Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanesca
12.11.12 13:09
:kytka:

Příspěvek upraven 11.03.13 v 01:34

• Citovat
  • Upravit
9318
12.11.12 13:49

@Immortalkova jj psala a od čtvrta jsem jak znovuzrozená, že mám starch že budu ještě přenášet. :mrgreen: Najednou můžu spát, nic mě skoro nebolí, žádní poslíčci - nic.
Bříško mám hodně dole, ale to je tak všechno. SIce je malej nacpanej v pánvy, ale dr říkal, že to nemusí nic znamenat. No uvidíme.
Už bych to chtěla mít za sebou, ale na druhou stranu, teď to je pohodlný, nic nedělám, cpu se, válím se :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
12.11.12 14:05

Příspěvek upraven 11.03.13 v 01:37

• Citovat
  • Upravit
9318
12.11.12 14:23

Je pravda že stydká kost taky někdy bolí, ale ne jak ten minulý týden. To sem fakt myslela že se rozsypu.
Jinak toto je týden starej pupík a ted jak popad, tak sem to dýchání ani nepoznala. Není zas tak velkej. Ale vylezli žebra a tak podle toho sem poznala že je níž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.11.12 18:20

@kabelitka Pěknej pupíček :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
12.11.12 21:19

Příspěvek upraven 11.03.13 v 01:39

• Citovat
  • Upravit
887
13.11.12 10:28

Holky, dala jsem se dneska na uklízení. Už mám všude vyluxováno a snad mě to tady zase nepohltí a budu pokračovat dále. Třeba se to tím nějak urychlí :think: A to ještě plánuji odpo jógu pokud tam dojdu :) Vím, že bych si měla užívat poslední dny klidu a že pak na tyhlo období budu s láskou vzpomínat. Jenže já se tak na to mimčo těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
13.11.12 18:16

Příspěvek upraven 11.03.13 v 01:45

• Citovat
  • Upravit
887
14.11.12 13:53

@Immortalkova Je tak to jsem ráda, že je u tebe vše v pořádku :kytka: Včera jsem měla fakt hodně fyzicky náročný den. Dokonce mě už vyhazovali ze cvičení…nechtějí mě tam už prý vidět :) A jsem z toho dnes akorát celý den unavená, takže to musím dospat. Jinak žádní poslíčkové, vůbec nic :nevim: No začínám se připravovat na to, že snad budu i přenášet :) To by mě fakt trefilo. Je mi ale poslední dny pořád tak divně od žaludku. No celá si připadám, jak by na mě pořád lezla nějaká chřipka, ale to asi tomu patří. To bude velká holčička :)Mě taky odhadoval před 2týdny mezi 3-3,2kg, takže na tom teď budu podobně. Akorát nevím, jestli chlapeček nebo holčička. Máme to jako překvápko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
14.11.12 16:22

Příspěvek upraven 11.03.13 v 01:50

• Citovat
  • Upravit
887
14.11.12 17:02

@Immortalkova S těmi jmény to byl boj :) Holčička by byla Viktorie a kluk Matyáš. Hodně se mi líbí jméno Oliver, ale ne, za cenu toho, ze by ho oslovovali Oline, Oldo :D Taky mam „nastesti“ psa Ridgebacka. I kdyz je to lenoch a jde na ni videt, ze ji me odpocivani nesmirne vyhovuje, tak me nuti chodit na delsi prochazky a hybat se. Měla jsem v umyslu porodit Strelce :) protoze jsem taky strelec, dokonce i pritelova mamka a jeho dcera. Znameni nastupuje 21.11. :D tak uvidime. Ale ted mi je to uprimne jedno a kdybych mohla tak rodim dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
14.11.12 17:03

Holky, co mate rodit…mate taky tak male brisko? me vsichni tipuji na 6.mesic a me samotne taky neprijde, ze bych ho mela velike, kdyz to porovnam s ostatnimi. Pritom mimco uz vazi pres 3kg a ja mam 16kg nahore :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
14.11.12 20:45

Je prekvapko. Taky sem nechtela pohlavi vedet, ale manzel me prekecal.
U nas strasil dr driv ted stasil pozdej. No asi sam nevi. Me uz to je fuk. Skoro nespim tak bych to htela mit za sebou ale spokojeny zdravy mimco je nejdulezitejsi. Takze vydrzime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.11.12 10:00

Tak mam za sebou opet bezesnou noc. Asi nas to telo pripravuje na to, ze se pak vubec nevyspime :) Celou noc me nejak bolelo bricho, zase jako pri MS. Ale ted opet nic :cert: Dneska si dam dlouhou prochazku a jeste asi naposledy cviceni. Opravdu se vubec necitim na to, ze bych mela v nasledujicich 2 tydnech rodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 10:46

@Ringle Já mám termín zítra a taky se vůbec necítím, že bych měla rodit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí