Poradna duly
Jana Čurdová
@MartickaNela Je krásná…posílam velike gratulace, at je zdrava a roste jako z vody a dělá Vám jen samou radost.
![]()
@Immortalkova Mě už týden taky bolí prsty a klouby na rukách. Hlavně ráno a večer. Čím to je? Ráno nedám ani ruku v pěst ![]()
Zdravím jsem tu nováček. Termín porodu mám podle Ms 13.11,ale podle posledního ultrazvuku to vychází na 17.11.
Jinak gratuluji k narozeným miminkům.
@MartickaNela Nelinka je krásná, gratuluju
Ale nejvíc vyčerpaně vypadá tatínek ![]()
@Immortalkova Máma má artrozu v prstech, tak už jsem se lekla, že to na mě leze taky ![]()
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak to dr taky řeknu ![]()
@kabelitka píše:
@Ringle no minule uz se mu nelibil monitor a malej je dost velkej a hlavu uz ma nacpanou dole. Takze ted ve stredu se uvidi co a jak. Radej vyvolani nez aby bylo nestesti
A nevis nahodou kolik vazi? Me ted v pondeli rekl ze mezi 3-3,2kg…no, mohl rovnou rict, ze mezi 3-4
Ale urcite, pokud tam neco nesedi tak je treba s tim neco delat…
@Immortalkova S rukama jsme na tom stejne
Uz dva tydny me tak natekaji a citim to hlavne v kloubech. Nejhorsi to je v noci a rano nejsem schopna si pomalu ani umyt zuby. Pomaha mi na to plavani, nebo spise ta studena voda
Uz me to tam dole dost poboliva a to jsem si dneska koupila dalsi permici na jogu pro tehotne, tak to musim nejak dochodit…ale dava mi to teda hodne zabrat
Pisni zitra novinky, jsem zvedava ![]()
@Immortalkova Ty jo, to je teda novinek…drzim palecky at to v patek dopadne dobre
Musi
Vubec nevim, jak na tom jsem s hranicnimi prutoky (slysim to poprve) a placentou…u tebe to poznal podle UTZ? Tak uvidis, kazdopadne, to co se ma stat, se stane ![]()