Poradna duly
Jana Čurdová
@Immortalkova no já taky doufá, že to bude dřív. Hlavně po dnešní ko. Dr se nezdál monitor, tak dělal utz na průtoky a vše ok, ale stejně sem nervozni. Malej je velkej a hlavu má vraženou v pánvy, že už to níž nejde.
A ty budeš taky v Boskovicích?
Ahoj
tak už sme na světě
narodila se nám holčička Anicka. 1.11 v 1:03 Váží 4130g a měří 52cm
je krasna a zdravá ![]()
@petulka88 Tak to obrovská gratulace.At jste zdraví, malá vám roste jen do krásy a děla vám jen samou radost!
![]()
Tiše závidím…
Ahojky holky, tak s hrdostí oznamuji, že 22–10–2012 v 07:30 se mi narodila dceruška Natálka. Váha 2500g, 46cm
![]()
Ahojte holky, ráda bych se k vám přidala
Až teď jsem zjistila, že tato skupina existuje. Termín mám 27.11., ale doktor mi už snad 3 týdny říká, že mám měkké porodní cesty a hlavička naléhá - prý to vypadá spíše na dřív. Zajímalo by mě, co jeho dříve znamená
Jinak mám teď hrozně bulící nálady a bolesti přitahovačů nebo nějakých vazů tam dole…jste na tom podobně? ![]()
@Ringle jéé další s 27.11. ikdyž u nás to taky asi vypadá dřív (aby sme nepřenášeli nakonec).
A bulím taky pořád ![]()
@Immortalkova Krásně jsi to naše bulení zdůvodnila
Tak to jsem ráda, že mám s někým společný termín
. Můžeme si spolu zazávodit
Dnes jsem byla u dr. a neřekl mi nic nového, takže jsem z toho dostala pocit, že to asi dříve nebude…Ale až miminko bude připravené, tak to příjde. Není kam spěchat. Zatím nemám skoro žádné poslíčky, Ty už ano?
@kabelitka píše:
@Ringle jéé další s 27.11. ikdyž u nás to taky asi vypadá dřív (aby sme nepřenášeli nakonec).
A bulím taky pořád
Huraaa, tak uz jsme tri
A podle ceho to u vas vypada drive? No jsem zvedava, kdy to nakonec prijde. Ale uz se tesim ![]()
@Ringle no minule uz se mu nelibil monitor a malej je dost velkej a hlavu uz ma nacpanou dole. Takze ted ve stredu se uvidi co a jak. Radej vyvolani nez aby bylo nestesti
Ahoj holky,
nemám dočteno, ale v 2.11.2012 v 9:02 přišla na svět Naše Nelinka měla 3840g a 51cm