Poradna duly
Jana Čurdová
@Immortalkova ony to ty děti asi nějak cítí - u tebe ten prosinec, u mě měl být první rak a rozhodl se být blíženec jako rodiče, teď jsem nechtěla štíra a počkal - je to střelec ![]()
Tak držím pěsti, ať už se ti prcek rozhoupe a nakonec jde ven dobrovolně, když se doteď tak bránil ![]()
Ahojik maminky (těhulky)
Dnes jse nám narodila dcera Eliška 3440g a 49 cm narodila jse v 12:15 hodin.
Ahoj holky, tak se hlásím po dlouhé době už s miminkem v náručí
Měla jsem jít minulé úterý na vyvolání a byla jsem z toho tak špatná, až jsem v pondělí večer porodila
Dala jsem si horkou vanu (extra horkou, až si teď říkám, že jsem blbá), hned na to začaly kontrakce po 3 minutách. Měli jsme co dělat, abychom stihli dojet do nemocnice. Tam už jsem měla konktrakce po minutě, které mi trvaly tři hodiny. Porodila jsem drobečka Matyáška 2600g.
@Immortalkova Dej určitě vědět, jak jsi dneska dopadla. Budu držet palečky a myslet na Tebe
Ale věřím, že se to už povede ![]()
Podle MS 22.11.2012 a podle UZ (první veliký) 5.12.1012
a malá jsi vybrala 1.12.2012
@Immortalkova Moc gratuluji k holcicce!
A jak to ted doma zvladas? Me pripada, ze nemam cas vubec na nic. I tady jsem se dostala temer po mesici ![]()
@Immortalkova aha, tak to je škoda. Zkus půjčit váhu a zjistíš kolik malinká vypije a třeba se rozkojíte. Známá šla z nemocnice plně na um a do 14dní kojila plně a kojí už 3měsíce.
Tak hodně štěstí a když nic tak nezoufej…
Ahojky Holky!
Já už sem docela zoufala…Jak Vám spí dítka v noci? Mi ze začátku usínali o pul 10 a rano se budili az po pul pate na kojení. Ajka byla naučena nejpozdeji v 8 do ppostylky. A ted? Je v 8 v postylce, ale řve, řve a řve…je nakrmena, přebalena, prdíky nemá. A spát se ji taky nechce. Usína mě až o pul jedne v noci.Pak se vbudí o 4 na kojeni a pak spí do pul 9.Je tak do 10ti vzhuru, hrajeme si, povídame si, pak usne vzbudí se o 12 dostane nabastit, zase si povidáme a až vidím že chcce spinkat-většinou kolem pul druhé-jdeme ven do kočarku. Vracíme se domu kolem 4té. No a pak už je vzhuru. Občas si chrupne na 10minut.Ale že by spinkala v tahu treba do tech 8 mi vecer to ne… já už sem uplě hotová nevím co s ní. PAdám na hubu. Myslíte, že to má otočeny? Asi jo…Takhle to už má 4ty den…