvláštně tvrdne břicho, ale myslím, že to nic neznamená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
23.10.12 14:35

Syn měl při narození 4,810 kg, narodil se normálně, protože si doktor před porodem na ultrazvuku nevšiml 8o že je větší. Tvrdil mi, že je to standartní, spíš menší plod (holky před ním měli 3,140 kg a 3,850 kg - a to jsem tvrdila, že větší miminko snad porodit ani nejde, proto jsem se ptala, jestli není miminko moc velké). Až u porodu když doktor sáhnul na břicho tak řekl „jé, my rodíme děti 2?“ Na to jsem se bránila že ne, že rodím jedno a malý. Tak se zasmál a řekl že buď dvě nebo sloníka, ale protože postupoval hodně rychle, tak na císařský řez bylo pozdě, protože by ho museli prý tahat porodními cestami jakoby zpět. Jsem zvědavá na zítřejší ultrazvuk, budu 36+1, co řekne doktor za váhový odhad a hlavně monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 18:43

@cosinka Hm, to je zvláštní, ale asi vím jak tě to bolí, protože tohle se mi párkrát taky stalo..a je to dosti nepříjemný. Tak ať ti to přítel pořádně promasíruje, třeba to pomůže.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.10.12 21:36

Ahojte všichni.. :) čas od času se sem příjdu podívat a čtu co tu píšete. Nenapadlo vás někoho založit skupinu na fb? Já se přiznám, že bych měla zájem si s váma psát, ale stále zapomínám se sem příhlásit, takže tu jsem tak jednou za čtvrt roku. Na fb bývá hodně lidí častěji, tak sem si říkala, jestli by o to tady někdo měl zájem.. :) jinak my máme termín teď 30.10 podle PM, ale jsme si téměř 100% jistí, že to příjde až v listopadu. :) Včera podle Ultrazvuku vážíme 3500g tak snad už to nahoru moc nepoleze.. :) můj první měl 4150g a to teda žádná slast.. :) A kde budete rodit? Je tu někdo z prahy kdo bude rodit na bulovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí